Súd rozhodol v spore medzi Haasom a Uralkali. Spoločnosti interpretujú verdikt odlišne | Magazín F1 - F1online.sk

Nechápu, že se s nim ještě bavíš. Tenhle člověk si dovolí v diskuzi o ostatních roznášet, že mají exekuce jen na základě toho, že mu to poslal uživatel airobot. Jakej guláš mu musí teprve asi dělat v hlavě ruská propaganda… :joy:

1 Like

Preco klames? To si odkukal od Hogra? :sweat_smile:

Airobot mne osobne nic take nepisal.

Prirucka progresivneho libtarda, bod 4.:
Progresivno liberalne ho v no smrdi krajsie ako akekolvek ine ho v no rovnakych parametrov.

…alebo tie miliony co sa zbytocne vyhodili do luftu nesli z dani beznych ludi ale Ursula to zaplatila z rodinnych uspor, ergo ozobracila iba sama seba?

1 Like

Prirucka progresivneho libtarda bod 3:
a) jedine dostupne fakty su uvedene v denniku N(enavist) a aktuality.sk
b) nebudes mat ine zdroje z ktorych by si cerpal. Vsetky zdroje preukazujuce opak oznacis za rusku propagandu.

1 Like

Nedovolim ti… LOL
Nepochopil si pointu a ty nedovolis???

1 Like

si nejaky dezorientovany. von der Leyen vychadza z konzervativnej politiky, konkretne CDU. za svoju politicku karieru napr zvysila defense budget v nemecku, odmietla dodavat nemecka zbrane Ukrajine, EK sprisnila imigracnu politiku EU a snazila sa presadit dohodu o volnom obchode s juznou amerikou. libtard sem libtard tam, hlavne ze sa pinda…

1 Like

A aj nam vysvetlis co ma tento blabol co si prave splodil spolocne s pointou o ktore sa tu cely cas bavime?

“Mlha” pochopil za stvrt hodinu, ty doteraz nie…

1 Like

Tak oba jsou to zmatení dezinformátoři, nic víc

Podporuj dezinformace-posílíš mír :point_up_2:

potrebujes vysvetlit jednu rozvitu vetu? vysvetlit ti to mozem, pochopit za teba uz nie…

Bavili sme sa o korupcii Ursuly. Co s tym ma spolocne ten tvoj blabol, ktoreho jedinym ucelom je odviest pozornost inam? Pochopil si konecne, alebo nakreslim?

1 Like

s tebou som sa nebavil o nicom a navyse tema nebola korupcia ale konfiskacia majetkov. to len Jos nevie kde je sever chytil sa toho v com sa vyzna. hadzat spinu na EU a liberalov.

aha prepac, nevedel som, ze za teba odpisuje niekto iny.

p.s. robis presne to iste co on, len v opacnom garde. jediny rozdiel medzi vami je v tom, ze on je ochotny priznat, ze sa tak deje na oboch stranach, kdezto ty si na tuto mieru ojektivity este nedorastol.

nie sú, celé si to vymýšľaš… respektíve šíriš nepravdy, čo ti nabulíkal do hlavy strýko putin…

ty si co za idiota ked dokazes tvrdit, ze dnes usa vojaci niesu v syrii?
ved to, ze tam su nespochybnuju ani predstavitelia usa, ale nejaky trkvas zo slovenska bude tvrdit, ze oni tam niesu :slight_smile:

ty si uplne mimo… recicky recicky, bez dokazov… takych pozname… ty zaplateny trolll.

ak tam niesu tak preco sa odtial idu stiahnut? :slight_smile:
a jasne sa tam pise o 900 amikoch v syrii

si obycajny trtko

1 Like

A toto je co za fake news platok?

ale teraz vazne, si fakt uplny kkt, alebo toho kkta len hras?

No mňa minimálne mama vychovala k slušnému správaniu, a vulgárne ťa neurážam, napriek tvojim popleteným názorom. Ja svoje tvrdenia viem doložiť serióznymi zdrojmi, kým ty zdieľaš hoaxy… A ja som čo?

2 Likes