Sulajemovi padol na hlavu ďalší škandál: Chcel zakázať VC Las Vegas | Magazín F1 - F1online.sk

Prezident FIA Mohamed bin Sulajem je s prehľadom najkontroverznejším šéfom tejto organizácie za celú jej históriu. A to už federáciu viedli aj muži s nacistickým pozadím. Zdá sa, že proti bývalému jazdcovi rely začína svedčiť celý svet a postupne sa odkrýva pozadie jeho „metód“ vo vedení FIA. Po ovplyvňovaní výsledkov pretekov sa najnovšie hovorí o jeho snahe ovplyvniť procesy udeľovania certifikácii okruhov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/145390/sulajemovi-padol-na-hlavu-dalsi-skandal-chcel-zakazat-vc-las-vegas

A nepsalo se že ho schválili i když nedodrželi pravidla? Tak by byl Sulajem za správňáka.

Tak to dopadne ked je vsetko “na predaj” a Aramco si za saudske peniaze dosadi vlastneho tajtrlika co si mysli ze je “pan domu” . Zaujimave ze blbecek dotiahol do kalendara Saudsku Arabiu ktorej okruh je uplny nezmysel Araamco Akbar

1 Like

6 Likes

Je to kampáň!​

1 Like

Moze redakcia najat niekoho normalneho prekladatela, kto ovlada anglictinu aspon ako tak, dokaze citat clanky s porozumenim a dokaze napisat aj titulok zalozeny na fakte.

Lebo vzdy ked citam Pavlika, tak to je ako keby som cital jeho srandy na forcabarcask, nema to cenu, hypoteza je prezentovana ako fakt, castokrat zle prelozene, pridany jeho nazor, ktory prezentuje ako fakt a vzdy to konci tym, ze aby som dostal relevantne informacie, musim ist citat originalny zdroj.

3 Likes

No, Sulajemovi asi taky dobře hrabe :man_facepalming:

1 Like

Veď práve, príde mi to ako riadna kravina, keby chceli, nedostatky by našli, tie nájdeš vždy, alebo by ich vytvorili. A navyše to bolo tak natesno že stačilo nájsť niečo odstránenie čoho by trvalo dlhšie a bolo by vymaľované…
Toto budú zas len game of thrones, aj to načasovanie je pekne synchronizované, každé 2 dní vytiahnuť niečo nové aby sa už nik ukončením predchádzajúcej kauzy nezapodieval, no v mysli zostane…

1 Like

Já vždycky říkal, že to je zmetek. Ty jsi v něm měl naději. :grin:

1 Like

ja by som si predstavoval na najvyssom fleku vo FIA nejakeho pravnika, co neni skazeny politikou z minulosti, a aby to nebol nikto z F1

Ne, já jsem to psal a ty si se ho zastával, že Masiho vyhodil správně

To nejde. FIA je soubor starých pánů. Něco jak UEFA… Všechno to je jedna velká mafie. :slightly_smiling_face:
Ale ocenil bych, aby to nebylo tak okatý.

1 Like

jak by si si to teda predstavoval?

Vyhazov je/byl pro něho to nejmenší.
Ten má být v jiném zařízení. :slightly_smiling_face:

No jedna věc je aby tam nebyl žádnej pinďa co by šel týmům na ruku, jenže tohle vypadá na magora páchající přímo zločin.

Zveřejňovat vše. Být transparentní.
Stoupnout si před kameru a vysvětlovat.
Ne každý umí lhát, když k tomu poskytneš svou tvář.

jo ta transparentnost by urcite bola na mieste

lenze vzdy to nakoniec padne na tom, ze dojde niekto co ma vacsiu penazenku a povie “toto nehovor, toto uprav, toto vynechaj”

Jak píše @Situs tam buď máš někoho, kdo supportuje nějaký týmy nebo někoho, kdo si jede svojí fantasmagorii a predstavu o F1. Oboje je špatně, ale odmítám věřit, že newxistuje normální kandidát na prezidenta FIA

Od začátku bylo jasné, že tam propaguje svoje zájmy. To bylo cítit hned.

2 Likes

tak asi sa mu to dari, kedze v arabsku ma byt dalsi pretek