Sulajemovi padol na hlavu ďalší škandál: Chcel zakázať VC Las Vegas | Magazín F1 - F1online.sk

Člověče to bych i v určité míře asi spolkl, s šéfy to není snadný, ale takovým to způsobem? :man_facepalming:

A Todt to snad nedělal?

Nevím. Dneska jsem byl poprvé makat.
Jsem tvrdej jako broky. :smiley:

Každý kto nie je slepý videl už od prvej minuty že Sulajem je zapredaný ■■■■■■ a poskok saudských šjekov ktorý má na starosti len a len jednu úlohu, sportwashing a presadzovanie záujmov Saudskej Arábie.

Ve zdravém těle zdravý duch sokolíku. :muscle:

1 Like

5 měsíců nemakáš, tak co pak čekáš? :smiley:

ten samo o sebe bol dobry…
:sweat_smile:

Helmut Marko je pravnik…

2 Likes

Ale ježek píše, co není zkažený politikou, to Helmut už nesplňuje

chces tvrdit, ze v Redbulle sa deje nejaka politika?

To má být nějaká forma vtipu ta otázka? :thinking:

pride mi to stale celkom slabe. informaciu o tom, ze federaciu viedli aj muzi s nacistickym pozadim, by som od pavlika ocakaval uz v titulke. novy cas, sekcia f1…

1 Like

ja viem, kto to je. suvislosti su mi jasne. narazam na nechutnu bulvarizaciu. tak ako tu tyzdne citame o hornerovom sexualnom obtazovani…

Vložil jsem to tady kvůli ostatním. Samozřejmě většina zdejších o Oswaldovi už taky slyšela.
Dnes informace o Hornerovi trochu utichla a myslím, že se teď Jos trochu stáhne a celá kauza začne utichat.

1 Like

Zajtra ďalší škandál: Bin Sulajem bije ■■■■■■■■■■ Prípadne Bin Sulajem na meetingoch potajomky prdí. Táto poľovačka na objednávku Liberty je skutočne trápna a priehľadná.

No tak to sa ospravedlňujem, cenzurované slovo bolo Afroameričanov a to úplne neofenzívnym jazykom, podobne ako v sovietskom ačohentizme “a v Amerike bijú černo…” radšej ani nedokončím.

Cim vacsie peniaze sa v F1 tocia, tym vacsie tlaky a rozpory nej budu.
Casy ked sa to robilo z vášne, v garáži s pár mechanikmi su davno prec.
Wolf len do jedneho teamu nahulakal 2000 zamestancov, Liberty sutaz uzavrela a citame skandal za skandalom.
Preteky v problemovych krajinach (China, Saudi, Katar) su samozrejmostou …