To kazdopadne, zapad to ale toleruje lebo maju ropu a prachy. Skoda ze nie je GP v Omane kt je tolerantna krajina na rozdiel od susedov.
Vacsina zapadu ide ale dole vodou vdaka “progresivnym” nezmyslom a unaccounted spending - (SE) Azia, Afrika ho predbehnu za par desatroci ked sa nic nezmeni. A nic to nemeni na podstate sankcii ci uz ekonomickych ci sportovych ked to robi US/ NATO tak je to ok
Tak sa zbal a chod do Afriky.
zakomplexovany idiot
Preco? Asi to tu teda nebude take zle, ked si ochotny tu dalej spokojne nazivat. Ked nam tu vladli ruski (pardon, sovietski) okupanti, tak bola ochotna zdvihnut kotvy vacsina naroda. Keby teda mohli, co zial nemohli. Dnes vsetci mozu a zazrak, nikto sa do Ruska netlaci a nie je ochotni opustit upadajuci Zapad…cim to asi bude?
ale opustaju - znacna cast mojich kruhov sa napr. stali rezidentmi Paraguaja, Panamy a v mnohych europskych krajinach je to este vyraznejsie napr. Nemecko. SE asia ma hodne expatov a poslednej dobe aj lat Amerika
“Znacna cast tvojich kruhov” su dokopy viac, nez piati ludia? Len aby som vedel o akej reprezentativnej vzorke sa tu bavime.
je to par desiatok
No vidis, tak sup sup, zdvihni aj ty tvoje kotvy. Ked som ti to odporucil, tak sa mi nazval zakomplexovanym idiotom…nechapem ta. To radsej budes spokojne sediet na riti a ochotne budes sucastou toho “upadku” o ktorom pises?
Lenze “zapad” nie je Liberty Media, FOM ani F1, to plati naopak a to si mnohi ludia mylia.
to bolo na to prestahuj sa do Afriky, ked hovorim o desatrociach. A btw ja sucastou tohoto upadku nie som a hej po lete odchadzam
Nerozumiem prečo by sa mal niekto na Mazepinovi alebo aj Uralkali obohacovať. Zrušili zmluvy tak nech vrátia každý jeden dolár/rubel/euro čokolvek dostali a následne nech sa majetok zmrazí. V takomto znení to dáva zmysel ale to čo sa tu presadzuje že oni nemusia nič , napriek platnej zmluve a ešte si idú z toho robiť kosoštvorec a pýtať odškodné tak to je choré. Toto nemože uspieť na žiadnom normálnom súde, potom od čoho sú zmluvy si každý môžeme robiť čo chceme
Nerozumiem prečo by sa mal niekto na Európe alebo aj Amerike obohacovať. Zmluvy sú zmluvy, tak by ich mal boľševik dodržiavať, či???
To akože keby sme na Slovensku zvrhli prezidenta, ktorý by škodil štátu v záujme cudzieho štátu (čítaj vlastizrada), tak by to oprávňovalo Maďarov obsadiť podunajskú nížinu a Poliakov privlastniť si celé Vysoké Tatry, alebo čo?
predstav si, ze to tak funguje. nemozes nejaku krajinu nutit dodrziavat zmluvy ktore boli podpisane ked v tej krajine vladol iny rezim ktory bol nasilne zvrhnuty
to je to riziko prevratov, ze nie kazdy ten prevrat a novych mocipanov uzna za legitimnych predstavitelov daneho statu
a ako som pisal, ani novi mocipani v kyjeve neuznavali zavazky predchadzaujecho rezimu, takpreco by niekto mal uznavat zavazky voci ukrajine?
ty sprosty chumaj. ty nevidis rozdiel medzi likvidovanim obyvatelstva a “nedodrzanim zavazkov”, pretoze presne na tuto uroven relativizujes vojnove zlociny ruskej vladnucej junty.
najvacsia haluz je to, ze haas ma este tu drzost pytat peniaze za to, ze ho vraj kontakty mazepina s putinom poskodili ako ten haas fakt nema chrbtovu kost
samozrejme, ze ho poskodili. musia teraz platit Magnussena. Mali by za to do ruska poslat ucet.
ty ch uj sprosty, doteraz ti likvidovanie obyvatelstva nevadilo ked to robili amici s nato, ktorym aj slovensko pomahalo
ale mozno ti to nevadilo preto, ze si obycajny sprosty rasista ktory mrtveho srba, afganca, iracana, libyjca, syrcana povazujes za menejcenneho ako mrtveho ukrajinca
este si sa nevykoktal, ze co je tvoj argument, ze ci vrazdeniu az genocide v ukrajine tlieskas, alebo si proti. kotkodakat o usa a nato vies dobre to si uz ukazal.