Nekolidoval s Russellom v Holandsku a este k tomu bol mimo trate?
Zjavne si nevidel Hamiltona ked bojoval s Rosbergom a vytlacali sa az na tribunu pomaly, pripadne s Massom atd. To iste Schumacher.
V F1 ide o tituly a o tie sa bojuje tvrdo. To, ci tomu nejaky fejkovy D.COULTHARD fandi alebo nie, im moze byt jedno.
A vyriesilo sa to tak, ze sa musi udrzat na trati, co sa udrzal. Taky Russell v sprinte v Austine spravil 100x horsi utok, to bolo ciste kamikadze bez naroku na uspech, pricom sam seba vyhnal z trate o kilometer a jedine Max zabranil kolizii. Kde si bol vteedy?
Obhajujes Verstapena tym ze napises Hamiltona, ktory kolidoval s Albonom raz a potom este raz s niekym co si uz nepamatam.
Dalej Lec raz, ci najdes aj 2-3 ?
A potom Schumacher a Vettel co uz nejazdia X rokov ? A ten Hamiltonov pripad je kolko rokov dozadu ?
Cize Verstapen mal toho za poslednych 6rokov nespocetne vela… uz len sezona 21 bola plna prehreskov bez trestov a ty sem vytiahnes Hamiltona, Leclerca co nemaju ani 1/5 z toho co Ver ?
VAAAAAAAAAAAAAU skvele… priam uzasne…
ZOPAKUJEM: Chapem, je to tazke obhajovat Ver ktory ma tych kolizii/kontaktov/vytalcani kazdy rok niekolko a potom musis siahat do historie F1 aby si nieco k tomu prirovnal. Ale tych jazdcov co si vytiahol to spravili vynimocne, kdezto u Ver je to na dennom poriadku…
Takze sorry, ale toto si nemusel ani rozpisovat… lebo kazdy vie, ze s takymto niecim by si nepochodil nikde…
Zase ideme do historie, lebo v sucasnosti nemame nic… chapem…
Ale je to fajn, ked bude Ver o 2-3 roky jazdit ‘‘mozno’’ nomrmalne, mozeme aspon zajst do roku 2018 a napisat co spravil
Tvrdo, ale malo by to byt podla pravidiel pre kazdeho rovnako. Co v dnesnej F1 ROZHODNE NENI.
To kidas aj na seba Jos ? Zase to neunasas a do diskusie musis pchat nejake mimoF1kove pocity a urazky ? Preco spajas take slovne spojenia, fejkovy a fandi, nefandi ? Ja tu nepisem nic o tom, ci niekoho zaujima moje fandenie. Tak komu to moze byt jedno, ked sa sa nikam s tym aby ma za fandu pokladali netlacim Co su to za prazdne vety ? To uz fakt nevies vyuzit ten cas a vrazit ho do argumentovania ? Blba otazka…
A vytalcit supera moze ? Takto je to v pravidlach ? Asi ano, ked trest nedostal vsak ?
Prave a tam a sledoval som to nespocetne vela krat v roku 2021. Akurat tym koliziam zabranoval Hamilton a Ver robil kamikaze, lebo mal bodovy naskok, presne ako v roku 24 proti Norrisovi
Cize otazka znie, kde si bol vtedy ty. Vtedy si to pbhajoval ze videl medzeru tak to skusil ako pravy zavodnik, presne ako Senna A teraz je to pre teba nepochopitelna vec, lebo to niekto spravil Verstapenovi… Vlastna medicinka nechuti…
Tymto padom to mame cele. tiez by si nemohol byt komisar, lebo by si mal dvojity meter GG
Pozri si Hamiltona ako jazdil proti Massovi alebo Rosbergovi. A Albona, ktoreho spominas, vyradil snad 2-3x v priebehu jednej sezony.
Ako pisem inde - daj sem Verstappenove prehresky z 2021, ktore neboli potrestane.
(okrem Brazilie, tam suhlasim, ze potrestany mal byt, ale rovnako nebol potrestany napriklad ani Russell teraz v sprinte v Austine, pritom to bol uplne totozny manever)
Mame, len nevies citat. Pisal som ti, ze pozri si niekedy suboje a kolizie Ocona, Magnussena, Tsunodu, Lawsona, Strolla, Russella, Sainza, Antonelliho. Staci?
Cize si tu napsial kopu mien… ano Mag bol trestany za kazdy prd, dik ze si ho spomenul ale on by dostal zavsetko trest co Ver spravil bez vahania, naopak Ver nie…
A som rad, ze musis napsiat tolko jazdcov… ano ani tyto vsetci neali toho tolko co Ver… A v zadu sa kolizia stane castejsie, ako Ver ked superi iba s jednym jazdcom na 1-2 mieste…
Cize zase nula bodov za argumentaciu…
Uz ked sali na roste v taliansku, tak sa hovorilo ze na buducej velkej cene caka Maxa prepad, lebo bude menit motor…
Vedel to uplne kazdy. A Verstapen v boji o titul vybural umyselne Hamiltona a nedovolil svojmu konkurentovi stiahnut bodovy naskok. To malo byt patricne potrestane, nie takym istym trestom, aky aj tak dostane, ked bude menit morot. A to ze ho bude menit,vedel kazdy…
Keby to bol posledny zavod a maju rovnako bodov a neurcovali by to podla toho, kto ma viac prvych miest rozhodlo by sa v prospech Hamiltona, Tak ako ked Schumacher sposobil koliziu a odobrali mu vsetky body zo sezony…
Lenze toto bolo iba taliansko, kde sa o titule nerozhodovalo. Ale o bodovom naskoku Verstapena ano…
A ako by to bolo, keby prave v taliansku komisari pomahali Hamiltonovi stiahnut Verstapena bodovo a priblizit sa k preskoceniu ich milacika Schumachera…
Logicky sa taketo tresty cielia na okruhy, kde sa da predbiehat.
Aj pri inych timoch sa to vie dopredu a trest sa dava az vtedy, ked tim oficialne ten novy motor nasadi.
Takze co tym porusili? Dostali opravneny trest za vymenu motora v Rusku uplne podla pravidiel.
A Hamilton v boji o titul vybural umyselne Verstappena. Su si kvit.
Ty mas fakt v hlave geno a vies h0vno o pravidlach, inak ti uz povedat neviem.
Za nehodu mal dostat +10s tak ako Hamilton v Silverstone, ale kedze vypadol, tak sa mu preniesol trest sa mi zda +3 miesta na starte na nasledujucu VC.
Ale kedze menil motor, tak automaticky startoval vzadu. Keby motor nemenil, tak startuje tam kde sa kvalifikoval +3 miesta.
Vsetko podla pravidiel.
Takze este raz otazka - Kde v 2021 Verstappen porusil pravidla a nebol potrestany, okrem spominanej Brazilie ?
Takito diskuteri chcu hlavne vyprovokovat a trollit az do momentu kde druha strana napise nieco taketo, samozrejme nebudu otalat a pouziju to na teba pri najblizsej vhodnej prilezitosti aby zase “ukazali aky je Jos grobian a hulvat”
Co uz, netajim sa tym, ze s poloretardovanymi negramotmi nemam trpezlivost.
Navyse ked sa ohanaju, ze je nieco proti pravidlam a je to prave presny opak, prave ta situacia, ktoru kritizuju, je presne v sulade s pravidlami do poslednej bodky.
A nech pouzije co chce pri najblizsej prilezitosti proti mne, kludne nech aj mamku s ocom zavola, je mi to uplne jedno, co tu o mne napise.
ty si rovnake decko ako polovica tu… ja som uz 100krat pisal, ze Jos vyskakuje a ked dojdu argumenty uraza… a ty to tu napises ako by som si do textaku ukladal co napisal aby som to mohol vytiahnut to vazne takto uvazujes ? az tak mi zase ta diskusia nelezi v zaludku…
Jos bude pisat stale dookola to iste svoje a ja svoje. cize pri kazdej kolizii to bude z jeho pohladu ine, ako z mojho. No to ze sa sprava ako hulvat vedia viaceri. Netreba to zvyraznovat…
Je to v sulade s pravidlami, ale mi povedz co je to za trest, ked stratil iba 3 miesta, ak by nemenil motor za to, ze v boji o titul nestratil 19bodov… Za umyselne vyburanie by mal tvrdsi trest, ak by to bol posledny zavod. Ale to ty dobre vies. Aj to ze mu nadrzaju komisari.
taki ludia
taky clovek
takyto clovek
takyto ludia
pridavne meno v mnoznom cisle sa pise s ‘‘i’’ ale na konci slova nie v strede…
este ma nieco douc
EDIT: to sem musim pridat, ak to opravis
Chcel som od teba jeden nepotrestaný manéver Verstappena v 2021 s výnimkou Brazílie a namiesto toho si sa tu opustil ako bolo všetko nefér a zmanipulované v prospech Verstappena a nakoniec si priznal, že to bolo v súlade s pravidlami.
Takýto cirkus tu ešte nepredviedol asi ani Hogr.
To je ekvivalent 10 sekúnd, keď nemôže v pretekoch pokračovať a odpykať si ho. Zdá sa ti to málo +3 miesta za 10 sekúnd?
Za úmyselné vybúranie býva tvrdší trest, ale v prvom rade musíš úmysel dokázať a v druhom rade ak považuješ za úmysel Monzu, tak musíš aj Silverstone v podaní Hamiltona.
Veď si nebol schopný uviesť jediný jeho nepotrestaný manéver z tej sezóny.
Keď sám neovládaš pravopis, robí ti problém používanie čiarok a veľkých písmen a navyše nezvykneš používať ani diakritiku, tak by si v žiadnom prípade nemal poukazovať na pravopis iných.