Stellu teší, že súperi McLarenu skočili na lep a naťahovali sa s jeho zadným krídlom | Magazín F1 - F1online.sk

Almave je alkohol? Jsem myslel, že to je nějaká šťáva, něco jak Monin.
Chtel jsem si to objednat, ale jestli to je alkohol, tak to nic. :grin::+1:

1 Like

Rasista.

1 Like

Je to vlastne Nealko tequilla. No ako je to alkohol aj nie

Dobrý rasista no
image

2 Likes

No to je zasadni. V roce 2021 se menili testy. Protoze felxibilita jako takova se absolutne odstranit neda, to jsem tady tvrdil uz buhvi odkdy. Ted to potvrdila i FIA v kauze prednich kridel.

Takze pokud projdes testy mas legalni kridlo, ale kazdej si o tom muze myslet sve. Pokud se testy musi upravit a ty zmenis kridlo, je otazkou do jake miry bylo nebo nebylo legalni.

Zde se ovsem zadne testy nemenili, jen FIA zakazala McLarenu kridlo pouzivat. Beze zmeny pravidel. Za me to znamena, ze kridlo legalni nebylo, za tebe ze bylo.

Co chci podotknou je, ze v tomto pripade, jsou tvrzeni o nelegalnosti zadniho kridla McLarenu muj pocit. Ty oproti tomu mas zastani v rozhodnuti FIA McLaren netrestat, tudiz tvoje tvrzeni je zalozeno na nezpochybnitelnem faktu absence trestu a z toho vychazejici tvrzeni o legalnosti kridel.

Ergo. Na tve strane jsou fakta, ja mam jen pocit. Obdobne, jen v opacnem gardu to mame i my dva s AD21.

A v obou techto pripadech jsou tato “fakta” relevanti jen omezene, protoze stale rozhoduje clovek a ten je chybujici. At uz vedome, nebo nevedome.

Zaverem. To zda kridlo McLarenu bylo, nebo nebylo legalni je mi jedno. McLaren trest nedostal, hotovo dvacet, pro me se nic nemeni. Pokud Lando ziska titul, ma ho a pokud nedojde k jine mnohem vetsi cunarne, tak zaslouzene. Kridlo v tom rozhodne hrat roli nebude.

Asi tak.

1 Like

V zasade suhlasim :slight_smile:

Sice sme sa vyhli tomu, co som povazoval za dolezite, ze preco sa to menilo pocas sezony (ja mam POCIT ze preto, lebo kridla sa ohybali zjavne viac nez len na zaklade fyz. zakonov a teda sli umyselne proti pravidlam, no oficialne testy prechadzali, tak ich museli zakazat upravou pravidiel, ale nikdy som nepisal ze mal vtedy ktokolvek nelegalne kridla), no hlavne je, ze cisto fakticky sa nakoniec zhodujeme…

A to je prave ten rozdiel pri pristupe k diskusii. Niekto si totiz mysli, ze je majitel pravdy a to co ty nazyvas pocit poklada za jediny fakt a ostatni su vysmievani.
A ked na to normalne (ako teraz s tebou alebo dnes s rHapom) reagujes svojim pohladom na vec, tak vraj pises totalne nezmysly a hluposti, si klamlivo oznacovany za hardcore fanusika co obhajoval nevymenu Landa s Oscarom na konci Monzy (preukazatelna loz), k tomu primitivne saso smajliky a prirovnania k Hogrikovi (ktory v ramci de-eskalacie je nadalej urazany) a este sa dozvies, ze to bola slusna diskusia :smiley:

Ale uz sme si to vsetko vyjasnili, za mna pekne uzavreta tema :wink:

cikan jak c​ernoch…

1 Like

Co to je za značku?

Pardón, rychleji píšu, než čtu…

Asi podobný pokus jako Alonso s Kimoa.
Snad mu to veledílo dopadne lépe :grinning:.

toto už funguje rok. Ferrari budúci rok:
Leclerc - zmrzlina
Lewis - nealko tequilla

Ať si jdou otevřít cukrárnu.

1 Like

Asi vezmu Ferrari na milost a něco si od nich koupím.
Mají tam drobné náznaky sympatií.