Stella: Fernando je najkomplexnejší jazdec. Nemá slabiny | Magazín F1 - F1online.sk

Podle mě si to přečetl ale prostě zlobí nezbeda :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Takže v podstatě popsal to, co je o Alonsovi známo, že je to křivák podlý.
Uplácí lidi z týmu, aby mu nadržovali.
Když to Denis zjistil, zakázal to, Alonso prohrál s nováčkem a ze vzteku všechny napráskal výměnou za imunitu.
McLaren přišel o všechno a dostal 100 mio pokutu. Konec příběhu.

https://fb.watch/oYj1nXtxL-/

1 Like

To už jsem bohužel propásl, taková legrace to ale mohla být…

2 Likes

Navnadí to, co? :grinning:

1 Like

No to je jasný :smile:

Triper toto bola chyba otvorit tu tyzden staru diskusiu, lebo ako vidis uz sa tu zleteli ako muchy na h0vno. :smiley:

To máš jedno, příležitost se najde vždycky - když musíš, tak musíš :smile: .

To mas pravdu. :smiley: Kde nie je prilezitost, tam si ju sami vytvoria

(ale pod clanok o tom ako by Vasseur chcel Verstappena vopchat “statistiku”, ze Alonso poraza Strolla a svojich kolegov na mestskych okruhoch je silna kava aj na nich)

2 Likes

Ano. Sice se zpívá “statistika nuda je, má však cenné údaje”, ale tohle byla výjimka - tam platí jenom ta první polovina :smile:

2 Likes

Ajaj, už i video vadí :smile:

Ako pre koho. Niekto by sa tesil aj zo statistiky, ze Alonso je prvy vo velkosti hlavy spomedzi pilotov F1 a povazovali by to za cenne udaje a my ostatni sme len hejteri, lebo ideme proti “faktom”. :smiley:

1 Like

tady vadí vše, co jim nevoní :smiley:

1 Like

Jejich problém :wink:

1 Like

Mezitím :sunglasses:

3 Likes

S tou kombinézou se asi inspiroval u Avengers.
Infantilní, ale pasuje to k němu.
Nevim jestli jsem někdy viděl v motorsportu něco nevkusnějšího.

Je super, že někdo založil motokarovou akademii bez toho, aby vyžadoval finance pro ty co chtějí vstoupit, je to čistá podpora v motorsportu na jeho začátku a za mě velký palec nahoru

Včera tam prý oficiálně překonal rekord a zajel čas 56,09. Jednalo se o šest let starý rekord který byl stanoven v roce 2017 během mistrovství Evropy v motokárách. Asi ještě rozhodně nezpomaluje :smiley: :+1:

2 Likes

Nevím jestli je tenhle rekord na velké chlubení, když se káry stále zlepšují a gumy by taky měly být lepší. A šest roků poznání vlastního okruhu by taky mělo nějakou sekundu ubrat.
Takhle to alespoň vypadá při pohledu zvenčí bez přesnějších informací.

Je více než jisté, že zase podváděl.