Život je plný ústupků i různých ponížení. Tomu se nevyhne nikdo. Hlavou prostě zeď neprorazíš.
Co já třeba schytal nadávek, že jsem si předloni dovolil jít do ciziny na dovolenou a nepomohlo ani vysvětlování, že jsem byl tři týdny na moři mimo davy zatimco se oni mačkali ve frontách v Kaufu, aby se dostatečně zásobili rýží a moukou pro případ konce světa.
Podepisuji a posílám like + smajlíka.
@Janko_Hrasko @McLaren ľudia to ako fakt si myslíte, že tam možno nie sú podmienky ukončenia zmluvy o sponzorstve? Sak tieto zmluvy majú stovky strán a zabudnú tam dat najpodstatnejšie časť? Sorry ale ide tam o stovky miliónov, riešia to desiatky advokátov a tie zmluvy rozhodne nevyzerajú a zmluva o prenájme garzonky, kde to mimochodom budete mat uvedené tiež… Nebuďte smiešni, čo mal ako Gunter spraviť, zobrať si ten zväzok so zmluvou s dodatkami (napr zmluva mladého Mazepina, som si istý ze tie zmluvy sa navzájom podmienovali) a prečítať tých 50 strán o ukončení zmluvy? To ze povedal ze bude ukončená a rieši to právne oddelenie je asi tak všetko co mohol… A mimochodom mladý Mazepin tu zmluvu na 99%ani nečítal…
ja som nikdy nepovedal ze to ukencie zmluvy je jendoduche. ja tvrdim ze urcite nie je nezakonne, pretoze kazdu zmluvu mozes rozviazat.
Vôbec sa nebavíme o štátoch v štáte. Helmutkov príklad je výs.tižný. To, že sa donecká a luhanská oblasť (v podstate niečo ako slovenské kraje) vyhlásili za samostatné republiky (a to ani nevyhlásili celé tie oblasti, len malé územia tých oblastí ovládané separatistami), je úplne rovnaké, ako by sa niekoľko južných okresov nitrianskeho a banskobystrického kraja s Orbánovou podporou vzbúrilo, vyhlásili sa za Nitriansku a Banskobystrickú republiku s tým, že by za svoje územie pokladali celé územie krajov, a v zápätí by požiadali Orbána o pomoc. Ten by uznal ich samostatnosť a poslal by tu armádu s tým, že je tu utláčaná maďarská menšina a to územie aj tak v minulosti patrilo Maďarsku. A tie “republiky” by si potom odhlasovali pripojenie k Maďarsku. Ako by si obhajoval niečo také? Súhlasil by si s tým, že Banskobystrická republika a Nitrianska republika sú štát v štáte a majú na to právo? Že v takom prípade by bolo najlepším postupom sa hneď po útoku vzdať a stratiť toto územie? A čo potom? Čo keď by si Orbán o rok zase začal nárokovať na ďalšie oblasti, lebo veď aj tie patrili Maďarsku? Vlastne sa to z toho pohľadu dá povedať o celom území Slovenska, takže rovno dobrovoľne pripojime celé Slovensko k Maďarsku? Alebo kde je tá hranica, ktorú by si bol ochotný akceptovať a ktorú už nie?
Tá analógia je presná a myslím, že práve vzhľadom na to by tomu Slováci mohli rozumieť o čosi lepšie.
Jasne to máš pravdu, však to s tebou súhlasím, prepáč to bolo skôr pre @McLaren, pre teba len ze o tom ze by to tam nebolo aj spísané sa nedá ani uvažovať.
to je kto? tvoj havko?