Stella: Fernando je najkomplexnejší jazdec. Nemá slabiny | Magazín F1 - F1online.sk

No počkat, ty říkáš Mercedes před RB, ne ja :grinning:

Co tu třetí otázku Alonso před Tzunodou?

Alonso prostě ve 42 letech má zvuk jak nikdo. :grin:

2 Likes

emerson…

Asi mi uniká spojitost. :thinking:

Nebo Alo skončí v top 10 celého MS

To nic, já už ho dneska viděl i s náramkem kolem krku z hajzl desky.

Nechcel som sa robota :robot: dotknúť, ale škodoradostný psychológ nie je dobrá kombinácia.
Jeho program mi skôr príde tak, ako by mu v minulosti zelení bratři v triku nejakou formou ublížili a jeho hlavnou motiváciou je im to dať skrze Alonsa pocítiť. V tomto prípade by tvrdý reštart vôbec nebol na škodu. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Konečně jste pochopili a řadíte ho tam kam patří.

V minulosti ublížili? A čím asi tak na online forech? :smiley: Myslím, že si to představuješ moc složitě. :thinking: Vysvětlení je daleko jednodušší - je to zkrátka zakomplexovanej blb.

2 Likes

Podľa mňa ste robotovi v minulosti zobrali časť operačnej pamäte a zvyšná kapacita mu dovoľuje sa sústrediť len na zosadenie Alonsa z trónu, ale snaha a vytrvalosť sa mu uprieť nedá :slightly_smiling_face:

3 Likes

"Alonsův mechanik se rozhovořil o jeho pravém charakteru" … jsem právě na jednom webu četl, tak potencionálním zájemcům předávám toto vodítko.

2 Likes

koho zaujima charakter mechanika :stuck_out_tongue:

2 Likes

Asi málokoho, ale není to jediný význam oné věty :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Tak dlouhej článek a navíc o Alonsovi? Jsi upadl, ne? :grin:

Psal jsem jen pro zájemce :stuck_out_tongue:

Kristinka zaujimava slecna

Psal jsi potenciální zájemce a mě to potencionálně zajímalo než jsem viděl samotný článek :stuck_out_tongue:

Proč děláš zase problémy, Davide? Prostě si to přečti a je to! :thinking:

Přečti si to, abys nešířil další dezinfo :stuck_out_tongue: