Stačí sa pozrieť na časy: Verstappenov druhý stint bol mega, vyhlásil Mekies | Magazín F1 - F1online.sk

Aj keď je Max Verstappen len človek, v nedeľu bol presný ako švajčiarske hodinky. Za svoj druhý stint na mäkkých pneumatikách si vyslúžil ovácie tímu aj fanúšikov. Jedinou škvrnou na jeho jazde v druhom stinte bola len fáza VSC, pre ktorú nemohol dokončiť svoje veľdielo, ale na množstvo pochvál to nemalo vplyv.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/218011/staci-sa-pozriet-na-casy-verstappenov-druhy-stint-bol-mega-vyhlasil-mekies

To bola veru radosť pozerať sa na to, ako sťahuje Leclerca. Majster je proste majster.

3 Likes

Nejvíc mega byl Bearman, když dokazal školit Maxe v prvním stintu na Haasu. To je duvod proč si Verstappen neodvezl více bodů.

2 Likes

je dobrý nebojácny a inteligentný ale niekedy ako včera šiel ako Mega kar

ako mega kar ? akože v čom ? normalne predbehnutie ako sa patrí, či za to že to bol max sa mu mal uhnut a nebojovať s nim ? max sto krat horšie predbiehal vo svojej kariere ako včera ollie :smiley:

1 Like

odpovedal som na ódu na Maxa nie na ódu na Bearmana.
Kukes poriadne na čo som odpovedal.
Maxovi sa včera veľmi veľa prepieklo a bolo to nespravodlivé že jeden dostal 10 sec. za skrátenie a druhý nič, a to už v prvom kole mal niečo podobné a zaklincoval to ešte aj vo fáze SC keď sa nedovolene priblížil k Leclércovi Ale celkove je max veľmi veľmi rýchli jazdec a je moc dobrý, len keby nepredbiehal ako hovädo tak by mal aj viac fanúšikou len on to robí fakt ako buran a kašle na každého kto je pri ňom.

Jeden tym skratenim ziskal nelegalne vyhodu, tak prisiel spravodlivy trest, zatial co druhy ziskanu vyhodu skratenim vratil, a teda spravne bez trestu.

Jediny komu sa vcera nieco prepieklo bol Leclerc.

Ty si okolo pravidiel ani nesiel. :smiley:

Vcerajsie predbehnutie Hamiltona bolo uplne v sulade s pravidlami, na apexe bol vpredu a udrzal sa na trati.

1 Like

Ty drž račej ruky mimo kláves a neodpisuj bludy. Dlho som si myslel že si Pako ale doteraz si mi dal pokoj tak mi ho daj aj naďalej ty odborník na všetko okolo F1

3 Likes

Nejaký argument nebude?

Môj príspevok je založený na pravidlách F1, tvoj na nenávisti ku Verstappenovi.

2 Likes

Presne takto to tu bolo aj s Vettelom. Nikto ho az tak neriesil, pokial nedosiel Bretnix a nezacal ho tu prehnane obhajovat za kazdy fail. Dokonca vyzdvihovat za najlepsieho jazdca. A ty robis to iste s Verstapenom. Jedna smerovana k nemu a ides sa tu roztrhat, na obhajobu. AK by bolo vsetko v poriaku nemusel by si tu po kazdej VC odovodnovat a obhajovat. Ale sam vies, ze je to parchant. Tak ako my vieme, ze je pekelne rychly. Ale to v tomto svete neni vzdy podstatne.

Aký to má súvis s VC Mexika a netrestaním Verstappena?

3 Likes

Žádnou, jen křehké psychické rozpoložení uživatele s momentálním nickem @D.COULTHARD. Maxovi se nepropeklo nic, šel tvrdě do souboje, v kterém neporušil žádné pravidlo, a jeho stint na červených byl ukázkový, radost pohledět. Škoda postartovní situace, kdy se ocitl na obrubníku, ale horší by bylo, kdyby riskoval kolizi, ale to haterům nevysvětlíš. A už vůbec ne tomu, na kterého reaguješ.

2 Likes

Tam bolo poukazane na to, ze ked ma Ver ohrozenu poziciu je schopny porusit pravidla umyselne a vzdy mu to prejde. Viem, ze Vet poziciu vracat nemusi lebo pred nim nebol. Ale vymazal mu tu jednu sancu na predbiehanie a tym si uchranil poziciu. Tak ako napr. proti Raikk v belgicku a tych jeho incidentov je viac. Ved koli nemu sa zaviedlo pravidlo nemenit smer jazdy v brzdnej drahe. Vytlacanie, blkovanie, vrazanie, skracovanie… to je jeho zavodenie ked je jeho pozicia ohrozena. Inokedy ma dominantne auto, tak je daleko v predu…
Netrestaju ho za to, lebo nic neziskal. Ale ani netrestaju to, ze to spravil umyselne, lebo na to rpavidla nie su. Malo by sa to zmenit… A Ve to spravil uz nespocetne vela krat.

My sa bavime o tom videu Vettel vs Verstapen. Neviem o aakom postartovom incidente z mexika tu pises :slight_smile:
EDIT:

Ahoj FETEL :fu:

Netušil jsem, že ty se o něčem bavíš. Ano, Verstappen má svou sbírku kontroverzních momentů. Ale on ten Seb občas taky někoho sestřelil. Všichni jsme jen lidi.

Ano o par zakrut neskor ked ho dobehol Ricciardo, menil smer jazdy v brzdnej drahe, aby si ochranil poziciu… V tomto je Vettel aj Verstapen rovnaky. Baku 2017 ci 18 to bolo ked sa psychicky zlozil :smiley:

2 Likes

X

Veď ty si naserieš do chriapy v dvoch po sebe idúcich vetách. Najskôr píšeš o tom, že Verstappenovi prechádza porušovanie pravidiel a v ďalšej vete napíšeš, že Verstappen žiadne pravidlá neporušil. :clown_face:

Tak kritizuj pravidlá a mne tu s tým daj pokoj, ja tie pravidlá nepíšem. Ale je sranda, že Verstappen, čo pravidlá neporušil, ťa se.rie, ale Leclerc, ktorému prešlo jasné porušenie pravidiel, tak o tom ani čiarka ty lobotóm postihnutý. :joy:

Tu sa bavime vseobecne, ked niekolko krat vrazil do supera a vytlacil ho
A dalsi prispevok je ohladom toho videa s Vettelom

Ale asi ti treba spojleriky podavat, lebo je to nad tvoje chapanie…

Cize do hamiltona nevrazil a nevytlacil ho mimo trat ? Zaujimave…

Pisal som vsade, ze Leclerc a Verstapen potrestani neboli.
Verstapena chrania komisari uz niekolko rokov. Lebo to co si dovoli on, si nemozu ostatni. Tresty padali pre ostatnych iba za vytlacenie, nie to este vrazenie do supera… A Ver stale nic…
A u Leclerca som to odovodnil tym, ze to komisari pravdepodone nechali na internej spolupraci ferrari aby nakazali Lec vymenit poziciu… preto ich asi netrestali, ale mali… Lebo komisarov nema zaujimat ci predbehol timoveho, alebo druheho jazdca… ale hold komisari to neurcuju podla prestupku, ale podla toho aby boli zaujimave zavody… aby nebola nuda… tak ako 21…

Ty musis byt riadny chudacik v realnom zivote, ked tu na fore zo seba robis idiota :smiley:

Schumacher to nikdy neurobil? Vettel, Hamilton alebo Leclerc to nikdy neurobili?

Pripadne ini piloti ako K-Mag, Ocon, Lawson, Tsunoda, … ?

Nie, bol na apexe prvy a doslo ku vzajomnemu kontaktu, pricom sam sa udrzal na trati, takze podla platnych pravidiel vsetko spravne. Sam Hamilton proti tomu nenamietal a oznacil to za v pohode tvrde pretekanie, chces protirecit jemu samemu?

Za co konkretne mal byt Verstappen potrestany?

Ku zvysku komentara - zjavne vies o pravidlach uplne h0vno.

Musel som sa ti prisposobit, aby si mi rozumel.

Je fajn, ze musis zajst az 15-20 rokov dozadu aby si nieco vytiahol na obhajobu. No rozhodne nikto nezachadzal tak za hranu, ako Verstapen a to sam dobre vies…
A Schumachera a Vettela sem ako priklady nedavaj, to boli rovnaki parchanti. Jazdci skveli, ako Ver. Ale tym chovanim si pochovali vela fans…

toto sa riesilo minuly rok proti Norrisovi, ze nemoze vletiet do zakruty len aby bol na apexe prvy a mal pravo na zatacku…

vytlacil supera mimo trat s kontaktom.
zaujimave, ze ked niekto vytlaca pri obrane tak sa povie ze mal nechat miesto, Verstapen vleti do zakruty o 10cisel skor a nemusi nechat miesto… staci si pozriet predosle sitiacia ked niekto niekoho vytlacil a dostal trest. tam isli uz do zakruty velda seba… ale chapem ty si budes mliet toto iste, presne ako rakusko 24 ked ho predbiehal Norris, tiez ho najprv vytlacil a potom do neho umyselne zahol…
Ver je najvacsi parchant na startovom roste a to mozes pisat kolko chces a co chces…

On nenamietal ani v 21, dokonca to oznacil za zavodenie. Pretoze takto si neposkodi image a necha to na ludi v okoli a fans, lebo vie ze to co spravil Ver neni v sulade s pravidlami aj ked vela krat nedostal trest… Takze toto ako potvdenie tvojich slov neber a komisaro uz vobec nie, lebo je to skrachovana banda co sa riadi zarobkom F1 ked je zaujimava/kontroverzna a nie nudna… a vedia ze ich rozhodnutie uz nemoze nikto zmenit… ani ich potrestat… lebo si ohnu stale pravidla podla seba…

Tak ako Alonso po britanii, ze Ver nemoze ratat s tym ze monopost vedla neho sa vypari :smiley:
Ale tam uz take vyjadrenie nepasuje, lebo je otocene proti Ver vsak :smiley:

Mne sa nemusis, lebo ja viem diskutovat do nekonecna zato ty si uz nepocetne vela krat zdupkal z komunikacie lebo dosli argumenty a potom si pisal zase v dalsom vlakne to iste a odtial si zase usiel do dalsej a takto sa opakujes dookola a stale to iste…
A take tie tvoje dristy o tom, ako vsetci sefovia cakaju kym bude Ver volny, alebo ze by ho chceli mat v time a podobne lobovanie… hroza citat niekedy po tebe a potom to urazanie… fakt ako maly chlapec…
Ale chapem to, bojujes tu s vela ludmi a neustale odrazat utok len preto ze Ver sa chova na trati ako prasa… je to tazka fuska, najma ked si tu 24/7 :smiley: A pomoze ti zavse iba helutko ci rolandyno a potom este stev, aj ked toho asi nikto nechce na rovnaku stranu :smiley: