Súperi nás predbiehajú, pripúšťa Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Už v Baku bylo vidět že na rychlých tratích budeme mít problém a to se jen tak nevyřeší. Na pomalých jsme velmi dobří a na rychlých jsme průměrní, tak to je. Musí se to přijmout a jde se bojovat dál, jak píšeš, ještě pár takových závodů bude.

Trochu se bojím těch nových pneumatik, mám pocit že obecně Astonu tu výhodu v degradaci gum vzala, protože teď už žádná degradace není nikde.

z “favoritov” z Astonu, sa to teraz prehupne na “favoritov” McLarenu :smiley: same same but different…:smiley:

S těma pneu máš pravdu, na druhou stranubzase AM nevypadá, že by měl problémy už ty pneu rychleji zahrivat. Já myslím, že Maďarsko, Nizozemsko, Singapur, Japonsko, Qatar, Cota, Brazílie a Abu můžou být pro AM furt dobré zavody, některé hodne dobré, některé solidní, cílem by mělo být top 4 v PK a odstranění nedostatků na pří■■■ rok

Tvrdil som to od začiatku sezóny, že pozícia AM je skôr o problémoch ostatných, než o čistej rýchlosti AM. RB jazdí vlastnú ligu a v druhej lige sa stále melú tímy ako Mercedes, Ferrari, AM a teraz už aj McLaren. Je to veľmi atypická sezóna, kedy 2 z 3 toptímov absolútne zmrvili zimnú časť a podľa všetkého nedokážu stále pochopiť svoje autá.

Pockaj si na to na zaver sezony :slight_smile: Vravim ze to pride

A jak ta kritika bude vypadat, smím-li se ptát? :slight_smile:

Alo pojmenuje slabosti AM, kdyz na to dostane otázku

No pokud to píše takto, nejspíš to bude dle něj něco ostřejšího. Tak by mě zajimalo co si pod takovou kritikou od Alonsa představuje. :slight_smile:
Jestli bude jmenovat slabosti AM, tak to přece neni nic proti ničemu. To by nemohl po horším vikendu v podstatě mluvit o ničem. V rozhovoru po zavodě se třeba reporterka ptala jestli si myslí, že je soupeři dohnali nebo že jejich upgrady nejdou správným směrem a Alonso řekl, že si myslí, že je to od každýho asi trochu a že to musí analyzovat + že McLarenu Silverstone historicky vyhovuje…
Tak to je vpodstatě taky kritika ne? :smiley: Prostě mě zajímá na co tihle koumáci s křišťalovou koulí čekají…

podla mna mysli nieco v zmysle GP2 engine alebo The car feels great, ale tu to neni realne taketo slova

No to není se spolehlivostí co mají s motorem Mercedes, v tomhle je to neskutečná uleva i oproti Alpine. :slight_smile:

Já myslím že do takového zoufalství jako bylo tehdy už nepadne, myslím že když to ztratí šmrnc, rozuměj další sezonu už nebudou šance na podia, pak prostě F1 již nadobro zamává a zaměří se možná na WEC a Dakar nebo tak. Teď ale s Astonem dá do toho vše, tak to má být. Ještě je neodepisujte. A nebo jo, ono je to vlastně jedno a stejně bude jak bude. Kdo čekal že Aston tuhle sezonu tak vystřelí? Kdo čekal že McLaren předvede teď tohle? No možná Mika :smile: :+1:

1 Like

ja Aston rozhodne neodpisujem, zaujima ma skor, ci tento rok siahne na vitazstvo skor Alonso stary lisiak alebo sir Lewis

No nebudeme předstírat že číslo 33 se po tomto víkendu jaksi pocitově vzdálilo. Na druhou stranu může to přijít když už to člověk bude nejméně čekat :smile: On to možná bude třeba nakonec Piastri kdo to uchmatne, to by byla ovšem bomba :sweat_smile:

Piastriho jsem včera sledoval po zavodě - rozhovory a musím říct, že je mi vlastně velmi sympaticky. :+1: :slight_smile: Sedí mi víc než Norris

1 Like

Udělá to co dělá už 15 let, obviní všechny okolo aniž by si uvědomil, že ten hlavní strůjce neúspěchu je on sám. To jsou zažité stereotypy v myšlení.
Je to stejné jako u vás, taky obviňujete všechny okolo za vaše zpackané životy.

Jako dostává mě taky, je tam taková zakřiknutá ještě mladičká sebevědomost a na trati fakt přesvědčuje. Prý tam už byly týmové příkazy jak tlačil na Landa, jako fakt jen tak dál. A to neměl ty nejnovější věci.

1 Like

Jo, máš spackanej život! Jsi nevěděl co? :joy:

No jako dozvěděl jsem se že jsem v milintantní sektě, tak to s tím možná souvisí. :man_shrugging::rofl:

No jo, to už se nedá nic dělat :man_shrugging: Tak alespoň že máš stalkera, teda fanouška jsem chtěl říci :+1: