Steiner varuje Vasseura, že môže byť ďalším obetným baránkom Ferrari | Magazín F1 - F1online.sk

OK, ale v súvislosti s Vasseurom to bol omyl od začiatku, čo ho dotiahli zo Sauberu. Už som to písal veľakrát, Vasseur nikdy nebol žiadny topmanažér, aby mohol riadiť Ferrari. Hotovo.

Ahaaaa, no komu? :thinking::face_with_raised_eyebrow:

Callabrii, co sa nespoznavas?

Za jeho posobenia vyislo zo sauberu mnoho kvalitnych jazdcov. Ako ty vies, ako vystupuje medzi mechanikmi, inziniermi, jazdcami a majitelmi ? Ano raz si nebol na porade, mozno drsny a prisny Arriwabene nemal taky pristup, ako Vasseur. Nikto do vnutra timu nevidi, nikto nevie kto v time je tym pozitivom… Mozno ma skvely vpliv a kolegialne/osobne vazby na vsetkych v time od spodneho mechanika az po vrchneho bossa. Ja len, aby sme tu na neho nekidali len preto, ze ferrari sa nedari. Je tam uz mnoho rokov a ferrari vie, preco si ho zobrali.

1 Like

Lebo nikto iný nebol voľný?
Môžeme sa tu o tom baviť donekonečna, ale môj názor je, že to, čo stačí na Sauber, nestačí na Ferrari…

tak ako vyhodili Binotta a zarezali tym celu eru od 22 do 26?

3 Likes

Áno, presne tak.
Ale s človekom, ktorý ma doma plagáty Binotta vylepené od detskej izby až po WC sa neodvázim na túto tému diskutovať…
Vlastne… veď on sa môže ukázať v Audi čo dokáže, potom si tu môžme pokecať :grinning:

aka stajna taki fanusikovia.

3 Likes

Presne takto reagujú deti, keď im dojdu argumenty v diskusii s niekym starším…

:sob:

Nerev, on myslel ak teba :grinning:

Preco myslis, ze revem

Lebo sa asi nudíš, inak by si nemal chuť toto tu čítať…

Som na tomto fore zavisly, neviem si vybavit ban tak som odkazany citat tieto prispevky

9 Likes

Ferrari treba fandit a priat im to najlepsie.
To je cele.

1 Like

4 Likes

Fíha, tak to musíš mať potom pekne poondiaty život, keď si závislý na hejtovaní na internete :kissing_heart:

Přesně tak, nestojí za to porovnávat McLaren a Ferrari.

McLaren vedou kvalitní angličtí inženýři, kdežto Ferrari vedou líné italské lemry. Ferrari je schopné vyhrávat jen tehdy, když jim auta staví angličani (případně když mají tlačenku od FIA, což je ta horší varianta).

Takže ano, nesrovnávejme tyto týmy. :relieved:

Od zmeny pravidel ked uz konečne odpadne mgu-h bude ferrari o5 silnem oni totiz nevedia stavat zlozite veci. hybrid ako spalovak a mgu-k zvladnu dokonalo a tym budu buduci rok majstri!

Len nie dalsieho Taliana za sefa…