Od toho som tu, to je udel papa Josa. Moje komentare si vies jednoducho skryt a nebudu ta trapit.
Kde som jednostranny? Jeden priklad.
Stale sa vyhybas otazocke o skorumpovanej Ursulke.
Hawk Tuah na teba, ty smerak. Dokaz to, ze to bolo z metadat vidiet.
Alespoň Ježek vidí kým se to nechal chytit na lep, do té doby byl v pohodě.
nevyhybam, odpoved som ti dal vyssie. problem je, ze nemas naboje a kopes.
ano ruska oligarchia funguje inak ako oligarchia v eu kde je to viac sofistikovane, ale to neznamena, ze sa v eu nerozkradaju miliardy a miliardy z verejnych penazi. len sa to robi opatrnejsie, ale to plati aj v pripade ruska, ze dnes sa tam nerozkrada tak ako sa rozkradalo pocas uradovania jelcina. aj ruski oligarchovia a politici sa casom naucia ako to robit po zapadniarsky
problem, je, ze mas stale pobrebu riesit co robim ja. Ja sa pozeram na dostupne fakty a okolnosti. V porovnani s mafiou v kremli je Ursulka cista ako lalia. Vy to stale relativizujete. Nie, nie je to to iste. Je uplne fantasticke, ze o akychkolvek naznakoch korupcie sa moze pisat, moze sa to vysetrovat a aj sa tak robi a ziadneho novinara koli tomu nezvyknu zlikvidovat tak ako sa to deje vo vasom raji na zemi.
Tak ju sem odcituj, lebo ja ju tam nevidim. Predpokladam, ze to pre teba nie je ziaden problem, kedze tam ta odpoved podla teba je.
Ciste zufalstvo.
Nikto sa tu nikde nezastal Ruska. Takze toto akurat sedi na teba:
najdi si to, nie som tvoja sekretarka.
Ajajaaaj.
Keby to tam bolo, tak to sem bez problemov odcitujes, lenze ono to tam nie je.
Na koho tu skusas tieto tvoje argumentacne fauly? Myslis si, ze ta neprekuknem? Ked sa pytas, ci je podla mna von der Leyen skorumpovana, tak ti odpovedam, ze takto ta otazka postavena nebola. Ty si tvrdil, ze je ROVNAKO skorumpovana a podvodnicka ako ruska oligarchia, v tomto smere som jasne napisal (a helmutko tiez), z akych dovodov tam vidim podstatny rozdiel. Bremeno je na tebe, aby si odovodnil, preco je podla teba Ursula rovnako skorumpvana ako ruska oligarchia. Bud si to obhaj alebo priznaj, ze si napisal bl.bost a porovnavas neporovnatelne. Nesnaz sa tu davat do pozicie vitaza a tvarit sa, ze si netvrdil nic ine, nez to, ze aj v EU existuje korupcia a my ti to rozporujeme. Nie. Nikto nerozporuje, ze korupcia je aj v EU, nech sa kludne vysetri aj von der Leyen. Ja rozporujem tvrdenie, ze tu mame porovnatelnu mieru korupcie ako v Rusku. Lopticka je pri tebe a cakam na to, ako to odovodnis. Jedna pochybna zmluva s Pfizerom nedava Ursulu na jednu uroven s ruskou oligarchiou, ktora ozobracuje cely narod.
Ak je tvoj bod, ze korupcia je vsade a kradnu vsetci, tak ti hovorim, ze si na urovni krcmovych reci. Nauc sa rozlisovat medzi intenzitou a mierou kradnutia a korupcie a nauc sa, ze tam su dost podstatne rozdiely. Mozno potom pochopis, ze je dost rozdiel, zit v EU ci v takom Rusku.
moj tatko kradne, ale asi menej ako nas sused
Niekto napise nieco kriticke na EU, helmutko so svojim bff:
Zjednodusil som mu otazku, lebo povodne tvrdenie bolo moc zlozite pre vas pochopit, ze ide o prirovnanie a zjednodusenie, pritom bolo myslene tak, ze ako je skorumpovana a podvodnicka ruska oligarchia, tak rovnako su skorumpovane a podvodnicke politicke spicky EU a USA (Ursula a Clintonovci boli len priklad). To, ze sa ta korupcia nedeje uplne rovnakym systemom je detail, ide o to, ze sa deje. Ci clovek krade zo statneho sektora miliony alebo miliardy a ci takym systemom alebo onakym, je pre mna uplne jedno. Je to clovek skorumpovany a nacucnuty na verejne financie, ktore rozkrada. A cim je to sofistikovanejsie, tym je to horsie.
Helmutko zacal slovickarit a trepat dve na tri, tahat to inam, tak som vam tu otazku zjednodusil:
Je alebo nie je podla teba Ursula skorumpovna?
Je tazke na to odpovedat? Ci nemate na to nazor?
Kde som toto tvrdil? Na koho skusas tieto tvoje argumentacne fauly? Myslis si, ze ta neprekuknem?
Ano ano, to uz sme pocuil. Aj ja, aj @mp1 aj vsetci s kritickym nazorom na korupciu v EU su smeraci a maju len krcmove reci, za to vy mate patent na pravdu, na vsetko chcete od kazdeho zdroje a dokazy, ale vas dokaz je napisat v komentari “to je fakt, existuje o tom vela literatury”.
Tolik šéfredaktorů závodního časopisu Rudá vatra jsem od našich východních bratrů nečekal
“pritom bolo myslene tak, ze ako je skorumpovana a podvodnicka ruska oligarchia, tak rovnako su skorumpovane a podvodnicke politicke spicky EU a USA (Ursula a Clintonovci boli len priklad)”
Tu. Velmi konkretne tu to tvrdis. Davam doraz na slovo ROVNAKO. Ty to tam nevidis? Alebo zo seba robis hlu.pacika umyselne a dufas, ze si to nikto nevsimne?
A nehraj tu na mna, ze si nam to “zjednodusil.” Ty si nic nezjednodusil, ale prekrutil, postavil si ten problem uplne inak, nez povodne, lebo si svoj nezmysel nevies obhajit.
Nemáš čo, tak chytáš za slovíčka?
Skorumpovaní sú aj jeden (ruská oligarchia) aj druhí (politické špi.čky EÚ a USA). Je ťažké to pochopiť? Či to sa pre vás ráta len keď je to korupcia rovnakým systémom ako to robia v Rusku?
Skús odpovedať na otázku, ktorej sa obaja vyhýbate ako vagíne.
Darmo utekas Josinko, bremeno je stale na tvojej strane. To nie je ziadne slovickarenie. Ci je Ursula skorumpovana vo vseobecnosti alebo ROVNAKO skorumpovana ako ruska oligarchia, je podstatne ina otazka. Bud obhaj, ze je rovnako skorumpovana, alebo povedz, ze si napisal hlu.post. Nedovolim ti posuvat diskusiu do roviny, v ktorej povodne nebola, len aby si zakryl svoj ocividny nezmysel. Chapem, ze by sa ti to pacilo, ale mas smolu.
Kdyby jsme se měli držet sportu, tak bych to přirovnal k dopingu. Dopuje se v jednotlivých případech všude, jen v Rusku se prokázalo, že to bylo státem řizené…
Volam do Innogy, že na ně s.eru, že jdu k ČEZu.
Takže najednou plyn z 2100 na 1100. za mhw
Elektrika z 4300 na 3300…
Jsou ku.rvy a nic jiného.
Měli byste zavolat všichni.