Stella o tímovej (ne)réžii: Opatrne s povrchnými tvrdeniami | Magazín F1 - F1online.sk

Tohle se dá ale napsat ale i o vaší straně. Není rozdělení strategií, kdy jedna bude pravděpodobně lepší, taky forma soft týmové režie?
Já myslím, že jsme se o tomhle bavili během dominance Mercedesu

1 Like

A to si jeste vem, ze nejdramatictejci okamzik celeho zavodu ( Max vs Nor pri vyjezdu z boxu) jsme ani nevideli, protoze kamera nam ukazoval pit stop Lec :grin:
to nevymyslis :laughing:
image

Není, je to logický přístup týmu

Je, soft, ale myslíš že kvůli vítězství snad není dobře odůvodnitelná? Navíc jak jsem psal, Lando byl vpředu a měl by první volbu :man_shrugging: Přece si z těch dvou neodnesou jen to že ten jeden se může zapikolovat za tím druhým, když před nima je Max :man_facepalming:

1 Like

Tak se domluvte, sakra :face_with_raised_eyebrow:

Ne sranda, ono toho dává smysl víc, akorát se pak pouštíš na tenkej led…a to jsme tu už taky řešili. :smiley:

1 Like

Čím to je že se poslední dobou krom těch pokusů o dloubačky od tebe nedočkávám seriózních odpovědí? :thinking:

1 Like

Tak pro mě to soft týmová režie není. Tu bych bral, kdyby třeba jeden z dvojce bránil dojíždějícího konkurenta i za cenu časové ztráty. Nebo v případě, kdyby se použil jako navánada na konkurenci skrze zastávky v boxech

Však jsem odpověděl seriozně. Spousta věcí ohledně TR dává smysl, akorát pak záleží na úhlu pohledu co si vybereš že je ještě okej.

image

5 Likes

… a ona by nebyla u McLarenu v tomto případě ok? Z tvého úhlu pohledu teda.

Já mám McL a oba jejich jezdce rád, ale asi každej tu ví, že Oscarovi to letos přeju o něco víc. Pokud by situace byla opačná, furt bych tvrdil, že by je měli přehodit a zkusit útok na Maxe

2 Likes

Z mého úhlu pohledu začínají být v McLarenu pěkně v řiti, protože se zdá že se Piastri vyrovnává Norrisovi…a to nedělá nikdy dobrotu :smiley:

Však víš, že já jsem TR více nakloněný…akorát u dvou vyrovnaných jezdců se to blbě praktikuje.

Měli to dnes zkusit je prohodit a eventuálně zpět?

Za mě měli zkusit něco se strategií, něco jiného…než zajet s Norrisem do boxů ve stejném kole jako Max aby pokryli undercut od Piastriho :sweat_smile: Dneska McLaren konkuroval strategií Ferrari. :slightly_smiling_face:
U toho přepouštění nejsem principiálně proti, ale podle mě by Piastri stejně neměl šanci, ta delta pro předjetí byla obrovská.

3 Likes

Naco hadzat perly sviniam?

McLaren stále pôsobí, že nevie čo má robiť a bojí sa riskovať.
Takto dlhodobo fungovať nemôžu, skôr či neskôr na to doplatia. Ak idú na titul konštruktérov, tak ok, ale neverím, že Lando a Oscar sa uspokoja s pocitom, že vyhrali “len” pohár konštruktérov, asi pre každého jazdca je priorita titul jazdcov .
Som zvedavá kedy to v McLarene vybuchne. Nech je vlk aký je nesympatický a vychcaný, ale jediný dokáže poriadne zmanažovať dvoch kohútov na jednom dvore. A myslím si, že on by v tejto situácii prehodil miesta a s tým, že ak sa Oscarovi nepodarí útok tak miesto vráti Landovi