Stroll je pre vývoj dôležitý. Spätnou väzbou azda prevýši aj Alonsa, tvrdí Cardile | Magazín F1 - F1online.sk

Spal som veľmi dobre Honzíku.

Brigádniček šíriaci rozprávky tu bude o iných tvrdiť, že si niečo vymýšľajú, pritom sám máš maximálne 10-ročnú Octaviu. :sweat_smile:

Ale nečítal si pozorne, X3 už som vymenil.

A ja som nič o tebe nehľadal, to tvoji českí fellaz tu o tebe v DMs rozširovali tvoj hnusný xicht a sociálne siete. Spomeň si ako niekto screenshotol váš privátny chat, kde nadávate na Puffa a šíril to ďalej. Ako by som sa asi k tomu dostal Honzíku? :grin:

To víš, že jo. Všichni ti to věříme, největšímu lhářovi a dnu na fóru, co tu popíral i bany a další účty :joy:

2 Likes

Strasne ma to trapi, ze looser ako ty mi nieco neveri. Ale velmi dobre viem, ze preto, ze ty tu klames nonstop o sebe, tak mas problem verit hocikomu hocico.

A zaroven si taka nula, ze sa hanbis za to, ze mas stare alebo ziadne auto (na com inak nie je nic zle, ale hrat sa na nieco co nie si, tak to je hnus velebnosti).

Řeší ta troska tady vůbec ještě něco jinýho než tebe? :thinking: Si ho rozložil úplně…+ Perez teda taky. :smiley:

3 Likes

haterov ma alonso viac než dosť, tých tu len tak niečo neodrovná :smiley:

1 Like

Vůbec, ten se na mě tak upl, že kdybych tu týden nebyl, tak si začne doma řezat žiletkou chudák

2 Likes

Zase Honzi rozlozil cele forum? Psychiatria vy traja, uz tu mas aj lajciky nahadzane, ste sa opat pofajcili do kruhu ako spravne buzny. :rainbow_flag:

Zase sem taháš svoje gay sny? Tak si to nech pro Davida, ten se ti zas bude věnovat

2 Likes

zatímco ty tu máš hovn.o.

3 Likes

Stale dobre, ked mate neodolatelne nutkanie nonstop na mna reagovat a aj ked tu nie som, tak nonstop ma spominat. Zufalci nestastni. :joy:

2 Likes

Tak čus v 2030,

image

image

Jen se utěšuj bulvárníma fake news :smiley:

No, když myslíš.

Ten, co napsal, že se o tomhle spekuluje taky napsal svůj odhad na 2026

Tak co Puffe, už se ti zas třesou kolena? :stuck_out_tongue:

1 Like

Z týmu, který byl pod Williamsem, a nestíhá vyrobit motor, tak mám mít strach? Ale no tak…

To je dobbře, že se tak bojíš

1 Like

Puffe, proč se tak bojíš AM, když podle tvých zpráv budou úplně poslední?:thinking:

1 Like

14 dní píšeš jak bude mít Honda nejlepší elektrickou část.
A dnes vyjdou zprávy, že bude Honda ráda, když vůbec vyrobí baterii.

Jsi news faker.

Jaký zprávy? Však to píše borec na základě toho co si myslí, protože Honda přerušila svůj peogram mezi roky 21 a 22 :grinning:

Ale dobře, když se ne nenaplní ty fake news co tu postuješ, tak se mi tu veřejně omluvíš😊