Dilino, a kde si odsudil vrazdenie v Rwande? koktat o USA a Izreali na to by vas bolo. ja poznam bolsevickeho ritoleza hned. ty si exemplarny priklad.
Rwanda? kde sa mastili medzi sebou lebo zapad odmietol pomoct? Kazdu agresiu odsudzujem na rozdiel od vas americkych trolov
Vy kremelske hlisty mate rozdelene sluzby na diskusnych forach? Tyzdnovky? Minuly tyzden tu trollili ini. Zalez naspat do Putinovej ri.ti. Aj tak vsetci pisete to iste. Este Juhoslaviu si dnes zabudol spomenut.
A na to si ako prisiel? ci taky mas manual z ambasady? :))))
Buď je zoolander druhý profil mp1, alebo idú obaja podľa rovnakého scenára. Píšu úplne to isté.
preco nepomohol putler? haha ritolez dochadza ti propaganda?
Nehnevaj sa, ale to sú strašne hlúposti “V podstate sa da povedat, ze stary pomaha financovat Putinovi vojnu”! Buď tú vojnu financuje alebo nie. A Haas porušil zmluvu ešte predtým ako sa dostali na “sankčný zoznam”.
Ináč mi to celé niečo pripomína z minulosti, najskôr prenasledovanie podľa národnosti, a potom ešte “sankčné zoznamy” na ktorých sú bohatý ľudia ktorým sa zabavia (ukradnú) majetky. Presne takto to robili naši terajší “kamoši” Nemci.
Prečo ho urážaš? Len ukazuješ aký si primitív! A v Sýrii si mal na mysli asi USA inváziu, bombardovanie a vraždenie žien a detí, vymyslené chemické útoky, len aby sa USA dostali k zásobám tvrdej ropy. A potom môžeš pokračovať Srbskom, Irakom, Líbiou a Egyptom…
ukazujem, ze s bolsevickym ritolezom ako ty si nemam co povedat. primitiv bol ten co vychoval ritoleza.
Akože čo si má naštudovať? Neviem prečo sa každý rusofil hneď odvoláva na markízu s jojkou. Existujú aj iné média a iná žurnalistika. A nemyslím tým hlavné správy.
Rozviazat zmluvu je lepsi pojem. A to sa nezne deje vo vuspelej spolocnosti. Robis to napr aj ty ked vracias tovar zakupeny cez net.
Čo dodať k tvojmu komentáru, presne toto je inteligenčná úroveň všetkých tvojich príspevkov.
Aj mne to tak pripadá.
kazdy v tom vidi seba. nasiel si sa, gratulujem…
Ak bola rozviazaná zákonným spôsobom, teda za podmienok uvedených zmluve, tak je to OK, ale podľa vyjadrenia Mazepina (v jednom z prvých článkoch čo tu boli uverejnené) bola bezdôvodne porušená. A od Steinera som nečítal žiadne vyvrátenie tohto tvrdenia.
Nepaci sa mi vojna na ukrajine a nepaci sa mi ako ju medialne zobrazuju. V ukrajine zomieraju ludia tak isko ako vo svete kde vladne vojna ale spravny clovek pomozem len ukrajine lebo je to moj sused ale ked sused mojho kamosa potrebuje pomoc tak sa nan vykaslem. Takto funguje aj tato situacia. Takto funguje kazdy clovek na svete. A samozrejme co mam z toho ze? Je vam tu vysvetlene ze sa hladi len na jeden stat a vy toho cloveka idete ukamenovat. Ale tak nebolo lepsie sa dohodnut zo statou uzemia ako zo stratou civilstov? Asi to tak je lepsie ze? Aj nas politici rozdelili bez nasho suhlasu a nebolo treba vojnu. A to nam pobbrali vsetko. A tu sme zijeme. Ked chces vyprovokovat tak trp nasledky.
to ale nebolo na stole.
BTW ako by sa ti pacilo keby zrazu juzne slovensko vyhlasilo autonomnu republiku len preto, ze tam je cez 50% madarov a maju podporu z Budapesti?
… no o nejaké peniaze určite prídeme.
Ty nějaké peníze by měly být 20% ročního chodu týmu.
Alespoň podle vyjádření Haasu. A dřysty, že téměř všechny peníze šly na vývoj vozu jsou zbytečné, když z toho má Mazepin guvno.
No hlavne, ze ty tomu rozumies najlepsie. Proti ruskym sportovcom sa nestavaju len zapadne vlady a politici, nie len funkcionari spotovych asociacii. V prvom rade proti nim nechcu nastupit a hrat samotni sportovci. Ceski, svedski a polski futbalisti odmietli nastupit v barazi MS proti rusom daleko skor ako o ich vyluceni rozhodla FIFA. Je to sposob ako vyjadrit svoj postoj. Ukrajinski futbalisti, hadzanari, biatlonisti sa medzinarodnych sutazi nemozu zucastnit, lebo umieraju a brania svoju vlast proti ruskym okupantom. Preco by mali mat sportovci agresorskej krajiny moznost startovat na sutaziach a Ukrajinci nie?
Bavime sa o statoch v state nie o mensinach v state