Spoznali sme ďalší monopost. Takto vyzerá nový McLaren MCL38 | Magazín F1 - F1online.sk

Dávno ne.
1515151

To som napríklad nevedel, ale neriešim to. Díky za info.

vivaldi je v jednej rodinke s edge a chromom.

1 Like

Mařenku stále zbožňuji, ale jinak mám rád country.

Nevadí. (15 nórskych softwarových vývojárov)

Čo viem, tak nikto sa tu nepasoval do polohy odborníka, ale Ty sa ním asi cítiš byť. To len na okraj. :wink:

3 Likes

Používá stejné jádro a to je tak všechno. To i Ferrari a Haas používají stejný motor, ale asi bych radši jezdil v tom Ferrari :wink:

Jistě. Proto je tam ten smajlík. (na druhou stranu, docela jsem se o to kdysi zajímal a např. bezpečnost a soukromí řeším i teď. Nebo možnosti nastavení, atd.)

prave sa mi pokazila klavesnica… nejde. nejde win key…

Lebo funguješ na Macu. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jasné, bez Adblockeru sa dnes už nedá.

to by islo proti mojej liberalnej filozofii.

1 Like

Každopádne dík za tip na Vivaldi :+1:. Doteraz som tento prehliadač nepoznal.

Tento skrytý význam bohužiaľ neviem dekódovať. :slightly_smiling_face:

na macu nefungujem.

Aha, ok. Zaobídeš sa predsa v pohode aj bez tej Win klávesy, veď aj tak si ju omylom stlačil 2 krát za rok. :slightly_smiling_face:

Preto by som odporucal Mac, pokial nemas Windows prikazany v praci alebo nie si gamer. :smiley:

Ci o tebe zbiera data Opera, Chrome alebo iny prehliadac ti moze byt uplne jedno. Tak isto je to pri telefonoch, ci je to Huawei, Samsung alebo Apple, tebe ako koncovemu uzivatelovi to je jedno, aj tak ten telefon vie o tebe vsetko. A kto si mysli, ze nie, tak je pekne naivny. :smiley:

2 Likes

Mam a som :grinning::grinning: od applu mam len telefon, mam rad samotny windows, v praci som dokonca ziadal o windows ajked som mohol mat M1ku mac

Tak to musis byt Linuxak.