Steiner potvrdil slová Mazepina: Dostal to písomne a nehovoril som s ním | Magazín F1 - F1online.sk

Americký tím Haas má v tejto sezóne skutočne „šťastie“. Sezóna sa ešte ani nezačala a celok okolo Günthera Steinera bol stredobodom pozornosti už niekoľkokrát. Invázia na Ukrajinu, strhnutie nálepiek Uralkali, vyhodenie Mazepinovcov, meškajúci náklad v Bahrajne, reakcia Mazepinovcov, angažovanie Kevina Magnussena. Všetky tieto udalosti sa zmestili prakticky do dvoch týždňov. Niet preto divu, že Tirolčanovi pribudli na hlave nejaké tie šediny.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/57598/steiner-potvrdil-slova-mazepina-dostal-to-pisomne-a-nehovoril-som-s-nim

Steiner to mohol dat aj “na Putina”. Ubezpecit Mazepina, ze mu ziadne vyhodenie nehrozi a na druhy den prijat iba take specialne opatrenie. :wink:

3 Likes

Vyhodit pilota len koli narodnosti…hmm to sme tu mali v nacistikom nemecku.

Falos F1 je v tomto pripade obrovska kedze na jednaje strane zakazuju v vsetko ruske, na druhej strane o par tyzdnov ideme na VC Saudskej Arabie kde Saudi uz roky utocia na Yemen s pomocou zbrani od usa a EU spojencov a bombarduju ho kde je skoro uz 400 000 obeti.

Som zvedavy ci si Vettel zmeni nalepku na prilbe.

1 Like

Bude ti chybat?

Nie. Ako pilot mi nebude chybat. Ale vyhadzuje sa za vysledky nie za rasu, ak sa nemylim.

1 Like

vyhodili ho pretoze mu vyschol kohutik. stary mazepin zodpoveda svojmu vodcovi v Kremli a ten sa rozhodol, ze ma teraz inu agendu ako bohatnut.

1 Like

A preco mu vyskol kohutik? Lebo je tato Rus.

Mazepin skončil lebo bol platic a už nikto nechcel jeho peniaze.

V F1 nebol vďaka talentu.

A kohútik mu vyschol preto že Tata je kamos s ujom Vovom.

A preto že by aj tak nemohol nikdy mimo Ruska vycestovať.

Nie pretoze je rus. Rus bol aj doteraz. zapni si spravy ked nevies preco…

2 Likes

Obaja Mazepinovci su na sankcnom zozname EU. V podstate sa da povedat, ze stary pomaha financovat Putinovi vojnu. A co sa tyka tych vysledkov, tak mlady by letel z Haasu po prvej 1/2 minulej sezony. Bol tam len kvoli prachom svojho apenka.

1 Like

Tak potom pomahame finacovat vojnu aj my co mame rusky benzin a plyn ci? preco nie sme na sankcnom zozname? Lebo nie sme rusi.

1 Like

Zapinam a vidim okrem vojny na ukraine, aj bombardovanie Yemenu saudskou arabou kde je 400 000 obeti uz a mame VC a so sejkami si F1 podava ruky. O okupaci USA Syrie, iraqu atd. Pomlcim.

Vidis tu falos f1?

1 Like

Keď tak za národnosť alebo občianstvo, nie za rasu, Mazepin je beloch a Slovan, ako tu zrejme väčšina z nás. V každom prípade, keďže je na sankčnom zozname, nemal šancu sa do Európy dostať. Ďalšia vec je, že ak ti ostatní partneri povedia: “Buď Mazepinovci, alebo ja!”, tak je to jednoduchá matematika, pretože Mazepinovci nedávali vyše polovice rozpočtu. Ale ak to chceš hrotiť za každú cenu, tak len kľudne ďalej, trolling je určite dobre platená práca… :slight_smile:

2 Likes

a co? saudskoarabski piloti F1 (a nielen ti) su urcite na sankcnom zozname Jemenu. Ked si bolsevik zorganizuje sovietsku formulu moze si na sankcny zoznam dat koho bude chciet. Bolsevik sa chce pretrcat na skaredom zapade, tak musi hrat podla pravidiel skaredeho zapadu, inak dostane kopanec do riti.

3 Likes

Takze si potrdil moje slova. Neviiny clovek trpi. K tomu yemenu nic?

Takze 400 000 zabitych Saudskou arabiou je ok? Tam sankcie nebudu ? Vettel nebude mal nalepku no war in yemen? Ze ti o Yemene na Markize nepovedia neznamena ze nie je.

nebud falosny.

2 Likes

dilino, a to pisem kde?

kde si to odsudil? Dilina si nechaj doma ked sa bavis so zenou

hej dilino, a ty si kde odsudil putlerove bombardovanie v Syrii a v Cecensku?

1 Like

a to je kto takeho nepoznam? Tvoj pes? Myslis cecensku vojnu kde cecenci vyhadzovali do vzduchu ruske skoly a domy? A myslis syriu kde rusko prislo na pomoc Syrii ktoru napadli jihadisti z alkajdy a ISIS sponzorovany USA a izrealom?

Skus nieco nastudovat, nie len kuka Jojku a sme:)