Štarty čakajú dve zmeny pravidiel, Ferrari ustúpilo | Magazín F1 - F1online.sk

Pro mě je problém, že v jednotlivých týmech opravdu nikomu nevěřím a v tuhle dobu už vůbec ne. Divadelní představení včetně přifukování možných problémů patří k celkovému koloritu a řídí se podle toho, co komu vyhovuje nebo může zvýšit jeho šance. Pak záleží na tom, jak silnou koalici kdo dokáže utvořit.

Starty s sebou určitě nesou zvýšené riziko, ovšem těžko říct, jak moc by zvýšilo nebezpečí nechat pravidla beze změny. Svoji roli určitě hraje i to, že není v zájmu FIA a LM, aby nějaký tým moc odskočil od ostatních. Tohle se dá klidně smáznout poukazem na bezpečnost a je to… Motorová výhoda je větší oříšek, to se na bezpečnost naroubovat nedá :slightly_smiling_face: . Tak uvidíme, jak to nakonec bude vypadat. Tohle beru na vědomí, jestli to bylo z hlediska bezpečnosti nutné tak nějak nevím…

Vitaj v klube odmietacov “faktov”. :joy:

Naopak, tahle i podobné změny jsou nabité fakty :smile: . Jenom to bývá takový koktejl…

Je mi velmi luto fanusikov Fer. Ked sa neda dole tim samotny, tak dovoli aby ho dalo dole politikarcenie superov. Enzo sa musi v hrobe obracat.

Hej, len skoda ze ten koktejl je namiesany v pomere 9 litrov politiky a 1 liter faktov.

:-1:

Kazdy vedel do coho ide. To je ako s lankami ci minimalnou vahou, alebo meranim kompresneho pomeru. Pravidla sa riesia podla toho, kto ma aky politicky vytlak. Dufam, ze to Ferrari aspon vymenilo za zmenu teploty pri merani KP.

3 lajkov

Hezky si tam tu metodu měření připsali v řijnu nebo listopadu, když už pravidla byla napsaná, pravda…:+1:

2 lajkov

neplac furt boze

Neni potřeba abys mi říkal bože. Já jsem skromnej.

2 lajkov

ty si nas boh, hogr je nas king

4 lajkov

No dobře teda, když jinak nedáš.

2 lajkov

Len s tymto dotahovanim nezas.erte diskusiu aj pod tymto clankom (tie dalsie by mohli stacit)… bolo to tu doteraz celkom vecne, tak snad aj zostane :slight_smile:

1 lajk

vecne? wtf? vsak sa tu uz tyzden ci dva dotahujete na tom istom. Ferrari to ziadalo prve a ostatni vetovali. Potom ziadali ostatni a Ferrari vetovalo. Dokola toto psiete ako ■■■■■■■■ Nechapem co na tom zalezi.

1 lajk

Tak ci sa na niecom dohodnu iste zdaleka nebolo a ani postoj Ferrari.
Z tohto clanku na oboje odpoved mame, to je novinka, ku ktorej sa slusne debatuje.
Tvoje dotahovanie s alzakmi je uz minimalne v dalsich 2 diskusiach o tom istom, netreba dalsie :slight_smile:

1 lajk

Stačí se podívat kdo to zase začíná.

2 lajkov

ty si zatiahol do tejto temy, ze MErcedes si napisal pravidla
nemusis s tym zasierat kazdy thread

Za mě normální příspěvek vzhledem k tomu co napsal helmutko, jak bylo vše známé. Podívej se na svojí reakci…už jsi směšnej.

2 lajkov

No ono stačí kouknout, kdo to začíná ty hádky. Jinak ty alázky si odpusť a co se týče tématu změn pravidel - toto se řeší od prosince, já furt nechápu, proč tu byla od někjterý potřeba shazovat ostatní uživatele, jací jsou ■■■■■■■ co nerozumí základům fyziky a nic se měnit nebude. Vidíme k čemu to dospělo

2 lajkov

Ja som to nemyslel zle voci tebe (vam), ani @prancinghorse

Len ze tu sa doteraz diskutovalo k teme a zrazu zase natahovacky, ktore su vedla, vidim aj tu. A to sa mi nepaci :slight_smile:
A ja napriklad na tvojom prispevku k helmutkovi nevidim nic zle, chapem co si tym myslel…

@HellHogr
Ked pouzijem alzaci, tak je to nahrada menovania vas troch. Pride mi to rychle a lepsie nez zelena trojica, ci vyslovene neslusne ako niektori… Cize nie negativne a zvysok komentaru ani taky nie je. Narozdiel od takych, kde ma konkretne obvinis, ze kryjem “podvod” Mercedesu, lebo McLaren a podobne :slight_smile:

1 lajk

triggered honza :smiley:

1 lajk