Števo Eisele radí Norrisovi: Dobrí chlapci tituly nevyhrávajú. EisKing rokuje s ďalšími osobnosťami | Magazín F1 - F1online.sk

Formula 1 má za sebou ďalšiu dlhú a intenzívnu formulovú sezónu. Rovnako by sme mohli povedať, že dlhú a intenzívnu sezónu má za sebou aj formulová rodina v Česku a na Slovensku. Jej dlhoročnou tvárou sú aj dlhoroční komentátori Števo Eisele a Josef Král. Vianočný čas je pre nás ideálnou príležitosťou, aby sme bilancovali a kto by bol pri tejto lepším respondentom ako sám Števo?

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/184493/stevo-eisele-radi-norrisovi-dobri-chlapci-tituly-nevyhravaju-eisking-rokuje-s-dalsimi-osobnostami

Eisele… to je ten, čo nerozoznal Toro Rosso od Red Bullu? :grinning:
Ale tak isto má aj nejakých svojích (rovnako spomalených) fanúšikov…

4 Likes

Napríklad na youtube viac ako 50000
Obrázok

2 Likes

Neboj sa Števo, on titul získa aj bez toho, aby jazdil ako ■■■■■■, ako jazdí tvoj obľúbenec Max :wink:

namiesto obdĺžnikov tam malo byť iné pomenovanie pre záchod :grin:

Nemám pocit, že by bol spomalený. Tiež sa mi, niektoré veci nepáčia, ani jeho komentovanie ti nemusí vyhovovať, čo je úplne v poriadku. Ale jedno sa mu musí nechať, vybudoval veľmi úspešný projekt a výrazne spopularizoval F1 na CZ/SK trhu. Robí to srdcom a robí to dobre.

A nie, nenazval by som sa jeho fanúšikom, ale mám plný rešpekt k tomu ako sa vypracoval a ako vytvoril celý koncept EisKingu. Nie je to totiž také jednoduché, ako sa zdá.

5 Likes

Na 6 písmen mi tam vychádza Schumi alebo Vettel. Sebastiana už v tituloch dorovnal. Uvidíme, či dotiahne aj Michaela.

Aký projekt? Nejaký kanál na youtube? :grinning:

F1 spopularizovala TV Sport 1,2 ktorá tu dlhé roky vysielala F1, Eisele sa im tam len nejako priplietol do cesty…
Jeho trápne akože srandičky, niekedy až hejty počas konentovania nemôžu baviť počas prenosu F1 nikoho normálneho. Nesleduje dianie na trati, potom je prekvapený, že sa niekde zmenilo poradie, a musí ho často kolega opravovať, atď…
On sa hodí skôr do Smotánky na Markíze, ako do královnej motošportu…

4 Likes

Nejaký projekt, na ktorí chodia naživo tisícky fanúšikov a zúčastňujú sa ako hostia renomované osobnosti z prostredia F1. Napríklad 2-násobný majster sveta.

1 Like

A čo to má spoločné s tým, že v TV pri komentovaní F1 je za šaša?

Eisele sice sam povedal, ze jedine co moze divakom dat, je jeho subjektivny pohlad ale myslim, ze uz velmi davno pochopil, ze ak si chce F1 uzivat dlhodobo, nesmie fandit ziadnemu jazdcovi ale musi fandit cinom jazdcov.
Ak si si nevsimol, Verstappena vela krat kritizoval za agresivne manevre.

Pýtal si sa, že aký projekt mám na mysli. Tak on ti odpovedal. :slight_smile:

OK, mňa jeho súkromné aktivity nezaujímajú, to že ľudia zaplatia vlastné peniaze za to, aby počúvali jeho kecy ešte aj naživo musí byť nejaká úchylka, sorry… :sunglasses:

Nie je sa za čo ospravedlňovať. 100 ľudí 100 chutí.
Prejdi sa po ulici a opýtaj sa, čo si ľudia myslia o sledovaní F1. Povedia ti, že je to nepochopiteľné. A kto zaplatí kopu peňazí že tam ide

Eisele a Král sú významné osobnosti českej slovenskej F1. Tvoria veľa obsahu digi aj naživo a majú veľa fanúšikov. Tak to je nech na nich máme akýkoľvek názor.

Problém je, že si niekto myslí, že digi obsah je to, čo má zaujímať ľudí…
Nezaujíma, ľudia majú svoje životy a svoje priority, to, že to zaujima pár ľudí, neznamená, že je Eisele nejaký trendseter… a tých pár tisíc ľudí na jeho kanáli je prd vo vani…

Šťastné a veselé sviatky. Oddýchnite a načerpajte veľa síl v kruhu rodiny, nech sa tu od Nového roka môžme opäť naplno doťahovať za hocijaké blbosti. :sweat_smile: :christmas_tree: :gift:

5 Likes

Eisele bol hlavny dovod, preco som prestal sledovat F1 na SK/CZ televiziach a predplatil si F1TV Pro, je uplne nemozny…

1 Like

za mna to co robia je uplna topka. ked to porovnam s rokmi predtym, ked som so svk prenosu radsej prepinal na rakusky (a to neviem po nemecky ani ceknut), tak je to obrat o 180 stupnov. je vidno nadsenie, pochopenie toho, co ludia chcu a chut robit velke veci, za to velka pochvala. vsetko dobre do 2025 a dal.

Ja mam na to podobny nazor ako tu viaceri, respektujem, ze vybudoval pomerne slusny projekt, no osobne na tom nevidim nic zaujimave a kazdy Eisking tour mi pride o tom istom a pride mi to ako vyhodene peniaze. Taktiez jeho komentovanie nemusim, podla mna je mierne zaujaty ale co hlavne neda sa pocuvat to jeho hulakanie. Je to vsak moj subjektivny nazor, ja po prechode na F1TV si neviem vynachvalit.

3 Likes

mna bavil eisking ked to bola 30-45 minutova diskusia po pretekoch. Estrada sa taha ako sopel na rukave. Nebavi ma to stale posuvat dopredu po 10 sekundach.