Steiner súhlasí s Vasseurovým predĺžením zmluvy: Ani on nie je kúzelník | Magazín F1 - F1online.sk

Ferdo neděláš ty pro flastence, co překrucují každodenní realitu? :smile:

2 Likes

Ona myslela helmutka

2 Likes

Cost cap zanechal bolestivé rány :smile:

2 Likes

Ferdo, ty jsi ani po těch 20 letech prostě nevydýchal že Alonso ty 2 tituly v Renaultu dal :smile:

2 Likes

Však 2016, když to auto McLarenu alespoň trochu začalo jet, tak si Button skoro neškrtal. Jen v Q to bylo pro Alonsa 15:3 myslím. Tak nechapu proč se tu řeši Renault v tomto. :grinning:

2 Likes

V té době jsi ještě nosil pleny a dnes chceš měnit dějiny?

Ale jestli chceš rozdávat rozumy, tak klidně můžeš. Určitě víš kdo byl hlavním sponzorem Alonsa při jeho vstupu do F1.

A co 2015? Tam porážku Alonsa od Jensona nezmíníš?

No v té době jsem pleny fakt už nenosil :smile: já si ty sezóny moc dobře pamatuju, Button i Trulli dostali padáka, protože oba často chybovali a nevozili body, tak jak se čekalo

2 Likes

Proto píše o 2016, kdy Honda zvladla odjet alespoň dva závody za sebou, a ne 2015, kdy byla loterie, kdo z nich dojede do cíle nebo vůbec na start

2 Likes

Jó, tehdy Renault měl skvělé hmotové tlumiče. Všechna čest. Škoda, že tak chytré inženýry nemá Renault i dnes.

Když jsi tak bystré mimino, tak určitě dokážeš vysvětlit proč Flavio vyhodil toho rychlejšího jezdce.

Zatím jsi nenapsal hlavního Alonsová sponzora.

Aby měl tvůj oblíbený jezdec šanci na tituly, tak musí být dobrý, musí si vybrat dobře týmy které maj dobrý auto, a ty týmy ho musej chtít. Alonso, Renault, Flávio, prostě skvěle si to sedlo :+1:

1 Like

Však si McLaren v 2007 vybral správně a zvolil jezdce, který mu přinesl titul.

Neni třeba, tam byli radi kdyz se dostali na start. Button tam měl jen kliku, nic víc. 12 ze 16 svých bodú ziskal když Alonso ani nedojel kvuli tech problemum.

2 Likes

Šetřit vůz je taky umění. Na kempingové stoličce dobré výsledky neuděláš.

Však v pohodě Ferdo, počitej to klidně jako poražku Alonsa, ano Button měl více bodú, ale z mého pohledu to je celkem směšné. Já za celou dobu co sleduji F1, jsem takto tragické auto neviděl. Byla to loterie jak píše Hell.

Něco podobného se stalo is Oconem 2022. Tam to Alonso přes techniku taky schytal.

2 Likes

A Renault pro 2005 a 2006 :wink:

2 Likes

Chudák Gasly, ho takhle Ferda potopí, jen skrz svůj hate na Alonsa😄

2 Likes

@Ferda za 2015 a 16 je to pro Alonsa na body 65 ku 37. S tím, že 2015 měl Button 16b a Alo 11b. 2016 měl Alo 54b a a Button 21. Asi ti nemusím říkat co je větší rozdíl a na závody to bylo 17 ku 16 za ty dva roky (jen když oba dojeli)

2 Likes

@HellHogr
@Situs
Kluci já jdu k vodě. Jako hlavní zdejší Alonsologové Vám dávám do večera dostatek prostoru, aby jste vypátrali kdo byl hlavním sponzorem Alonsa při jeho vstupu do F1.
Přeji mnoho úspěchu.