No vidíš, já mám u Innogy elektřinu za 2300 a plyn za 600
Nic ine len slovickarenie.
Toto je len tvoj vyplod, povodny vyrok bol:
Pritom napriklad taka Ursula, Clintonovci alebo britske politicke spicky su uplne rovnaki ako ruski oligarchovia, jediny rozdiel je narodnost.
Bol to len priklad a bolo napisane, ze su rovnaki v zmysle toho, ze vsetci su to skorumpovani prehniti ludia bez charakteru, ktori vyciciavaju statne peniaze.
Aky je v tom rozdiel? Ked je niekto skorumpovany, tak je uplne jedno ci je to tak ako ruska oligarchia, ako Fico, ako EU/USA politici. Skratka ide o to, ze su to skorumpovane svine, ktore rozkradaju verejne financie. Je uplne jedno akym sposobom a je uplne jedno ci su to statisicie, miliony alebo miliardy. Ak je niekto schopny ukradnut statisice, tak ked bude mat moznost ukradne aj miliony a potom aj miliardy. Ako ludia su vsetci uplne rovnaki.
Vysvetlene, obhajene, nepochopi to len de.ment. Ja nie som ten co obhajuje niekoho len preto, ze ma iny sposob korupcie ako Rusi.
Spineless napisal vyznamovo to iste, co som tym myslel aj ja. Dokonca si to este aj lajkol. Lenze si butthurtnuty ultraprogresivcek, ktory vie, ze mam na niektore temy opacne nazory ako ty, tak do mna budes je.bat aj za cenu toho, ze si naseries do huby (tym lajkom spinelessovho komentu).
Doma si rozkazuj a zakazuj tomu kto ta naklada. Diskusiu som vratil na zaciatok, k povodnemu vyroku, takze nemas kam uhnut.
I don´t give a shit co si o mne druhi myslia… nebudem sa nikomu prisposobovat a ked vidim, ze niekomu ■■■■■■■■■ tak mu to dam najavo
S týmto nemôžem nič iné len súhlasiť.
Přestaň tu zasírat diskuze, jen se hádáš, musíš každému oponovat, přitom píšeš naprosté nesmysly. Najdi si práci, najdi si základy slušného chování a přestaň tu rozkládat fórum.
nie povodna tema bola preco ruska oligarchia prisla o majetky. Ursulu a Clintonovcov si do toho zatiahol pretoze nevies zargumentovat svoj postoj preco by ruska mafia o majetky prichadzat nemala ked financuju nepriatelske akcie.
Presne tak, lebo niekto sa tu hádal, že o žiadne majetky neprišli. Veď vy klauni si ešte sami podpílite konár.
Povie povolanie syn, čo bez tatka by nemal školu a možno ani robotu.
s tym na mna nechod, ja som nic take nikde netvrdil, naopak na majtok sa im malo siahnut skor a vo vacsej miere. ty tvrdis, ze nie, ale ako dovod tu habkas nieco o Ursule a Clintonovcoch.
Takže preferuješ komunizmus? Čo čakať od ľavičiara. To je ten váš vyspelý západ, zoštátňovať majetky a za problémy obviňovať štát.
Takze svoj postoj nie si schopny oddovodnit. fajn. Ja sa som svoj postoj oprel o nejaku uvahu, komunizmus to nie je, to je len tvoja argumentacna barlicka.
Evidentne k tvojim nazorom si nedospel rozmyslanim, ale si to jednoducho prebral, takze namiesto vysvetlenia prichadza utok ad hominem. A to v podstate od prvej reakcie na mna.
taky assange sa chudak dostal na slobodu az teraz po viac ako dekade, lebo odhalil praktiky USA…cize aj na zapade su politicki vazni a nepravom vazneni ludia, nie je v rusku
co ma spolocne Assange s tym, ze rusky rezim skrz svojich oligarchov financuje nepriatelske akcie voci EU, UK ci USA ? Ja tu nikde neobhajujem, ze americky model je etalon moralky a vsetci su tam svati. To je len vas argument, pretoze to je proste jednoduchsie ako nad tym trocha porozmyslat.
Všetko som obhájil a vysvetlil. To, že vyznávač komunizmu a zoštátňovania súkromného majetku s tým má problém, lebo existuje len jeden názor, to už je tvoj problém.
Čo si? Nebuď smiešny. O čo si oprel to, že by si zoštátňoval súkromný majetok? Že patrí Rusom? Krásna vizitka.
ved ok, ja som len uviedol na mieru, ze nie len rusko je zle, aj ked posledne dva roky to tak akoze je a vsetci ostatni su svati… to potom zasahuje aj do vnutropolitickych veci, sportu atd. a to je najvacsi problem sucasnosti, ktory moze viest az k WWIII
tvoj argument proti zhabaniu ich majetku je garancia sukromneho vlastnictva a Ursula + Clintonovci (whatever that is) BTW ta garancia sukromeho vlastnictva je presne skrz tie insitucie, ktore rusky rezim vcelku otvorene chce znicit.
Podla mna je to slabe, sam to aj si citis a preto sa uchylujes k urazkam.
Počkaj, to akože len Rusi financujú rôzne akcie vo svoj prospech? USA to nerobí? Čína to nerobí?
A tvoj argument na zhabanie súkromného majetku? Že je ruský.
Ursula a Clintonovci sú príklad toho, že tak ako je korupcia a prehnitosť v Rusku, tak je aj v EÚ a USA. Ťažko to prijať čo? Či tá teta Ursula je úplne čestný a čistý politik? Nejako si stále neodpovedal.
Ved ano, objekt tych akcii sa legitimne brani. Kremelsky rezim sa rozhodol, ze nepriatel je na zapade a robi vsetko preto aby EU vnutorne rozvratil tak sa EU brani. To ci je nejaky EU politik skorumpovany s tym absolutne nema nic spolocne. zhabanie assetov ruskej oligarchie nie je akcia proti korupcii ako sa to snazite tu prezentovat. Opat sa jedna o naucene frazy prebrate z prokremelskej propagandy, ktore nevedomo preberate.
Ty moj cocot, tak toto je uz moc.
Jedina naucena fraza v celej diskusii si ty a tvoje obvinovanie vsetkych s inym nazorom z toho, ze su smeraci, rusofili a siritelia akejkolvek propagandy. Pocuvas sa? Nevedomo to vsetci preberame cez 5G cipy. Ved ty uz si na jednej urovni s plochozemcami a odporcami 5G sieti.
Hej, Kremel sa rozhodol. Nema to vobec historiu. NATO sa vobec nerozsiruje smerom k Rusku, napriek minulym dohodam o neutralnom pasme.
Zas odvracanie od povodu temy a odbacanie uplne inam do tem, ktore tu nikto neriesil.
Tak je Ursula skorumpovana alebo nie je? Nemusis nic dokazovat, chcem len vediet tvoj nazor.