Súperi nás predbiehajú, pripúšťa Alonso | Magazín F1 - F1online.sk

Z pošahance Tripera se nic jinýho vyklubat nemohlo ani. :man_shrugging:

1 Like

To je fajn, jak si myslíš, že reaguješ na mě, ale je to úplně někdo jiný :smiley:

Fůůůj týmová režie u McLarenu, hamba!

@Situs tak AI AIR je očividně zase porouchanej, už včera tu psal, jak se tu objeví za 14 dní a on je tu furt, nebo zapomněl přepnout účty?

1 Like

Stalkuje nás 24/7, tím si bud jistej. :slight_smile:

už si se vyrovnal s tím, jak Ferrari ani nestačilo Williamsu? :stuck_out_tongue:

To bylo jen díky zmanipulovanému SC :stuck_out_tongue:

těhle mentálně narušených jedinců je tu celkem dost, jakože na online foru se to ještě dá snést, ale teď nevíš, jestli tě airobot nezačne stalkovat i v realným životě, protože jsi pro něj středem vesmíru

1 Like

No kdyby PJ Ferrari vydržela trochu dýl, tak SC nemusel být :stuck_out_tongue:

Ty vaše mindráky čtu už možná 10 let, to jste byli ještě malí Piškotkové a spol.

Jseš ubožák no, co ti k tomu mám víc napsat? :man_shrugging:

Ty jsi si nás dal do ignore list, aby ti od nás neušel ani jeden příspěvek viď :sweat_smile: :clap:

2 Likes

Ty si sa tu kde nabral maličký? Tuším si spasiteľ a ešte jak ti to velkohubé vyjadrovanie ide :joy: Ešte, že ťa tu máme a prinášaš do našich životov svetlo a nádej :smiling_face_with_three_hearts: :kissing_heart:

3 Likes

prostě další mentál, to se nedá nic jinýho napsat

2 Likes

Stále a ten samej, říkal jsem to :wink:

bohužel, je tady další třeba F11

Zase další výmysl, proč mi to tak ulehčujete?
Napřed se soukromě poraďte co odepsat, a potom to zkuste znova.

Tak ja som tu dve minúty čakal, akou ďalšou múdrosťou obdaríš môj život a tebe to opäť nevyšlo :frowning:

5 Likes

Tohle jsi tu psal hned na začátku, defacto to samé co psal Triper. :smiley: Pak si tu psal že radši odcházíš že to tu není pro tebe. Fakt si dej svuj život do pořádku, nejspíš se řítíš do velkého pr eru.

2 Likes

Už mám lepší zábavu, tak odcházím.
Ale budu tady až budete potřebovat dostat zase lekci.