Podle mě si to přečetl ale prostě zlobí nezbeda
Takže v podstatě popsal to, co je o Alonsovi známo, že je to křivák podlý.
Uplácí lidi z týmu, aby mu nadržovali.
Když to Denis zjistil, zakázal to, Alonso prohrál s nováčkem a ze vzteku všechny napráskal výměnou za imunitu.
McLaren přišel o všechno a dostal 100 mio pokutu. Konec příběhu.
To už jsem bohužel propásl, taková legrace to ale mohla být…
Navnadí to, co?
No to je jasný
Triper toto bola chyba otvorit tu tyzden staru diskusiu, lebo ako vidis uz sa tu zleteli ako muchy na h0vno.
To máš jedno, příležitost se najde vždycky - když musíš, tak musíš .
To mas pravdu. Kde nie je prilezitost, tam si ju sami vytvoria
(ale pod clanok o tom ako by Vasseur chcel Verstappena vopchat “statistiku”, ze Alonso poraza Strolla a svojich kolegov na mestskych okruhoch je silna kava aj na nich)
Ano. Sice se zpívá “statistika nuda je, má však cenné údaje”, ale tohle byla výjimka - tam platí jenom ta první polovina
Ajaj, už i video vadí
Ako pre koho. Niekto by sa tesil aj zo statistiky, ze Alonso je prvy vo velkosti hlavy spomedzi pilotov F1 a povazovali by to za cenne udaje a my ostatni sme len hejteri, lebo ideme proti “faktom”.
tady vadí vše, co jim nevoní
Jejich problém
S tou kombinézou se asi inspiroval u Avengers.
Infantilní, ale pasuje to k němu.
Nevim jestli jsem někdy viděl v motorsportu něco nevkusnějšího.
Je super, že někdo založil motokarovou akademii bez toho, aby vyžadoval finance pro ty co chtějí vstoupit, je to čistá podpora v motorsportu na jeho začátku a za mě velký palec nahoru
Včera tam prý oficiálně překonal rekord a zajel čas 56,09. Jednalo se o šest let starý rekord který byl stanoven v roce 2017 během mistrovství Evropy v motokárách. Asi ještě rozhodně nezpomaluje
Nevím jestli je tenhle rekord na velké chlubení, když se káry stále zlepšují a gumy by taky měly být lepší. A šest roků poznání vlastního okruhu by taky mělo nějakou sekundu ubrat.
Takhle to alespoň vypadá při pohledu zvenčí bez přesnějších informací.
Je více než jisté, že zase podváděl.