Stačí sa pozrieť na časy: Verstappenov druhý stint bol mega, vyhlásil Mekies | Magazín F1 - F1online.sk

Zober si ze david a stev su jeden typek a takto sa exposli hahah lebo presne na “takyto” mi stev reagoval pred par dnami :smile:

To nevymyslis explo

No sekol som sa. Az take vedomosti v nasom jazyku nemam. OSPRAVEDLNUJEM SA. :hot_face:

3 Likes

Ak napisem velke pismeno, na konci dam bodku.
vacsinou pisem zaciatocne s malym a na konci viac bodiek…
a diakritiku nepouzivam ani v sms… a ciarky davam, dokonca niekedy aj 2-3 v jednej vete…
ukamenuj ma za to, lebo som spravil hore chybu a nestaci ze ma opravi clovek s ktorym si pisem., pridu este dalsi dvaja aby sa odventilovali vid josa :smiley: vypise slohovu pracu s obrazkami az tak si potreboval nieco dokazat ze tu spravi vacsi prispevok ako ked sa venuje F1.

je to pokutovane ? ci proti zakonu ? ak sa tu ludia chovaju ako hulvati a nadavaju si, preco nemozem poukazovat ? je to forum, robia si tu co chcu… :wave:

Nabuduce mozes robit ramena s dalsou kktinou co vypotis

Pekny den

1 Like

Lol, se ti omluví a ty na něj takhle…charakter.

2 Likes

Podľa pravidiel pravopisu tvoje niektoré príspevky nie sú Ok. Podľa faktografického zhodnotenia situácii drvivá väčšina tvojich príspevkov sú Ok.

2 Likes

Co tady předvádíš za cirkus? Se uklidni nebo tě Michal srovná high kickem a bude klid

2 Likes

Klid, já jsem jen rozhodčí, a to bude Ježek jistě rád že narazil na takového objektivního nestraníka :muscle: :slightly_smiling_face:

#FairPlay ala Papaya :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

Však jako rozhodčí tak musíš umírnit ty, kteří nedodržují pravidla hry :smile:

1 Like

Michal to napřed myslí po dobrém, ale když to jinak najede, víme co má v zaloze. :smiley:

1 Like

Takhle rychle to umím jen s pravačkou :sunglasses:

2 Likes

Zbytečný, stejně by mi akorát říkal že se domluvilo to že pitstopy jsou součástí závodu :smiley:

2 Likes

Ježek to má v p1ci cele, v prvom rade

tak nemusíš čekat s ALT + F4 na 31.12.

1 Like

Tak to je dobře že už máš konečně holku :+1:

2 Likes

Jezek ztratil veskere zabrany, tak by se zver vyjadrovat nemela :space_invader: