Súd rozhodol v spore medzi Haasom a Uralkali. Spoločnosti interpretujú verdikt odlišne | Magazín F1 - F1online.sk

v idealnom svete ano, vo svete ktory nastavili usa nie
mas pocit, ze pre mexiko by platila ta tvoja veta? cize mexiko by sa mohlo slobodne rozhodnut, ze chce vytvorit vojensku a ekonomicku alianciu s cinou? dobre vies, ze by to mexiko spravit nemohlo
tak ako nemohla kuba mat na svojom uzemi raketovu zakladnu zssr a usa kvoli tomu bolo ochotne ist do jadrovej vojny a mozno vies, ze k tomu nebolo daleko lebo jedna sovietska ponorka ktoru zahnali do uzkych bola velmi blizko tomu aby vystrelila na amicke lode jadrove torpedo. dvaja z troch ludi co drzali kluce od odpalovacej skrinky boli za vystrelenie jeden nie

a aj teraz sa amici tak spravaju, ze zakazuju inym nezavislym krajinam sa rozhodnut sa v obrannej oblasti s kym chcu mat vojensku zmluvu
v aprili roku 2022 uz po zaciatku ruskej invazie na ukrajinu sa zacalo hovorit, ze salamunove ostrovy uzavru s cinov vojensku dohodu a cina tam postavi vojensku zakladnu
no a teraz otazka za milion. aka bola reakcia usa ktore tvrdia, ze ukrajina ma pravo sa rozhodnut do akeho vojenskeho bloku chce patrit? :slight_smile: vies? nie? tak ja ti to prezradim, usa sa zacali tomu ostrovnemu statu ktory je od usa vzdialeny tisicky kilometrov vyhrazat, ze ak to urobia tak usa nevylucuju invazuju na tie ostrovy :slight_smile:
chapes tomu ako na to usa zareagovali? :slight_smile:
usaci popreli vsetko co tvrdili pri ukrajine. salamunove ostrovy podla usa nemaju rovnake prava ako ukrajina, lebo to sa usakovu nehodi :slight_smile:

2 Likes

Ty si tu ten, co striela od brucha zaslepene nazory a prezentuje ich ako fakty. :joy:

2 Likes

Krasne si to spisal. :+1:

Otoc situaciu a hogrutko ma game over. Ukrajina ma pravo, Taiwan ma pravo, ale Mexiko ani Kuba nemaju pravo. :sweat_smile:

Teraz pridu len vyhovorky, slovickarenie a odvracanie debaty od temy. Rovnako ako ked dostal otazku, ci Ursula a Clintonovci nie su podla neho skorumpovani. :clown_face:

1 Like

Daj si pauzu kamarát. Viem, že chceš byť najmúdrejší mačo tu na fóre ale každým príspevkom sa prepadáš hlbšie a hlbšie. Leze ti to už na mozog.

3 Likes

Bude aj niečo k téme? Kľudne sa vyjadri. Psychologické posudky nechaj na miestneho odborníka Hogra.

1 Like

Toto Wolff - housetour…

1 Like

Mas pravdu, pred ziadnym sudom by to neobstalo, prave preto Fico so stiahnutou rit.kou robi vsetko, aby udupal nezavislu sudnu moc. Sice mu pred sudom nic nehrozi a nikto mu nic nedokaze, ale on sa nudi a vedie tu dzihad proti sudcom len tak zo srandy.
Dost si ma pobavil.

1 Like

az bude Mexiko alebo Kanada chciet ekonomicku a vojensku alianciu s Cinou tak to mozme otvorit. Takisto ti ale rovno mozem povedat, ze je im to pravo na sebaurcenie urcite upierat nebudem. Tvoja argumentacia co USA by sa dala pouzit keby som v tomto obhajoval pravo USA urcit co sa udeje v inych krajinach. Oni rovnako hladia svoje zaujmy a vedia si ich aj presadit. O tom sa ale nikdy nepisal takze si si potreboval slameneho panaka vyrobit.

1 Like

co konkretne je z toho zaslepeny nazor? Ze sefka EK nie je v rovnakej lige ako ruska oligarchia? alebo ze chcem aby si si tie svoje exkrementy vedel obhajit pripadne ich tu nevypustal?

1 Like

Co vim, tak za komousu to bylo tak, kdo si umel nahrabat tak hrabal a mel se dobre, kdo to neumel, nemel moznost hrabat tak bonzoval, nikdo stat neresil, to si kanouri resili po svem, hlavne jsme byli v podruci, takze co.

ty sice usa otvorene neobhajujes(udajne), ale zaroven ich ani nekritizujes za to za co kritizujes rusko

nemusime cakat kym mexiko bude chciet uzavriet vojensku koaliciu z cinou, lebo mozes sa vyjadrit k tomu ako sa usa a vlastne cely tzv. zapad postavil k bezpecnostnej dohode ciny so salamunovymi ostrovmi ktorej sucastou je udajne(podla medii) dohoda na vystavbu zakladne
tak usa a ich spojenci(rozumej lokaji) sa tomu prtavemu statiku zacali vyhrazat vojenskou invaziou a to len 2 mesiace po invazii ruska na ukrajinu kde zaujali uplne opacne postoje. vraj ukrajina ma pravo sa sama rozhodnut, invazia do nezavislej krajiny je zlocin, ale pri salamunovych ostrovoch je vsetko otocene o 180stupnov, oni nemaju pravo dovolit cine postavit vojensku zakladnu a je pravom usa zvazit napadnutie tohto ministatu, lebo zakladna ciny na tych ostrovoch by ohrozila bezpecnost usa ktore je vzdialene niekolko tisic km od tych ostrovov

ktomuto si sa uz akosi nevyjadril. vyjadris sa az pri mexiku a kanade :slight_smile:

1 Like

usula sa sprava rovnako

ek na ktorej cele stoji roky odmietala co i len diskusie o znizeni ochrany vlka, lebo vymlete zelene mimovladne mozgy to cez media presadili, ze vlk je nedotknutelny a ona aby nestratila ich podporu tak drzala tu liniu
lenze stazilo, ze jednu krasnu noc prisiel vlk na jej statok a zozral jej oblubeneho ponika. no a hned na druhy den(obrazne povedane, ale dlho to naozaj netrvalo) nariadila svojim podriadenym aby zacali pracovat na preradeni vlka do nizsej ochrannej kategorie

v com je teda ina ako ti ruski papalasi? ano ona nieje oligarcha. ona je jednoducho papalas, ktory si tiez hladi hlavne svoje zaujmy
inak v nemecku je povazovana za jedneho z najhorsich ministrov aky kedy v nemeckej vlade boli. za stav nemeckej armady je do znacnej miery zodpovedna ona a merkelova bola neskutocne rada ked sa jej zbavila a poslala ju skodit celej eu a nie len nemecku :slight_smile:
bola to ona ktora v greendeale presadila uplne nezmyselne cisla, ktore su uplne nerealne. ono uz povodny navrh bol prestreleny a pre hospodarstvo eu nezvladnutelny, ale ked sa do toho oprela ursula tak z toho vznikla kolosalne kravina, ktora sa ide teraz zasadne revidovat, lebo si to uvedomili aj ti co ursulu podporuju

1 Like

Chudák Ježek se přilepil na protest k silnici, ale nic se tady nezměnilo.

1 Like

K Solomon Island som sa nevyjadril pretoze v tomto pripade klames, pripadne nevedome preberas lzivu propagandu z proruskych platkov, ktore sa takymto sposobom snazia relativizovat svoje vojnove zlociny.

ked sa chces dovzdelat tak tu mas jednu analyzu:

Dohoda z cinou existuje a ziadna invazia zo strany USA sa neudiala. Vojenska zakladna nebola a nie je v plane, minimalne teda podla predstavitelov Solomon Islands. Podobnu bezpecnostnu dohodu ma Cina napr s Madarskom a takisto sa tam invazia zo strany USA nekonala. Z pohladu Solomon Isladns ide skor o vypocitavost ako priniest na ostrovy investicie - a to skor tie Australske ako tie cinske.

1 Like

Beznadejne vyprodany, skoda :angel:

A potom cely rusky narod progresivne vystrielat, ako kaze libtardovska prirucka.

Napriklad v tom, ze sa neobohatila na ukor verejnych financii radovo v miliardach, nesluzi poslusne svojmu vodcovi a ani nikomu neodvadza z nakradnutych miliard vypalne na ochranu. @helmutko tu ten rozdiel napisal a vysvetlil x-krat, ak nechces pochopit, ze je rozdiel, medzi unosom statu a diskusiou o znizeni ochrany vlka, je to tvoja vec, len tu nevypisuj o ostatnych ako su zaujati a ako si ty ten objektivny. Lebo si to ty, kto tu vytahuje uz aj tu najnepodstatnejsiu blb.ost, len aby obhajil zmr.dov z Kremla.
A inak je fajn, ze je Ursula v Nemecku povazovana za jedneho z najhorsich ministrov. Takeho Putina nikto za najhorsieho prezidenta povazovat nemoze, lebo by mu v momente klopala na dvere FSB.

2 Likes
  1. Tajna zmluva s Pfizerom? :joy:

2. Dokazal to niekto niekedy tym Rusom? Alebo su to len typicke domnienky?

3. Sranda ako vylezies skoro vzdy len vtedy, ked tvoj kamarat tu hori. Pripominate mi dvojicu Situs a Hogr. :sweat_smile:

Ale zjednodusil som mu otazku, skus zodpovedat ty, ked sa chces zapojit (lebo tvoj bff sa zjavne odpovedi vyhyba):
Je Ursula podla teba skorumpovana? (rovnaka otazka bola aj o Clintonovcoch, ktorych som pouzil tiez len ako priklad prehnitosti americkych spiciek, rovnako ako je to v Rusku)

PS: Neverim, ze odpovies jasne ano/nie, ocakavam krutenie. :slight_smile:

1 Like

Všeci kradnú. A nikdo to neovlivní.
Tak je lepší nezřízeně konzumovat tvrdého, domácího alkoholu a neřešit neřešitelné.