Stella priznal, že McLaren neposúdil podmienky správne | Magazín F1 - F1online.sk

Po kardinálnej chybe McLarenu na štarte VC Kanady papájoví opäť potvrdili, že v premenlivých podmienkach patria medzi takticky zraniteľné tímy. Andrea Stella pripúšťa, že boxový múrik neodhadol podmienky na trati správne, keď v úvode odmietol nasadiť intermediálne pneumatiky.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/246357/stella-priznal-ze-mclaren-neposudil-podmienky-spravne

Strategovia ferrari maju velmi smutnu zarezavaciu bilanciu.
To ze existuju este vacsi babraci v oranzovych trickach ma prekvapuje este viac.

A tak, lidský faktor…to už tak občas je, někde občas, jinde furt.

Tohle mne přijde jako prasárna, eliminovat nejlepší motory, to Honda nebude muset nic na motoru změnit a bude dominovat.

Fia má v rukách zbraň na výběr vítězů.
Výkon mguk a energie MJ by hodnoty měly být na všech okruzích stejné.

Fia určitě vidí komu se daří v jakých hodnotách.

Potom při nějakém vyrovnaném boji může hodnotami ovlivnit komu to ke konci přihraje.

Tohle už mě vadí v módu jako hodně, to je to nejlepší ADUO který jsem kdy viděl, teď už zbejvá tam dát jen omezovač a každému nastavit jinou rychlost.

Už jsem si myslel, že RedBull vyhrál vlastní silou, a ono ejhle… Fia jim zase fouká do plachet.

Gratulace @Daaviid23

Takže oni uměle eliminovali elektrickou výhodu Mercedesu , ale všeobecně se to prezentuje zcela jinak. No co už…tohle jim dlouho fungovat nebude, ta informace se dostane ven.

Otázka je, jak dlouho to dělají…

Bože co tu zase vymýšlíš za srance. FIA oznámila snížení z 350kw na 250kw skrze mokro. Příští rok bude max výkon 300kw, ale kňuč dál, nic jiného ani neumíš.

1 lajk

Jakože se ještě snaží aby vyhrál Max titul? Však to už snad ani početně nevychází, ne? :grin:

O titul už fakt nejde, manipuluješ !!! :grin:

Počkej až FIA oznámí, že bude max výkon 250kw i v Singapuru. To bezkouláč s Puffem potáhnou křížovou výpravu.

1 lajk

Reaguju na Puffa, podle kterého FIA tlačí RB.
Ostatní mě upřímně nějak moc netrápí :slightly_smiling_face:

@HellHogr A opravdu to oznámí? :grin:

Podle předpovědi počasí to tak vypadá :smiley:

Ale když jsme u toho tlačení někoho

1 lajk

On tam o titulu nepíše…

Zase to ironizuješ?

Já jsem si říkal, že RB s Verstappenem přestali nějak plakat.

Byla pravidelná pódia a najednou výhra.
A ono ejhle. Fia zvyšuje výkon RedBullu a Mercedesu ho ubírá.

:-1::fu:

Bohužel to tak je… v zásádě legální cesta, jak vyřadit motor Mercedes, aby byl legálně a sportovně nejlepší.

Jak zvýšila výkon RBR a snížila Mercedesu?

1 lajk

Oni bulej že se na mokro snižuje výkon el. části? To jim došlo až teď? Však to je ale v platnosti od začátku, jen se to jaksi veřejně nevytrubuje, v té dnešní transparentní F1 :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

…že aktivovala déšť :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 lajkov