Konecne niekto s triezvym a nenaivnym nazorom.
zbytocne sa tu budete dohadovat o geopolitike, my bezni ludia s tym aj tak nikdy nic neurobime a ti mocni na nas nikdy nebudu brat ohlady… najlepsie je zit si nase male bezvyznamne zivoty tak ako vieme a neriesit veci vacsie ako my, ktore neovyplvnime… mne sa napr. nepaci vylucovanie ruskych sportovcov alebo timov z vrcholnych podujati, lebo my fanusikovia prichadzame o sancu vidiet v akcii casto tych najlepsich - vid. MS a ZOH v hokeji, atletika atd. - a ti sportovci sa zvacsa nicim neprevinili, len narodnostou, co je dost nefer a ide to proti sportu ako takemu… okrem toho mi dost prekaza od zaciatku vojny na ukrajine aj to, ze akoby inde vojny neboli - su a o mnohych z nich ani nevieme, lebo nie su “zaujimave”
neviem ci aj ty si pozitivny, ale toto je konecny argument vsetkych smerakov a rusofilov. Nie je nahoda, ze konzumacia tvrdeho alkoholu je na slovensku ale aj v rusku nadstandardne vysoka.
ps. ospravedlnujem sa za zostrelenie holubice mieru…
Hipíci dou do boje?
Nech holubičku žít
Jasne, vsetci su smeraci a rusofili. Tebe to pekne uz prepina v tej pomatenej liberalnej hlavicke.
Vy PSkari ste horsia sekta ako Jehovisti, Smeraci a Kotelbovci dokopy. Uz prekonavate aj Hogra a jeho milovanie Alonsa.
Hlavne, ze ja som ti milionkrat povedal, ze som praviciar, ale pre teba som smerak, lebo nehlasam tie tvoje prepnute ultraliberalne a ekoteroristicke sra.cky. S Ursulou az naveky.
Toto sa tu verejne nepise, lebo pride flame od helmutka, ze si smerak a rusofil.
A ked sa ohradis, tak pride na obranu jeho teply kamarat.
komentujem tvoju retoriku nie to na co sa citis.
BTW co ja take hlasam podla teba?
aj tyto prebrali lzivu propagandu z proruskych platkov?
https://www.trend.sk/spravy/usa-nevylucuju-vojensky-zasah-voci-salamunovym-ostrovom
Krutis sa krutis, ale podsatata debaty je tu:
Je Ursula (a Clintonovci) podla teba skorumpovana alebo nie?
Velmi sa vyhybas priamej odpovedi na tuto otazku.
Jasne, vsetky media su proruske okrem Nka a aktualit. A kazdy volic okrem PSkarov. K tej Kube tiez akosi ostal ticho, ked USA v podstate nedovolili Kube, aby sama o sebe rozhodla.
Nemci vedia, že podobnú taktiku aplikovala už skôr, keď bola pod paľbou kritiky, že ako nemecká ministerka obrany vlastnoručne organizovala rôznym konzultantom honoráre vo výške 100 až 150 miliónov eur ročne – toľko v tých rokoch minuli na poradenské služby všetky ostatné ministerstvá Spolkovej republiky dohromady. Keď sa vyšetrovanie nebezpečne priblížilo, boli všetky podozrivé správy na služobnom mobile političky zmazané.
ona tych korupcnych kauz v nemecku ako ministerka mala niekolko
je inak fakt smiesne ked takyto politici(nieje to prvy pripad) ktori maju problemy na narodnej urovni s korupciou a pod. su upratani na tie najvyssie posty v bruseli
brusel ja vlastne taky ulozny box pre narodnu politiku uz nepouzitelnych politikov
uz dom ti dal priamu odpoved. na rozdiel od teba sa drzim dostupnych informacii. Jej komunikacia so sefom Pfizeru je predmetom vysetrovania. V podstate nie je nic zname, len to ze komunikacia bola utajena a EU nadobjednala (a zaplatila) nadbytocne vakciny. Napriek hypotetickemu usvedceniu z korupcie pri objednavani vakciin stale vidim rozdiel v tom ako funguje ruska oligarchia a ako funguje EU. Ty si tam dal rovnatko a snazis sa to relativizovat aby ti to sadlo do tvojho narativu. Vykrucas sa tu prave ty.
Ako vies, ze boli zmazane ked boli zmazane? Ona ich zmazala, ale pred tym ti dala vediet, ze ich maze? To je taka hlupost az duni zem. Mozno je skorumpovana, mozno nie, ale toto je cista trapnost.
Nedal. Alebo ju sem skopriuj.
Ja som nedal nikde rovnatko a nikde som nehovoril o fungovani EU. Dal som priklad konkretnej osoby, ktoru som v zmysle korupcie prirovnal k ruskej oligarchii a rovnake su pre mna napriklad aj rozne americke politicke spicky. Nikde nehovorim o fungovani EU ani o fungovani Ruska, len o konkretnych osobach. Riadny prestrel z tvojej strany.
Aplikuj tuto svoju retoriku na Fica a vyjde ti, ze tiez nic v podstate nie je zname.
Opat, drz sa tohto pri Ficovi a vyjde ti, ze Fico nie je skorumpovany. Nikto mu nikdy nedokazal, ze by priamo on zobral za nieco peniaze.
je toho zname podstatne viac bez ohladu aku loz napises na tomto fore.
Toto je vrchol vykrucania a jednostrannej zaujatosti.
Chlapci dvaja liberalni, vy ste tak naivni, ze ficobabky su v porovnani s vami uplne racionalne zmyslajuci ludia.
je toho zname podstatne viac bez ohladu aku loz napises na tomto fore.
No co konkretne je zname, aky mas na to dokaz? Opat pouzijem tvoju vetu:
ak niekoho obvinis, tak to musis dolozit.
Ak by sa to dalo dolozit, Fico by uz sedel.
PS: Nespochybnujem korupciu, len poukazujem na tvoju jednostrannost a uplne trapne krutenie, ked pri jednej strane chces vsetko dolozit a dokazovat a pri druhej nemas ani ho.vno.
tak sa mi zda, ze jediny kto sa tu s kazdym kazdy den hada a uraza si ty a nie hogr. Od kedy si prisiel tu asi nic ine ani nerobis.
nie, ty, praveze ty si jednostranny a na to poukazujem ja.
to ci boli spravy zmazane sa da zistit tak, ze z metadat od operatora sa zistio, ze prebehla kumunikacia, ale na danom telefone uz spravy niesu
cize spravy boli, ale boli vymazane
inak aplikujes tuto tvoju obhajobnu logiku aj v pripade napr. fica? obaja vieme, ze nie tam aplikujes prezumpciu viny