Pro mě je problém, že v jednotlivých týmech opravdu nikomu nevěřím a v tuhle dobu už vůbec ne. Divadelní představení včetně přifukování možných problémů patří k celkovému koloritu a řídí se podle toho, co komu vyhovuje nebo může zvýšit jeho šance. Pak záleží na tom, jak silnou koalici kdo dokáže utvořit.
Starty s sebou určitě nesou zvýšené riziko, ovšem těžko říct, jak moc by zvýšilo nebezpečí nechat pravidla beze změny. Svoji roli určitě hraje i to, že není v zájmu FIA a LM, aby nějaký tým moc odskočil od ostatních. Tohle se dá klidně smáznout poukazem na bezpečnost a je to… Motorová výhoda je větší oříšek, to se na bezpečnost naroubovat nedá . Tak uvidíme, jak to nakonec bude vypadat. Tohle beru na vědomí, jestli to bylo z hlediska bezpečnosti nutné tak nějak nevím…
Kazdy vedel do coho ide. To je ako s lankami ci minimalnou vahou, alebo meranim kompresneho pomeru. Pravidla sa riesia podla toho, kto ma aky politicky vytlak. Dufam, ze to Ferrari aspon vymenilo za zmenu teploty pri merani KP.
vecne? wtf? vsak sa tu uz tyzden ci dva dotahujete na tom istom. Ferrari to ziadalo prve a ostatni vetovali. Potom ziadali ostatni a Ferrari vetovalo. Dokola toto psiete ako ■■■■■■■■ Nechapem co na tom zalezi.
Tak ci sa na niecom dohodnu iste zdaleka nebolo a ani postoj Ferrari.
Z tohto clanku na oboje odpoved mame, to je novinka, ku ktorej sa slusne debatuje.
Tvoje dotahovanie s alzakmi je uz minimalne v dalsich 2 diskusiach o tom istom, netreba dalsie
No ono stačí kouknout, kdo to začíná ty hádky. Jinak ty alázky si odpusť a co se týče tématu změn pravidel - toto se řeší od prosince, já furt nechápu, proč tu byla od někjterý potřeba shazovat ostatní uživatele, jací jsou ■■■■■■■ co nerozumí základům fyziky a nic se měnit nebude. Vidíme k čemu to dospělo
Ja som to nemyslel zle voci tebe (vam), ani @prancinghorse
Len ze tu sa doteraz diskutovalo k teme a zrazu zase natahovacky, ktore su vedla, vidim aj tu. A to sa mi nepaci
A ja napriklad na tvojom prispevku k helmutkovi nevidim nic zle, chapem co si tym myslel…
@HellHogr
Ked pouzijem alzaci, tak je to nahrada menovania vas troch. Pride mi to rychle a lepsie nez zelena trojica, ci vyslovene neslusne ako niektori… Cize nie negativne a zvysok komentaru ani taky nie je. Narozdiel od takych, kde ma konkretne obvinis, ze kryjem “podvod” Mercedesu, lebo McLaren a podobne