Konkrétne to, že o Laure tu práve dnes počulo 95% účastníkov fóra po prvýkrát a napriek tomu má 75% hlasov ( v čase komentáru ich mala 80% ). Takže stačí pekný face a má hlas aj keď o jej odbornej znalosti vie každý veľké prd. Možno by mal niekto Šimečkovi pošeptať, aby sa zbalil za mláku a nechal predsedníctvo Ostrihoňovej. Predpokladám, že by mali zrazu 35% hlasov ako svojho času pomätený Matovič
Ktokoľvek na čele FIA bude lepší, než Suljem. Mizogýni už excelujú.
Tak určite. Niečo ako si ty poznal Sulajema, než sa stal prezidentom FIA. ČI? A politiku si nechaj na iné stránky.
Kdo to kdy videl aby zenska vedla FIA
Ostrihoňová by nepomohla, to je známa firma a v politike neschopná a navyše po tej kauze s kampaňou financovanou zo zahraničia by to bolo celé zle. Ale je možné, že od tragického Šimečku by to o moc horšie nebolo.
Ukážkový príklad vytiahnutia takéhoto neznámeho žolíka, na ktorého ľudia naleteli, bola Čaputová. Dva roky promovali Mistríka na to, aby to pár mesiacov pred voľbami pokazil a odnikiaľ vytiahli úplne no-name Zuzanu.
To bol iný prípad. Kombinácia frustrácie ľudí zo smeráckych zlodejín a Matovičovho klamstva o Počiatkovej vile, ktorá nebola jeho. Ale je to krásny príklad toho, že väčšina ľudí je hlúpych a emocionálnych a od racionality majú tak ďaleko ako Hogr od rozumu.
Veru Slovensko si Zuzanu Čaputovú nezaslúžilo, radšej prezidenta ktorý pekne poslúcha starého komunistu, ktorý slintá nad hlasmi od mentálne slabších voličov. Dodžube školstvo aby rástli ďalšie hlasy a preventívne šikovných ľudí vyženie za hranice
Hlavne že bude rokovať v Uzbekistane čo mu časom otvorí dvere do Afganistanu
Imb.cil.
Tak ponuknite alternativu, ktora bude pre ludi zaujimavejsia. Skakanie na namestiach ako opi.cky za britske a americke peniaze, strielanie po ludoch s opacnym nazorom ci osuchana mantra “lebo Fico” zjavne nie su dost zaujimave.
Takto to vyzerá, keď sa vyjadrí truľo, ktorý o danej téme vie úplné
Pozri si CV Šefčoviča a povedz mi, čo má spoločné so Smerom? Jedine tak ich podporu v prezidentskej kandidatúre. V živote nebol politikom v žiadnej strane. Celý svoj kariérny život je diplomat a pomerne úspešný.
Narozdiel od neho, no-name Zuzana, bola a je v diplomacii nikto a ešte aj pochybne získala koncipientskú prax. Oproti nej bol aj Kiska super kandidát na prezidenta. Ale aspoň hanbu nerobila.
A ako môže na Slovensku prezident poslúchať premiéra, keď prezident je reprezentatívna funkcia? Môže mu maximálne tak niečo vetovať a následne parlament vie to veto prelomiť, takže dokopy nemôže nič.
Čaputová ešte dala na ústavný súd Ficov návrh referenda, ktorý, ak by bolo úspešné, by sa teraz vedel krásne obrátiť voči nemu.
–
Ok, nad Ficom si si pekne uľavil, ohľadom neho s tebou súhlasím, avšak nevidím žiadnu alternatívu, ktorá by to mohla robiť výrazne lepšie. Kritika Fica totižto nestačí na to, aby to pomohlo Slovensku. Videli sme to v rokoch 2020-2023 tú neschopnosť. A keď počúvam odborníkov PS ako Mesterová, Stohlová, Dubéci alebo SaSku a Demokratov, tak pán boh pomáhaj Slovensku, lebo to sú ešte väčší amatéri. Škoda, že Sulík nad tým zlomil palicu.
Ja som volil Sulayema či aký je kontext ? Neviem či si si všimla ale post prezidenta FIA je z 99,9% práve o politike, takže čo mám riešiť v diskusii k článku o voľbe prezidenta FIA, počasie ?
To je úžasný kandidát s ještě úžasnějším programem. Tu tam nastrčil Sulayem, ne? Takhle to bude vypadat, že vyhrál v naprosto demokratických volbách s pestrým výběrem kandidátů.
Jinak ano, je smutné, jak většina lidí přemýšlí. Dát hlas někomu, o kom v životě neslyšeli a nic neví
Tak inak. Keď kandidoval na prezidenta FIA Sulajem, aké si mal znalosti o jeho odbornosti? Tiež si o ňom možno počul po prvý raz. To ku kontextu. Ja si práve nemyslím, že post prezidenta FIA je z 99,9% je o politike. Politika by mala ísť ruka v ruke s odbornosťou. Ja sa len pousmejem, keď sa v správach pri vysvetľovaní prú■■■■ v nejakom štátnom podniku na SK na obrazovke objaví hovorkyňa a obhajuje konanie riaditeľa podniku. To je vyhodených zbytočne 2500€ mesačne. A takých firiem je na SK tisíce. Však nech sa šéfino ukáže a vysvetlí svoje konanie verejnosti a voličom. Nemá čas to obhajovať, alebo nie je podrobne oboznámený s problematikou, podniku ktorý vedie? Ináč som muž.
Aha prepáč. Ja som to myslel tak, že ľudia volia nie za niekoho ale proti niekomu. Napriek tomu, že o tom, koho vlastne volia, nevedia vôbec nič a nakoniec to môže byť ešte väčšie zlo ako doteraz. Ďalšej skupinke stačilo zbadať milý ksichtík a bolo vymaľované.
S tými hovorcami plne súhlasím, na druhú stranu si neviem úplne predstaviť napr. riaditeľa ŽSR vyjadrovať sa k meškajúcim spojom na Markíze alebo posilneniu spojov počas sviatkov. Samozrejme prúsery by si mal zodpovedať najvyšší