Števo Eisele radí Norrisovi: Dobrí chlapci tituly nevyhrávajú. EisKing rokuje s ďalšími osobnosťami | Magazín F1 - F1online.sk

Tak ta jejich free verze má pořád 30-45 minut. či?

tak to ja neviem, po tom ako z toho spravili estradu som to prestal sledovat. Oni maju free aj platenu verziu?

K Eiselemu je viacero ľudí tu na fóre podľa mňa príliš kritických.
Za mňa je v pohode, dá sa povedať, že ma baví jeho štýl komentovania (v kombinácii so spolukomentátormi) a dáva do toho emócie, čo mi vyhovuje.
Eisking zaplatený nemám a na EisKing Tour evente som ešte nebol, ale preteky a väčšinu kvalifikácii si rád pozriem, lebo ma to baví.

1 Like

Nemyslim si, ze su ludia prilis kriticki, jeho styl komentovania je poviem to slusne az prilis expresivny niekedy hraniciaci az s takou “saskarnou”. Ako netreba z toho robit vedu, jednoducho to niekomu vyhovuje a niekomu nie. Ja preferujem skor ked to komentator neprehana, posobi to na mna miestami az umelo, akoby chcel byt zaujimavy - co v podstate zrejme aj chce lebo tak si ziskal fanusikov.

ja kazdemu hovorim nech si pozrie MotoGP a koment Vaclava Svobodu a uvidite ten rozdiel v pristupe ku komentovaniu ziveho prenosu. Bez ohladu na medzery medzi zavodnikmi.

1 Like

Taky si myslím, že Števo se více hodí na moderování estrády, než motoristického závodu.

1 Like

Norris už kritizuje aj Santu!!! Proste to nezvláda aj čínska F4 bola naňho moc.

Ak to naozaj povedal, tak je to náhodou milý vtip. Aj na odovzdávaní cien tuším korigoval tie svoje vyjadrenia o “just luck, no talent”, že to myslel inak ako to bolo interpretované.

Skrátka povedal to nešťastne a teraz sa len smeje na tom. Za mňa fajn sranda. :slight_smile:

Lando keď nebojuje o titul, tak je sympatický a srandovný.

Nie tamto je obvious troll vtip. Nikdy to nepovedal.

1 Like

Eiseleho naprosto respektuji za jeho aktivity ve spojení s Pepou Králem - online aktivity dobré, ale vedle toho i zajímavé živé akce, kdy dokázali dostat do ČR/SR opravdu zajímavé osobnosti, žádná béčka. Tohle prostě nedělá špatně (byť k dokonalosti taky leccos chybí, ale kdo je bez chyb), respekt… Konec této a pak příští sezónu mám dokonce placenou verzi a nemám pocit, že bych nějak litoval.

Jenže zároveň se pro mne tahle chvála nijak nevylučuje s názorem, že jako komentátor přímo při GP je podprůměrný a místy až naprosto tragický. Platím si F1TV, nicméně na zkoušku jsem si něco s jeho komentářem pustil a je to opravdu slabé, právě vedle F1TV to vynikne do extrému, sorry :frowning:

1 Like