Pomotané to máš ty, 10 let cca píšete ve stejném duchu jako tady akorát dříve pod jménem Piškotek na fóru autoroad.cz.
Taky jsem tam byl. Potom vás odtamtud vyštvali ostatní.
Tady jsem půl roku a ta konverzace o vašem blokování ode mě byla z prvních dní tady. Nevím co to má společného s Triperem.
To bys neuhadl jaký.
Včera mě to nějak přemohlo a ty víš jaký mám názor na ty 95% merche pro handicapované.
Vyštvali ostatní? Mohl bys to upřesnit?
A společnýho to má tolik, že to jsi ty. Třeba tě to teda trefí do očí až budeš “přehazovat disky”.
Myslím že tam bylo víc lidí odtud, takže vědí stejně jako ty jak jste se tam rozhádali se všemi, že už vás musel admin promazávat jak to bylo neúnosné Piškotku.
Mohl bys dát nějaký konkrétní příklad toho neunosného? Já si svoje chování teda rád zpětně zreviduju, dík.
Ajeee, takze to je Mercedes nebo RB
On mysli to, ze se tu sám zesmesnuje
Takže jsi ten Piškotek.
Nejsem tak pečlivý jako ty abych si ty konverzace ukládal takže nemohl.
Ale pokud ti zdejší působení připadá nezávadné, tak ani tam. Jen tam byl trochu pečlivější admin.
Nejsem Piškotek, a tvoje konverzace si neukládám (dá se to tady zpětně lehce dohledat, takže v tomto jako airobot taky selháváš). Ale čekal jsem trochu víc od člověka, který někoho čte udajně deset let a za jeden svuj nick si to vzal jako hlavní cíl stalkování.
Neboj věděl jsem, že příklad mi žádný nedáš, protože já jsem na žadnem foru nic špatného nedělal. To ty jsi takový machr, který tu bezduvodně uráží lidi, tahá je svým chováním za fusekli a je křivej jak paragraf. No jo online forum snese všechno, viď?
To jsi se toho dozvěděl viď Prostě zamindrákovaný jedinec který si dnes splnil sen tím že se s ním vůbec někdo bavil
Tam opravdu to nejlepší je poslat mu obětí a popřát mu více štěstí v tom životě.
Jen doplnim to, ze tu psal, jak tu konci a objevi se tu za 14 dní. Tak moc je nemocnej ten jedinec
Pokud to nejsi ty je to jeden z tvých dvou kumpánů. Rozhodně pěkně pošahanej.
Jinak já mám založený celý svůj život na absolutní bezúhonnosti, takže ta poznámka o křivosti je hodně mimo.
Ok pánové @HellHogr @Situs , tak který z vás byl Piškotek.
Tenkrát to byl velký uzlík mindráků, jsem zvědav jestli se přizná.
Jakože na to, jak AM neměl vubec rychlost, tak ten rozdil na Ferrari velky není
No Ferrari bylo o kus rychlejší, Mercedes o 2 kusy, McLaren o 3 kusy
Tak v Maďarsku se to otočí a ve SPA budeme s McL a Mercedesem za Williamsem
Jako mělo by to být lepší, ale ty zatáčky tam nejsou jen uplně pomalý, některý i přes 200km/h. Sám jsem zvědav, ale ten rozdíl teď byl na McLaren tak velký že mám nějak problém otočit to natolik že budeme zase vpředu my. S obavami si na to počkám
@Situs @HellHogr
Soupeři dali Astonu jasný signál, že ted to bude daleko složitější v každém víkendu. Jak je to s dalšími většími upgrady výhledově u Astonu?
Tak něco má být v Maďarsku, ale je to tak, bude to s rostoucí konkurencí složitější. A McLaren teď vypadá přímo perfektně.