Tohle se dá ale napsat ale i o vaší straně. Není rozdělení strategií, kdy jedna bude pravděpodobně lepší, taky forma soft týmové režie?
Já myslím, že jsme se o tomhle bavili během dominance Mercedesu
A to si jeste vem, ze nejdramatictejci okamzik celeho zavodu ( Max vs Nor pri vyjezdu z boxu) jsme ani nevideli, protoze kamera nam ukazoval pit stop Lec
to nevymyslis
Není, je to logický přístup týmu
Je, soft, ale myslíš že kvůli vítězství snad není dobře odůvodnitelná? Navíc jak jsem psal, Lando byl vpředu a měl by první volbu Přece si z těch dvou neodnesou jen to že ten jeden se může zapikolovat za tím druhým, když před nima je Max
Tak se domluvte, sakra
Ne sranda, ono toho dává smysl víc, akorát se pak pouštíš na tenkej led…a to jsme tu už taky řešili.
Čím to je že se poslední dobou krom těch pokusů o dloubačky od tebe nedočkávám seriózních odpovědí?
Tak pro mě to soft týmová režie není. Tu bych bral, kdyby třeba jeden z dvojce bránil dojíždějícího konkurenta i za cenu časové ztráty. Nebo v případě, kdyby se použil jako navánada na konkurenci skrze zastávky v boxech
Však jsem odpověděl seriozně. Spousta věcí ohledně TR dává smysl, akorát pak záleží na úhlu pohledu co si vybereš že je ještě okej.
… a ona by nebyla u McLarenu v tomto případě ok? Z tvého úhlu pohledu teda.
Já mám McL a oba jejich jezdce rád, ale asi každej tu ví, že Oscarovi to letos přeju o něco víc. Pokud by situace byla opačná, furt bych tvrdil, že by je měli přehodit a zkusit útok na Maxe
Z mého úhlu pohledu začínají být v McLarenu pěkně v řiti, protože se zdá že se Piastri vyrovnává Norrisovi…a to nedělá nikdy dobrotu
Však víš, že já jsem TR více nakloněný…akorát u dvou vyrovnaných jezdců se to blbě praktikuje.
Měli to dnes zkusit je prohodit a eventuálně zpět?
Za mě měli zkusit něco se strategií, něco jiného…než zajet s Norrisem do boxů ve stejném kole jako Max aby pokryli undercut od Piastriho Dneska McLaren konkuroval strategií Ferrari.
U toho přepouštění nejsem principiálně proti, ale podle mě by Piastri stejně neměl šanci, ta delta pro předjetí byla obrovská.
Naco hadzat perly sviniam?
McLaren stále pôsobí, že nevie čo má robiť a bojí sa riskovať.
Takto dlhodobo fungovať nemôžu, skôr či neskôr na to doplatia. Ak idú na titul konštruktérov, tak ok, ale neverím, že Lando a Oscar sa uspokoja s pocitom, že vyhrali “len” pohár konštruktérov, asi pre každého jazdca je priorita titul jazdcov .
Som zvedavá kedy to v McLarene vybuchne. Nech je vlk aký je nesympatický a vychcaný, ale jediný dokáže poriadne zmanažovať dvoch kohútov na jednom dvore. A myslím si, že on by v tejto situácii prehodil miesta a s tým, že ak sa Oscarovi nepodarí útok tak miesto vráti Landovi