Steiner súhlasí s Vasseurovým predĺžením zmluvy: Ani on nie je kúzelník | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavním sponzorem byl talent, bez toho by nebylo nic :wink:

2 Likes

Ferdo, hejtování Verstappena ti jde lépe. :stuck_out_tongue_winking_eye::grinning:

2 Likes

Já našel toto, když je zahrnuta nespolehlivost:

2 Likes

Že Vás Alonsisty haňba něobchlustně, že ani nevíte kdo protlačil Alonsa do F1. Hlavně, že jste byli všichni u jeho zrodu.
Ale co, tak Vám poskytnu nápovědu.

• Mild Seven
  • Benetton
  • Renault
  • Seat
  • Chuan Carlos I
  • Santander Spain
  • Telefonica

0 účastníci

Jak jako protlačil? :thinking: Nevím přesně co tím chceš říct Ferdo.

1 Like

Nevím kolik bylo před Alonsem známých Španělských závodníků v F1, ale myslím, že moc né. Přitom v Rallye byl třeba Sainz a v motorkách celá plejáda vynikajících jezdců. Jeden velice významný sponzor se rozhodl, že dostane Španěla i do F1 a tak se i stalo.

A on neměl výsledky v nižších kategoriích? Myslím od motokár výše? :thinking:

2 Likes

Samozřejmě, že měl. Bohužel mi není známo, kdy přesně si Alonsa ten sponzor všiml, ale bylo to dříve než vstoupil do F1. Je dost možné, že to bylo už v motokárách, ale nemám žádné přesné informace o které bych se mohl opřít.

Pokud by neměl výsledky, tak se za něj nikdo nepostaví a je jedno jestli Seat nebo Chuan Carlos I. Alonso nebo i Hamilton, pochází z naprosto obyčejných rodin, jsou ti poslední kteří by byli někým tlačeni. Oni si to vyjezdili narozdíl od drtivé většiny pilotů co v F1 nebo motorsportu obecně působilo/ pusobí.

Alonsova mama byla v té době prodavačka, a jeho tata automechanik, pokud se nepletu.

2 Likes

… právě, žádný talent jako Alonso, až on tu zem (a nejen tu) obrátil na novou formulovou mánii :blush:

2 Likes

Hlavní pomocnou ruku samozřejmě poskytují rodiče. U všech současných závodníků. Teprve pak přichází na řadu talent a hlavně láska ke sportu, protože většina výrostků dostane mít jiné zájmy, když opustí základku. To samozřejmě platí především v jiných sportech, protože když je někdo infikovaný oktany, tak už se z téhle nákazy nikdy nevyléčí.

Většina španělských talentů končila u motorek, které byly silně dotované státem. Myslím, že dodnes drží Španělsko v motorkách světový prim, o který obrali Japonce.

https://www.a14management.com/about-us/
Ferdo, Alonso žádné sponozry na motokárách ani v nižších kategoricíh neměl
https://tkart.it/en/news/people/marco-genis-alonso-boy-man

Alo založil svoji akademii na motokáry plus management, právě proto, že sám ví, jak je těžké se někam dostat bez peněz. Jeho rodiče si vzali dokonce půjčku, aby Alonso mohl mít zaplacenou sezonu mistroství motokár v Itálii.

2 Likes

Btw Barcelona dostala prodloužení, díky tomu, že hlavně Alo dokáže nalákat fans na okruh. Madrid se dostal do kalendáře jen díky podpoře Alonsa.

2 Likes

Když myslíš, že se s výplatou automechanika dostal až do F1, tak Tě při tom nechám. Veškerá snaha něco vysvětlovat by stejně byla zcela zbytečná.

jak víš, jakou měl Alo výplatu a jaký měl zázemí od Marca Genise?

2 Likes

Já jsem psal o výplatě jeho táty. Ale když jsi tak znalý, tak mi jistě prozradíš částku jakou míval jeho táta na výplatní pásce.

Podle Ferdy je asi Alonso bez talentu a v F1 by vůbec neměl být :smile: Pak by se měl podívat znova na tu tabulku H2H co jsi sem dával :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Ferda ještě nevím, že až Alonso jednou odejde, tak pro něj F1 ztratí smysl… :frowning_face:

2 Likes

No my za to nemůžeme že Alonso dokazuje jak se o něj stále zajímaj, kdežto Gasly uspává hady :crazy_face:

2 Likes