Stroll je pre vývoj dôležitý. Spätnou väzbou azda prevýši aj Alonsa, tvrdí Cardile | Magazín F1 - F1online.sk

Dnes jsi ujel Ty. To neobhájíš.

2 Likes

Čím konkrétne?

A napíš mi ešte, že kto začal dnes urážať?

Aj ty by si mal dostat minimalne cooldown, lebo ocividne psychicky nezvladas komentare smerujuce proti Alonsovi. Ako prvy si zacal ty, krasne to vidiet v diskusii. Ale ako som pisal, nemas dost mozgovych buniek aby si spracoval niektore informacie.

1 Like

➤ 19 dní do Shakedownu v Barceloně.
➤ 35 dní do testů v Bahrajnu.
➤ 60 dní do Melbourne.

3 Likes

Ty by sis měl vytáhnout hlavu z prdele.

3 Likes

Tito patologicky nemocní lidé zasluhují pouze ignor, nestojej za jakoukoliv pozornost.

2 Likes

Sám jsem zvědav, jak týmy využiji možnost rozložit si 3 dny testů na vícero dní (5 dní testování), to dává dobré možnosti si projít data a nehnat se hned na trať na slepo

2 Likes

Bude lepší 1,3,5? 1,2,5? 3,4,5? 1,2,3? :smile:

1 Like

Krásne si potvrdil, čo píše @FW-26 ty guma.

Nikoho tu neuráža a jediný problém je, že si dovolí subjektívne kritizovať Alonsa a vy traja de-men-ti to neviete prežiť a musíte ho za to urážať.

1 Like

No podle mě varianta 1, 3 a 4 bude nejlepší, protože pokud by se něco pokazilo 3 den a nechalo se to až na poslední den jako náhrada, tak riskují, že pak nestihnou třeba znovu co by chtěli.

Jinak jsem zvědavý na tu elektrickou část motorů a management baterií, protože se začalo psát o tom, jak Mercedes masivně vyvíjel ICE, ale tu elektrickou část upozadil

1 Like

V diskusi si mozem napisat aj pod kazdy clanok kritiku na Alonsa. To ze zaostali jedinci nevedia nic take prehltnut je ich problem. Pripomina mi to male decko, ktoremu zoberies hracku a nasledne sa rozplace, kope vsetkymi stranami a nasledne spravi zo seba obet. Takze este raz, Alonso je precenovany a pomaly pilot . Tvrdim to bez urazky na akehokolvek diskutujuceho. Mentalna zaostalost nie je urazka ale fakt, ktory presne preukazuje vase IQ .

PS: Nie kazdy ma zalubu mat hlavu v svojej prdeli ako ty, tak si to nechaj pre seba :slight_smile: Dalsi co to ocividne nezvlada

1 Like

Prostě jsi hloupý jedinec, co si chodí léčit mindráky na online forum. Chápeme, ale to je tak všechno, takže už můžeš jít vyplakávat další rok o tom, jak Alonsa nikdo nechce😂

2 Likes

Ako vidis, vsetci, co kritizuju Alonsa, su zakomplexovani jedinci, co si chodia liecit mindraky na online forum. :sweat_smile:

Nespravis nic, mentalita 13-rocnej cajky chorobne zalubenej do popoveho spevaka, ktoreho bude obhajovat az za hrob.

1 Like

Nn, jen vy dva, když tu chodíte kopat do Alonsa, protože si neumíte vyřešit vaše nepovedený životy

2 Likes

Moj zivot je naplneny, chodzim krmit holuby.

Ozvi sa, ked budes mat krasnu rodinu a standard, s ktorym si spokojny a nebudes musiet robit korporatneho k0kotka na HR za par drobnych a zabijat zivot chorym obhajovanim Alonsa online.

1 Like

Až tak jsem se trefil do černého? Chudinko

2 Likes

Jediny kto place si si ty :sweat_smile:. Cele to nejako nezvladas. Musis mat riadne krehku osobnost ked ta znici koment na Alonsa :joy:. Nie si do neho zalubeny ? Asi to je tvoja platonicka laska :grin:

On to vobec nezvlada. Dufam, ze sa doma nereze kvoli tomu :sweat_smile:

1 Like

No neviem, istu dobu som uz aj mal obavy, ze sice viem, ze je to chrapun, absolutny bezcharakter a slovami Ferdu aj “ulhana spina”, no ked mu tu vsetci objektivne nakladali za to aky je a on sa tu opustal ako ho tu sikanujeme, tak mi aj napadlo, ze ci to nie je moc, lebo je evidentne labilny, ale potom ma utvrdil v tom, ze je to este vacsi ludsky odpad ako sa zdal a je mi uplne ukradnuty, nech si robi co chce, kludne nech si aj hlavu rozbija o klavesnicu od nervov a zufalstva. :smiley:

A to, ze to nezvlada vieme odvtedy, co nas tu presviedcal, ze ma vystudovanu VUT az kym sa sem nedostal jeho verejny profil na LinkedIne, ktory odhalil pravdu. Zaroven odhalil pravdu aj o tom ako on chodil po rozky do obchodu na Porsche. Tu rozpravku si uz pocul? :joy: :joy: :joy:

1 Like

Koukám, že ti ta závist nedá ani spát, no to víš, někdo jezdí s Panamerou od praxe a někdo si vymýšlí o ojete X3, tak už to pochop, že fňukáním a závistí to lepší nebudeš mít :smile:

Btw než se sem dostal linkedin … myslíš to, než si ukázal, jak moc jsi nemocný a ve volném čase hledáš cokoliv o mně :joy:

2 Likes