Zober si ze david a stev su jeden typek a takto sa exposli hahah lebo presne na “takyto” mi stev reagoval pred par dnami 
To nevymyslis explo
Zober si ze david a stev su jeden typek a takto sa exposli hahah lebo presne na “takyto” mi stev reagoval pred par dnami 
To nevymyslis explo
No sekol som sa. Az take vedomosti v nasom jazyku nemam. OSPRAVEDLNUJEM SA. 
Ak napisem velke pismeno, na konci dam bodku.
vacsinou pisem zaciatocne s malym a na konci viac bodiek…
a diakritiku nepouzivam ani v sms… a ciarky davam, dokonca niekedy aj 2-3 v jednej vete…
ukamenuj ma za to, lebo som spravil hore chybu a nestaci ze ma opravi clovek s ktorym si pisem., pridu este dalsi dvaja aby sa odventilovali vid josa
vypise slohovu pracu s obrazkami az tak si potreboval nieco dokazat ze tu spravi vacsi prispevok ako ked sa venuje F1.
je to pokutovane ? ci proti zakonu ? ak sa tu ludia chovaju ako hulvati a nadavaju si, preco nemozem poukazovat ? je to forum, robia si tu co chcu… 
Nabuduce mozes robit ramena s dalsou kktinou co vypotis
Pekny den
Lol, se ti omluví a ty na něj takhle…charakter.
Podľa pravidiel pravopisu tvoje niektoré príspevky nie sú Ok. Podľa faktografického zhodnotenia situácii drvivá väčšina tvojich príspevkov sú Ok.
Co tady předvádíš za cirkus? Se uklidni nebo tě Michal srovná high kickem a bude klid
Klid, já jsem jen rozhodčí, a to bude Ježek jistě rád že narazil na takového objektivního nestraníka

#FairPlay ala Papaya 
Však jako rozhodčí tak musíš umírnit ty, kteří nedodržují pravidla hry 
Takhle rychle to umím jen s pravačkou 
Zbytečný, stejně by mi akorát říkal že se domluvilo to že pitstopy jsou součástí závodu 
Ježek to má v p1ci cele, v prvom rade
tak nemusíš čekat s ALT + F4 na 31.12.
Tak to je dobře že už máš konečně holku 
Jezek ztratil veskere zabrany, tak by se zver vyjadrovat nemela