Stroll je pre vývoj dôležitý. Spätnou väzbou azda prevýši aj Alonsa, tvrdí Cardile | Magazín F1 - F1online.sk

Lance Stroll nemá medzi fanúšikmi veľmi dobré meno a očividne mu na tom ani veľmi nezáleží. Nálepky “formulového platiča” sa nesnaží zbaviť, no podľa vyjadrení členov tímu to tak pôsobí len na verejnosti. Z interného pohľadu je veľmi platným členom, tvrdí technický riaditeľ stajne Enrico Cardile.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/224094/stroll-je-pre-vyvoj-dolezity-spatnou-vazbou-azda-prevysi-aj-alonsa-tvrdi-cardile

To je jasne, Alonso uz par teamov nasmeroval “spravnym” smerom :sweat_smile:

No nějak syna majitele musí pochválit, aby to nebypadalo úplně strašně

2 Likes

Ale nemáš na mysli roky 2005, prípadne 2006 že. Či?

Když tam rozmlátil pulku garáže, tak bylo hned jasný co Lance chce. :grimacing: :sweat_smile:

4 Likes

To je ten cit pro vývoj :smile:

2 Likes

vsak sa tam pise, ze ma silnu spatnu vazbu.

2 Likes

A to se Helmutko neozval

2 Likes

2 Likes

miestni alonsovi pochlebovači su vybaveni na dnes :smiley:

Alonsové závodní křeslo?
Holt na spolupráci s Hondou se nezapomíná. :rofl:

Co mu ho Jos vzal, tak Alonsovi už alespoň většinou drží technika tak že dojíždí většinu závodů :smile:

1 Like

Já taky jednu takovou stoličku mám. Jestli mě Alo naštve, tak ji Alovi pošlu. :crazy_face:

Moje žena taky, já bych na to nesedl, považuji se za kus chlapa a fakt bych tomu nevěřil :smile:

1 Like

Věř synku, věř a uvidíš jak Ti sklapne. :grin:

Hateři Alonsa jsou done už dávno, holt i lidé s IQ sedla od koně se ve společnosti pohybují

1 Like

Alonsove “GP2 engine” boli silne slova, ale “biggest piece of shit I’ve driven in my life tbh” je este o level ci dva vyssie.

2 Likes

no azda je ešte bystrejší ako Fernando

Hmm, to jsou silná slova. Kdo by to byl do Lance řekl.

1 Like

Veřejně? Každý v Astonu, pokud tam chce pokračovat. To samé že je Lance neuvěřitelným jezdcem s obrovským talentem a mnohdy v různých částech okruhu převyšuje svou rychlostí Alonsa :+1: To se prostě musí :slightly_smiling_face:

2 Likes