Však jak psal Hell, Gasly zajímá jen komisaře.
Já to nevím, tím se tu prezentuješ ty. Taky jsem ti tu dal odkaz na jméno Marc Genis, ten podporoval finančně Alonsa na motokárách až do konce juniorských kategorií
Nejdříve Alonsovi stačil tátův plat automechanika, ale najednou začínáš přiznávat i sponzory. Přesto si myslím, že ani tisíc Genisů by nestačilo na to, aby Alonsa do F1 dostali.
Fernandův otce nedělal automechanika, ale dělal mechanika v továrně na výbušniny. A nikde jsem tu nepsal, že jeho plat stačil na to, aby se Alo dostal do F1, na to stačil Alonsův talent. Nechápu co tu vůbec se snažíš vyplodit
Už ani Ferdu nezajímá, jak dostal naklepano od Colapinta v Maďarsku
Než Gaslymu klekly baterky, tak se držel Hamíka docela slušně. Nad reálnou možností Renaultu.
To je umění chlapče, sedět na kempingové sedačce po vzoru Alonsa ničemu nepomůže.
Tak jo, myslíš, že mechanik v továrně na bomby vydělává více než automechanik?
Tak jen tak dál, když je to slušný Pak je ale opravdu otázka proč se snažíš navážet do Alonsa, protože ten v F1 dosáhl opravdu velké věci.
Fernando Alonso je vnímán veřejností a fanoušky Formule 1 jako jeden z nejlepších a nejkomplexnějších jezdců v historii této soutěže. Jeho kariéra a osobnost jsou plné různých vrstev, které ovlivňují, jak ho vnímají různí lidé. Zde je podrobný pohled na to, jak je Alonso vnímán veřejností F1:
1. Mistrovský talent
- Vysoké uznání za schopnosti: Alonso je považován za jednoho z nejlepších jezdců v historii F1, přičemž jeho schopnosti za volantem jsou často vyzdvihovány. Je známý svou brilantní technikou jízdy, schopností strategicky přemýšlet během závodů a velmi dobrým porozuměním nastavení vozu.
- Vítězství s méně konkurenceschopnými vozy: Jeho mistrovské tituly z let 2005 a 2006, kdy vyhrál s týmem Renault, který nebyl vždy považován za nejrychlejší, mu přinesly obrovské uznání. Ukázal, že je schopen vyhrát i v situacích, kdy konkurence vypadá silnější.
2. Kariéra a její rozmanitost
- Multitýmový jezdec: Alonso má za sebou kariéru v několika týmech (Renault, McLaren, Ferrari a Alpine), což přispívá k jeho pověsti univerzálního jezdce, který se dokáže přizpůsobit různým podmínkám a týmovým filozofiím. Někteří fanoušci si ho cení pro jeho schopnost přetvořit tým a přinést jim úspěch, jak to udělal u Ferrari, i když nikdy nevyhrál titul s tímto týmem.
3. Silná osobnost a ambice
- Charismatická a kontroverzní postava: Alonso je známý svou silnou osobností, kterou mnozí označují za “neústupnou” a “bojovnou”. Jeho ambice dosáhnout nejlepších výsledků a nesnášenlivost vůči jakýmkoli kompromisům vedly k jeho pověsti někdy kontroverzní postavy. Tento jeho zápal pro vítězství může být pro někoho inspirací, ale jiní ho mohou vnímat jako příliš tvrdohlavého nebo dokonce arogantního.
- Zdravý cynismus: Jeho otevřenost ve vyjadřování názorů a kritik na výkony týmů a samotné závody ho občas dostává do konfliktních situací, ale zároveň to přispívá k jeho osobnímu “rebelství”. To ho činí pro fanoušky F1 nejen velmi fascinujícím, ale i někdy rozdělujícím.
4. Oblíbenost mezi fanoušky
- Respekt v F1 komunitě: V komunitě Formule 1 je Alonso velmi respektovaným jezdcem, nejen kvůli svým výkonům na trati, ale i díky svému přístupu a vytrvalosti. I po letech, kdy nevyhrál titul, jeho fanoušci stále věří v jeho schopnosti a podporují ho. Je považován za jednoho z těch jezdců, kteří dokážou v těžkých podmínkách vykřesat maximum z vozu.
- Silná základna fanoušků: Jeho fanoušci, zejména ve Španělsku, jsou velmi oddaní. V zemi je považován za národní hrdinu, což se projevilo i v jeho návratu do F1 v roce 2021. Španělští fanoušci ho považují za ikonického jezdce, který dal zemi významné místo v motorsportu.
Především ta část o národním hrdinovi…
Zeptej se proč Gasly nedosahuje tak dobrých výsledků jako dosáhl Alonso
Kde jsem se já navážel do Alonsa. Tedy kromě té Alonsové tradiční kempingové sedačky.
To pouze Vy se cítíte preventívně ukřivdění aniž by k tomu byl nějaký důvod.
Přitom jsem Vám poskytl tipovačkou takovou nápovědu k sebevzdělávání a pouze @spineIesssheep měl odvahu si tipnout který dobrodinec Alonsa dostal na výsluní.
Nevím, to je klasická diplomatická odpověď, ale mezi řadky je to jasné.
Alonso je často považován za velmi psychicky silného jezdce, který se umí přizpůsobit a najít výkon i ve složitých podmínkách. Gasly, ačkoli má také silné mentální vlastnosti, možná potřebuje více času a zkušeností, než se dostane na podobnou úroveň.
možná potřebuje více času… sure bro.
Gasly zatím kromě nejprotlačovanějšího jezdce všech dob Emila porazil bez tlačenky všechny ostatní soupeře. Kolik jezdců porazil bez tlačenky Alonso?
Hell to sem posílal…přesně řečeno - všechny.
To jsem viděl teď v Maďarsku
Bez ERSu Alonso sedává u tratě na kempingové stoličce, nebo zbaběle zajede do garáže.
Gasly i bez funkčních kyselin bojoval až do cíle. Samozřejmě bez šance na slušný výsledek, ale bojoval což je u Alonsa věc nevídaná.
Otázka ale zněla kolik soupeřů porazil bez tlačenky, takže všechno špatně.
Ta kempingová stolička byla myslím v Brazilli s Mclarenem 2015, tam mu shořel motor, však to bylo super, že se šel opalovat ne? Nebo mi chceš říct, že to nasimuloval?
Gasly by jel i kdyby mu shořel motor