Stroll je pre vývoj dôležitý. Spätnou väzbou azda prevýši aj Alonsa, tvrdí Cardile | Magazín F1 - F1online.sk

Adrian Newey má údajně „krysu“ v továrně Aston Martin.

Jedná se o osobu, které plně důvěřuje a která má za úkol sledovat vše, co se děje v Silverstone, a podávat mu o tom přímé zprávy.

Díky těmto informacím Newey již propustil část zaměstnanců, včetně klíčových osobností.

Ne nemusí. Rozhodně to každý nemusí. Už to naznačil i Newey a Fernando také Lanceho hodnotil pozitivně ohledně zpětné vazby. Nevím proč bych jim nevěřil. Pro mě jsou to autority.

Helmut taky přešel do Astonu?

Není nad to si tam v továrně hovorově promluvit při obědě :+1: :smile: Něco jako my, a pak to někdo vynášel :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Už jste tu krysu vymetli, takže pohoda. Jsem na okraji společnosti.

Jo, musí, veřejně proti synovi majitele s negativama nikdy nevyjdeš.

1 Like

Však my tě máme rádi Puffe. :mending_heart:

2 Likes

Stroll sr., Helmut, Hogr, Horner, Alonso.
Ten Aston je pěkná partička.

1 Like

Nevymýšlej si ty trubko :sunglasses:

1 Like

Takže by se dalo skoro říct, že je to tým orientovaný na jednoho jezdce. Hamba! :stuck_out_tongue:

1 Like

Hamba to je v Praze. Jinak to je hanba. :stuck_out_tongue:
Jinak slovem orientace bych tady dnes moc nešermoval.

1 Like

Co naděláš, žijeme s tím :grinning:

1 Like

… nosi pod pazuchou obalky.

Helmut dělal krysu Meteschitzovi a teď mu určitě musí to bonzování hodně chybět. @HellHogr mu může dát pokutové bločky a hned bude zase v sedmém nebi. :slightly_smiling_face:

Já jsem v 7 nebi z mé budoucí návštěvy továrny v rámci programu pro member+ programu AM

2 Likes

Já jsem sice myslel, že v sedmém nebi bude Helmut s pokutovými bločkami v ruce.
Udělej nějaké snímky a vlož do Tipy na tripy. :wink:

1 Like

Já jsem si koupil nová sluchátka. Jsem taky v 7 nebi.

2 Likes

ja som si tiez kupil nove sluchatka.

A ani se nepochlubíš jaký

Logitech g pro x2.

1 Like