Stella: Fernando je najkomplexnejší jazdec. Nemá slabiny | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď s ním už nepracuje, šéf McLarenu Andrea Stella je veľkým fanúšikom Fernanda Alonsa. Taliansky inžinier pôsobil so španielskou superstar vo Ferrari, kde plnil rolu jeho pretekového inžiniera. Obaja si spoločne tak sadli, že Stella nasledoval Alonsa do McLarenu. Tam stúpal po firemnom rebríku až do stoličky šéfa celej stajne, ktorým sa stal koncom minulého roka.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/137798/stella-fernando-je-najkomplexnejsi-jazdec-nema-slabiny
1 Like

Na Stellu nezapomeneme :heart: :orange_heart:

2 Likes

Když vidím, jak tam cpe Piastriho, tak to nemůže být relevantní názor. :slight_smile:

Asi jsem jedinej člověk na světě, co nevídí v Piastrim to, co ostatní.
Absolutně to nechápu. Norris o 3 levely jinde.

No a Norrise porážel svého času Sainz (a relativně dost přesvědčivě), takže Sainz touhle logikou největší superstar na roštu? :stuck_out_tongue:

4 Likes

Já mám Sainze rád.

Jen se jede proti němu agitka ze strany fanoušků Ferrari…
Jinak to je velmi dobrej jezdec. :slight_smile:

Norris naprosto skvěle vypadal taky až třetí sezonu. Nad Piastrim si zlomil hůl jakmile dal sbohem Alpine, přiznej si to :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Ani ne. Ocenil jsem jeho výkony uprostřed sezony.
Začátek velmi slabý a závěr paradoxně také.

A já říkám, že jako nováček může mít slabší úseky, nejdůležitější je aby ukázal i ty skvělé, to se stalo. Čili bude se zlepšovat, uvidíš.

3 Likes

Neukázat světlé chvilky, když byli 2 nejrychlejším autem jednu část sezony…
To by bylo. :slight_smile:

Ale já mám na mysli skvělé chvilky ve srovnání s Norrisem, nikoliv jen výsledky s druhým nej autem.

1 Like

Slabinou je kvalifikácia a jeho zvláštna povaha. Inak je to v skutku komplexný pilot.

1 Like

Tak třetí do binga Piastri vs Norris? :stuck_out_tongue:
@HellHogr

Mike Krack answered some questions about the AMR24: 𝐃𝐢𝐝 𝐰𝐞 𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫𝐬𝐭𝐚𝐧𝐝 𝐭𝐡𝐞 𝐜𝐚𝐫 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐞𝐧𝐝? Krack: “We did understand the car by the end of the season – but it would wrong to say we understood absolutely everything about the AMR23.” “We understood a great deal, we know what we want to do for 2024 and the direction we need to go in with next year’s car – but that doesn’t necessarily mean we’re going to turn up at the season-opener in Bahrain next year and be fighting for the race win.” 𝐈𝐬 𝐭𝐡𝐞𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐡𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐭𝐡𝐞 𝐝𝐢𝐟𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐢𝐞𝐬 𝐰𝐞 𝐞𝐧𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭𝐞𝐫𝐞𝐝 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐭𝐡𝐞 𝐀𝐌𝐑𝟐𝟑 𝐜𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐜𝐚𝐫𝐫𝐲 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟒 𝐜𝐚𝐫? Krack: "We are not heading into 2024 with a hangover from 2023. Quite the opposite, in fact. This season – and especially the races at the end of the season – have been very positive for us, with some really valuable learning that will carry over into the '24 car. “We’re not wrestling with any doubts.”

2 Likes

No psal jsem že tuhle (2024) sezonu ještě nepřijde jeho čas, Norris by měl mít ještě navrch. Jeho třetí sezona by měla být výzva :stuck_out_tongue_winking_eye:

Zase tak pozitivní mi to nepřijde.

Tak nejsou to velkolepe kecy typu; neděláme chyby :stuck_out_tongue:

Záleží, co znamená chyba, když existujou různá řešení. :stuck_out_tongue:

Chyba je když podceníš Aston Martin F1 jako loni :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

Ještě bych s Piastrim počkal, živě si pamatuji ty superlativy a očekávání od Vandoorneho.
Taky bořil rekordy v nižších sériích a rozpadl se na prvočísla…

Jedinej, kdo podcenil Aston byl Red Bull, když nad tím mávli rukou.