Steiner varuje Vasseura, že môže byť ďalším obetným baránkom Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

Veľká časť tifosi si už ani nespomína na posledné majstrovské oslavy Scuderie Ferrari. Od posledného konštruktérskeho titulu uplynie sedemnásť rokov, od toho jazdeckého ešte o rok viac. Kto bude za to zodpovedný tentoraz? Günther Steiner upozorňuje Frédérica Vasseura, že vina za všetky neúspechy sa bude zrejme pripisovať jemu.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/204777/steiner-varuje-vasseura-ze-moze-byt-dalsim-obetnym-barankom-ferrari

takze nic nepovedal

Tento rok ho nechajú šéfovať a keď budúci rok nebudú výsledky v priebehu prvých 3-4 pretekov, tak ho vymenia.
Resp. ak vedenie bude vidieť, že sa nepopasoval s novými technickými pravidlami, tak nie je dôvod ho tam držať…

A presne take zmyslanie, ako mas ty je dovodom neuspechu ferrari.
McL kolko krat odvolal Browna, ked sa im nedarilo ? Kolko rokov je v McL v pozicii sefa ? edari sa, vyhodme sefa :smiley:
Nedari sa, vyhodme sefa. Amaterska politika…

1 Like

Mclaren bol v takých sračkách, že nemali dôvod meniť Browna, tam sa muselo očakávať len zlepšenie, Ferrari s Vasseurom, alebo kýmkoľvek bujuje o pódiá a tituly.
Prosím ťa, už nikdy neporovnávaj Mclaren s Ferrari good? :grinning:

co tak fandit vsetkym timom a uzivat si F1 ako celok?

2 Likes

S Brownem? Brown převzal McL, který byl na dně a podívej, kam ho vytáhl. Tyhle haterský kecy si nech pro sebe, až budeš stát před zrcadlem

2 Likes

Neviem kolko toho vaseur ovplyvnil, ale prekopat cele auto cez zimu bolo jedno z najhorsich rozhodnuti ferrari v poslednej dekade.

A ferrari bojuje o co od roku 2007/08 ??? O tretie miesta ? :smiley:

To kedy bojovali o titul ? V 2017/18 ked na to monopost mali, ale chybali im jazdci ? Teraz maju jazdcov a chyba im monopost. Tak ako vsetkym ostatnym pocas dominancie mercedesu, potom RB a teraz je hore za McL, ktory na PK cakal kolko rokov ??? A na titul jazdca cakaju kolko rokov ?

Fanusik ferrari a pise taketo h o v n a !

1 Like

Preboha, prečo by som to robil?

A kam sa mal dostať s tým Mclarenom v sračkách? Z dna sa da ísť asi len hore, postrádaš logické myslenie, frajírek našmudlaný…

Uvedom si, komu to pises :smile:

1 Like

vies mi zariadit ban?

Neviem ho ani sebe zariadit priatelu

Ja som tu fanúšikom Ferrari stále, aj keď sa 17 rokov nedarí, ale taki ako ty tu boli roky zalezení pod perinou. Vyliezli ste až keď sa minulý rok ukázalo, že bojujú o titul. Zrazu je tu toľko fanúšikov úspechu Mclarenu, že je to až divné, kde ste boli všetci doteraz zalezení…

byt fanusikom uspechu je celkom zabava

skoda 154znakov

A ja som danusik McLarenu ? Len preto, ze som sa zastav Vasseura ?
Ci preto, ze mam nick Coulthard ? Fandil som McL od roku 1997 ked vyhral Villeneuve titul… Az do roku 2007 ked tam prisiel Hamilton. A s nim sa veziem od McL po mercedes… Cize ten kabat som nemenil, Coulthardovi som fandil aj v RB a fandim mu aj teraz, niekolko krat bol na SK, chodi sem rad a pravidelne byva na RB akciach…
Ale komu to vysvetlujem ?

Bavime sa tu o vedeni ferrari a uz tu utocis na fanusikov McLarenu, len preto ze som spochybnil teba ako fanusika ? :smiley: Dobre argumenty…

1 Like

Bavíme sa tu o Ferrari? Áno, to by sme mali pri článku o Ferrari. Tak prečo hneď v prvom tvojom príspevku do toho ťaháš Mclaren a Browna? Chlapi neblbnite, dajte si pivo a vychladnite…

Spomenul som Browna, pretoze McL bol na dne a sefa nemenili a vo ferrari sa to za posledne roky pomenilo az az… vypichol som tam tvoje zmyslanie, ako je v hokeji si futbale…
Muzstvu sa nedari, vymenme trenera.
Niektori nemali radi Arrivebeneho, ini zase Binotta… teraz je problem s Vasseurom… Mozno keby sa sef menil kazdy rok, ferrari vyhra titul vsak ? Neustale sa tu hovori o talianskej mentaliet a ze si nepustia do timu cudzincov…

1 Like