Sulajemove kontroverzné návrhy prešli. Získal aj právo vetovať kandidatúru svojich súperov | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ako Kuba sa demokraticky nemohla rozhodnúť o tom, čo bude a nebude mať na svojom území. Simple as that.

Treba sa pozerať na obe strany, nie len na jednu. :slight_smile:

tak tebe vadi 5%?

ovela horsi system je v tzv. jednomandatovych obvodoch ked vitaz berie vsetko a najsilnejsia strana ma vzdy daleko silnejsie postavenie ako jej vyplyva z percentualnej podpory a vyrazne to nici male strany

pred par rokmi v britanii(myslim, ze prve volby po referende) mala farageova strana celorepublikovu podporu na urovni 15% ale vdaka skvelemu systemu ziskala az zavratny 1 poslanecky mandat. cize 15% obcanov malo 1 reprezentanta v parlamente a toto je vraj to najdemokratickejsie zriadenie :slight_smile:
a niektori(nie fico a spol., skor ta druha strana) by nieco taketo chceli zaviest aj na slovensku

som rad, ze sme sa zhodli.

1 Like

ano, s tymto suhlasim.

ja som si robil srandu,nik z tej trojice nie je liberál,sú to konzervatívni politici…ich činy o tom jasne svedčia…

a kto podla teba ma rozhodovat o geopolitickom smerovani krajiny?
ci raz sa rozhodlo, ze sme v eu a tak uz na veky vekou budeme v eu a budemu suhlasit so vsetkym co velke krajiny v eu budu chciet presadzovat?
cize nieco na styl “so sojuzom na vecne veky a nikdy inak” len pred sojuz dopise euro? :slight_smile:

ty ani len netusis co je to demokracia ked dokazes vypotit takuto sprostost

a najlepsie je, ze on si vyziadal nasobok tomu kolko usa do ukrajiny vrazili :slight_smile:
usa dali ± 100mld. ukrajine ci uz vo forme zbrani, alebo penazi a aj to je dost otazne, kedze oni im zbranovu pomoc uctovali v nakupnych cenach novych zbrani ktorymi nahradia tie skladove ulozenky :slight_smile:
a trump si bez okolkov ziada od ukrajiny vratit 300mld. :slight_smile:

Sorry, Zle som si to precital. S jednomandatovym obvodom nemam problem pokial pokial volici vyberaju svojho zastupcu. V UK to funguje dobre. Farage si zasluzi presne jeden mandat. Svoj. Zvysok strany ma charizmu mokreho vechta.

Čipy z praček dokážou divy, když stále postupujou na zapád, navzdory západní technice v rukách kyjevského režimu :laughing:

2 Likes

akeho svojho zastupcu?
vyberaju si z tych koho im tam strany nominuju
predstava, ze si vyberaju podla toho ake ma dany konkretny clovek nazory a co si o nom myslia je smiesna, oni daju hlas kandidatovi svojej strany bez ohladu na to co za tajtrlika to je
ci si snad myslis, ze ak by sa to zaviedlo na slovensku tak volic progresivcov by hlasoval za smeraka alebo naopak len preto, ze jeho strana v danom obvode nominovala totalneho debi la a arciprotivnik tam nominaval rozumneho cloveka s ktorym oni osobne nemaju problem, ale je z konkurecneho tabora?
to je predsa blbost

tak isto to je pri volbach za prezidenta, kedy sa nehlasuje podla toho co si o danom cloveku volic mysli, ale hlasuje sa podla stranickeho tricka. koalicia voli koalicneho, opozicia opozicneho
nejake odchylky tam byt mozu, ale nie zasadne

Lebo Trump je v prvom rade Američan, a preto kope za USA a osud nejakej Ukrajiny mu je ukradnutý, pre neho je to obchod, z ktorého chce vyťažiť.

EÚ sa hrá na spasiteľa sveta a tak to aj vyzerá. Len tak pomimo, som zvedavý na obraz EÚ o 20-30 rokov keď milióny nelegálnych migrantov v Nemecku alebo Francúzsku budú mať právo voliť (alebo ich potomkovia). Prvá otázka je, ako to bude znážať nemecký/francúzsky rozpočet (ich sen o moslimoch ako pracovnej sile sa už dávno rozplynul) a druhá otázka, koho si budú voliť (môžme to vidieť asi v Londýne ako to bude vyzerať). :clown_face:

Ešte aby Európania z toho vyspelého západu neutekali do postsovietskych krajín kvôli bezpečiu. :sweat_smile:

Hah, trefný postreh. :sweat_smile:

Moja práčka nevie ani pípať keď doperie a Rusi vďaka čipom z nej dokážu zázraky napriek tomu, že už mali podľa západných médií aspoň 5x prehrať vojnu. :sweat_smile:

1 Like

:slight_smile: nemas nic k veci a si kysly pretoze mam pravdu a ty mas naivny nazor.

1 Like

vdaka za nahlad to toho ako ty osobne volis.

zapad ak chce porazit rusko tak by mal zakazat dovoz praciek na ukrajinu, hned by rusi nemali cipy do rakiet a dronov :slight_smile:
a tie pracky ktore tam uz su by mali rychlo skonfiskovat kym sa nedostanu do ruk rusov

a hlavne by mali vysvetlit nosatemu bibimu, ze utokom na iran vyrazne pomaha putinovi :slight_smile: cena ropy vyskocila o 10 dolarov a ak iran odpovie, co je dost pravdepodobne tak vyskoci este viac a nasledne zas zautocia nosati a ich usa rotvailer a putinova penazenka sa bude krasne plnit
takto tu rusku ekonomiku neznicime :slight_smile:

1 Like

Myslis tu Merklovu, ktora politicky surfovala na podpore gazpromu? Hosi, vy ste uplne mimo…

1 Like

Další týden, další komunistický slet.

Už chybí jen Bretnix s Gazou a kruh se uzavře.

:grinning: Ustupující ukrajinci by měli zavést taktiku spálených praček

Co to ma s nelegalnou migraciou a vyhrazanim sa sankciami krajinam, ktore odmietali kvoty?

Zacina mi to pripominat sach s holubom. Vsetci su mimo a ty mas patent na rozum. Hotovy demokrat. :slight_smile:

1 Like

len tak zo zvedavosti, ako by si ten konflikt vyriesil? Nemyslim nejake bachorky, ze co sa malo a nemalo. Teraz od tohto momentu dopredu.