OK a co hovoris na to, ze sam Piastri bol prekvapeny ze to ustal.
Ze v podstate neveril ze to da ?
to vobec nieje take iste
ak by pereza nedokazal predbehnut do momentu kym sa perez nedotiahne na leclerca tak by ho uz nepredbehol a predbehnut pereza nieje to iste ako predbehnut leclerca hlavne ak ides predbiehat s tym, ze potrebujes aby ti ten druhy uhol z cesty
perez nema problem neuhnut a ist do rizika zrazky
no a ak by sa perez dotiahol na leclerca tak by to skoncilo tak, ze perez by mal drs ale vyuzival by ho v prvom rade aby neprisiel o poziciu a teda piastri by uz nemal narok na predbehnutie
Iba to vypoveda, ze siel na max. hranu/limit ktory ocakaval a mal obavy, ci to neprekroci. Co sa nestalo, dokonca tam musela byt mala rezerva, lebo to ubrdzil uplne vpoho, bez naznaku vacsieho problemu…
O tom to je – prekvapiť súpera. Fanúšik F1 musel byť spokojný.
Presne tak.
Najpodstatnejsie z mojho uhlu pohladu je, ze dominancia RB zda sa skoncila.
Konecne to ma zmysel pozerat.
Hamilton borec.
Startuje z boxů a má víc bodů než Verstappen, který má navíc o dost rychlejší monopost.
No tak zrovna včera si s Maxem mohli podat ruce Ale jako celkově to není zlé. Norris měl jinak 104b a Leclerc 87.
Jinak, taky to nechápu …
Proc se snazis z Piastriho delat nasilim Volejnika, na Piastrim je krasne videt co dela kvalitni kurba, ta Norrisovi ocividne obcas chybi.
Luisinha Oliveira polepsi se.
Me prijde, ze mu neslo ani o pravdu ci ne . spise se snazil povzbudit Nor a hlavne media, aby mu nedavali sezrat fakt , ze dojel za PIA i kdyz je jednicka v tymu . A dela to spravne jako kazdy manager.
Nicmene se nemuzes divit nekterym fanouskum, ze si nepoukazou na fakt , ze kdyz vyhraje Nor tak je tim, ze zajel nejlepe a kdyz vyhraje Pia tak je to zase Nor ktery mu brzdil soupere …
Jak rikam , rozumim tomu proc to udelal , ale stejne tak si nemuzu pomoct, ze to udelal az moc “vokate” a ze to Nor spise uskodi nez naopak …
No uvidime
Tohle uz neni nepravda, ale tolalni lez . Chapu, ze nenavist je slepa a tak proto …
1)neni pravda , ze Ham vyjel z boxu a ma vice bodu … Ham dany zavod skoncil na 9 miste a Ver 5.
2) neni pravda ze Ver ma rychlejsi monopost , potazmo RB … protoze souctem obou jezdcu RB a MER za 7 zavodu jde za Mer … tzn maji posledni zavody lepsi auto …
Nechci tady fungovat jako FAST CHECK … ale neprestanu, dokud ty neprestanes zamerne manipulovat faktama … tak jak se ti zrovna hodi…
Však dodej důkaz, že Mercedes má rychlejší auto než RedBull.
Směle do toho.
napsal jsem to … zkus si to precist … snad to neni tak tezke pro takoveho samozvaneho odbornika na F1 ne ? …
bod cislo 2 …
a co mi reknes k bodu cislo 1? asi nic … to prejdes jako by se nic nestalo … asi ti to v realnem zivote lidi o kolo tebe basti … ( a nebo mavnou rukou,protoze vi jaky si pohadkar? ) … a to jsem te mel OPRAVDU za nekoho kdo se motosportu vyzna
Pre toto som sa pôvodne aj ja registroval, fact check miestnych frustrátov. Rýchlo ťa to prestane baviť, lebo tých frustrátov je tu mnoho a neštítia sa ničoho, klamú ako nič a ešte sú to aj zákeráci.
Odhalil jsi to. Hamilton byl 9, a Verstappen 5.
Nebo třeba byla jiná myšlenka toho postu?
Chlap by rekl , promin … spletl jsem se. A sli bychom dale …
ty se,ale stale vice a vice do toho zamotavas a misto jasne argumentace se snazis prevest konverzaci mym smerem , aby si mohl neco zase vypichnout, zamenit , pozmenit … zklamu te … jiz pres 20 let pracuji s lidma jako si ty . A vzhledem k faktu, ze mi firmy plati docela dost, konstatuji, ze tady ti psenka nepokvete
bud se seber a zacni psat neco srozumitelneho a k tematu aniz by si se snazis povysovat ci nekoho znevazovat … a velice rad pokecam … v opacnem pripade si jen dalsi anonymni troll, kterych jsou miliony a kterym nehodlam venovat svuj cas a energii … je to na tobe
PS: odhalil jsem lhare … to byla myslenka meho postu
Nemám zájem, ale díky.
Chudak Lec … kdyby vedel co za trolla si dava do ikonky jeho foto . … fakt skoda … no nic . jeste, ze tady jsou i dalsi
No, je to takove tymove prohlaseni, ano Norris pomohl, ale vsichni jsme videli ze si Piastri vitezstvi poctive odmakal sam, dojel, predjel, ubranil se pred LEC.
Pereze tam nikde nevidim i kdyz mel drtivy finish, bohuzel se vyradil svoji horlivosti, ale i kdyby se mu podarilo protahnout se kolem kluku od Ferrari Piastriho by nedojel natoz predjel.