Sulajem má nečakaného protivníka. O post prezidenta FIA sa prvýkrát uchádza žena | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 10:06

Do boja o post prezidenta FIA na ďalšie štyri roky sa prihlásil ďalší uchádzač. Prvýkrát v histórii sa o hlasy automobilových klubov z celého sveta bude uchádzať žena. Kandidatúru oznámila 28-ročná švajčiarska pretekárka Laura Villarsová.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/213864/sulajem-ma-necakaneho-protivnika-o-post-prezidenta-fia-sa-prvykrat-uchadza-zena

@bob uz si robi zalusk

Běda můžům kterým žena vládne…

Chceme ji tam místo Bin Saláma?

• Ano
  • Ne

0 účastníci

a to je kto? Kazdopadne ideme za nu hlasovat!

• sorry za zle hlasovanie, som to cital ze “chcete tam sulayema” :frowning: Jasne, ze tu zensku!
1 Like

Môžeš odobrať svoj hlas cez “Remove vote” a zahlasovať znova. :wink:

3 Likes

Anketa je manipulitivního charakteru , Sulajema tam nechce skoro nikdo. Ale já chci mít na výběr a vybrat menší ( teoreticky) zlo.

1 Like

Mas problem so zenami vo veducich poziciach?

Problém skôr je to, že nikto nevie, čo je zač a prišla odnikiaľ len tak zrazu. To, že Sulajem je celé zle vieme, ale voliť niekoho o kom nič netusíme je ako kúpiť mačku vo vreci a je jedno či je to žena alebo muž.

2 Likes

Výsledky tejto ankety dokonale vystihujú súčasnú politickú situáciu v ČR a SK.

Já nevím, ať si tam dají koho chtějí. Mně Sulajem zas tak moc nevadí :woman_shrugging:. Ale vždycky je dobře, když je víc kandidátů.

Co ma anketa o Sulajemovi s politickou situaciou CZ/SK?

Navyse ked CZ je s tou situaciou o 2-3 roky za nami - velmi sa chceli zbavit korupcie a vlady “socialneho demokrata”, tak si zvolili zmenu a uz to lutuju a socialny demokrat sa vrati. :sweat_smile:

2 Likes

Ja som za mne sa ľúbi.:heart:

Vyzera, ze dve prednosti oproti Sulajemovi ma. :grin:

6 Likes

Moj hlas ma… Zrejme zoberie aj poslednu nadej, ze by Timo Mayer mohol Suleymana porazit…

stojan na kola :joy:

Docela podozrive a este taketo nacasovanie na poslednu chvilu (zobrat hlasy Maierovy??).
Ale sympatickejsia ako Sulajem, to urcite
@Jos_Is_Back ma pred sebou velky potencial a buducnost :grin:

1 Like

parada, ze niekdo dalsi nabral odvahu ist proti sulajemovi. drzim palce.

a spinava kampan zacina o 3 2 1 :slight_smile:

Tak nemusí. Oni jsou voleni autokluby. Autoklub Mozambiku má stejný hlas jak Autoklub Francie.

Sulik to má díky arabskym penězům dobře podchycené. On v Evropě a řekneme ve vyspělých státech nepotřebuje ani hlas.

2 Likes

Echech, ta chce hlavne prosadit zenskou v F1 to je tak okaty, spis jen loutka svy organizace :thinking: