V Astone mu ich evidentne splnili.
Aston je v jiné situaci, tam o týmu fakticky rozhoduje samostatně Lawrence Stroll a mohl splnit Neweymu cokoli, co oba chtěli. Vasseur takové pravomoci určitě nemá.
No to mi je jasne, moja reakcia bola na vycitku, ze si nemal klast podmienky, ktore Ferrari nemohlo splnit. Ze je Aston v inej situacii Neweyho nemusi zaujimat.
To je pravda, hlavně ty podmínky neznáme. Myslím, že je to všechno pořád JPP, aspoň si neumím představit, že by je jedna ze stran opravdu zveřejnila.
presne tak. navyse ani on sam nemohol predsa vediet ci mu podmienky budu vediet splnit alebo nie bez toho aby tie podmienky vedeniu artikuloval.
Tak jestli si žádal Newey kvalitní tým inženýrů, tak to u Ferrari nikdy splnit nemohli
Byl Ross technický ředitel? Byl. Tečka, není víc co psát.
Spravne,radsej uz nic nepis,lebo blbosti si uz napisal dost.
Takže nemáš nic, čím bys to rozporoval.
Stella je kvalitny anglicky inzinier,ktory vedie Mekac, ci mas este lepsi point k veci?
A Fred je typicka talianska lemra na cele Ferrka, alebo mas nove info o jeho narodnosti?
Utried si v hlavicke informacie,lebo v tom mas gulas!
Než někdy začneš psát něco v devadesátiprocentním kómatu, tak nejdříve aspoň nakoukni do Wiki.
Při troše štěstí se Ti rozšíří vlastní obzory.
To pis JBmu, kosh nenapisal nic zle, len pouzil ironiu
Aky mas problem?
Podla MP4-26 je Stella kvalitny anglicky inzinier a Fred zase leniva talianska lemra. Ty s nim nesuhlasis?
@Ambassador_Kosh
Tak sorry. Já se lekl, že to myslel vážně. Tím že se mi to od Ambassadora nějak nezdálo, tak byla má reakce tak jemná.
JB-22 už jeden Ban měl, že jó?
Fred je Frantík.
Fred musel z rodinných důvodů odjet domů a tento závod nebude přítomen.
No nazdar, takhle narychlo to nevěstí nic moc dobrého.
Snad všechno dopadne dobře. Držím Fredovi i jeho rodině palce.
Třeba to vidím zbytečně dramaticky, co víme. Ono se to provalí.
Nic nebývá tak horké jak se uvaří. Hlavně aby byli všichni zdraví.