Spoznali sme ďalší monopost. Takto vyzerá nový McLaren MCL38 | Magazín F1 - F1online.sk

Tak to potom vysvetluje. :slight_smile:

Ale na robotu si mal brat Mac. Kto ho raz skusi, tak uz neprejde naspat. :stuck_out_tongue:

A doma na pohodku hrat na Wine. Ja teraz rozmyslam, ze by som po dlhej dobe nejaky Windows na obcasne hranie zlozil, lebo survivalovky na konzole su bieda a ked viem, ze divocakos bude hrat Stranded deep, tak by som si hned zahral. :stuck_out_tongue:

1 Like

No takto, mac som istu dobu mal a napriklad hudba sa na tom robi strasne intuitivne atd ale proste zvyk je zelezna kosela a ja kedze ked jieco potrebujem aj rychlo instalovat, povedzme nejaky “software” tak na macu to je o dost stazene, casto az nerealne

Zaujimalo bx ma jak to riesia vo formule ci maju win alebo mac

RB ma win, minimalne posledne tri sezony. :joy:
A ostatni maju oci pre plac.

Ale uz citit sezonu vo vzduchu, vo vedlajsom vlakne sa to uz melie ako pocas sezonnych vikendov. Fanaticky Hamiltonak vs fanaticki Alonsaci a fanaticka Russellka tak isto vs Alzaci. :smiley:

1 Like

:+1:

ten sa podaril.

1 Like

Joo dobry vtip, lidi jasaj, opona pada :grinning:

v robotike vacsinou robia na windowsoch, v autach predpokladam, ze maju nejaky soft na baze linuxu, macy su skor pre koncovych uzivatelov, dizajnerov a programatorov pre koncovych uzivatelov.

1 Like

Papa Jos je stary vtipalek.

1 Like

Toto sa Ti fakt podarilo. :+1: :slightly_smiling_face:

1 Like

Koresponduje to nějak s předvádečkou? :smiley:
Nějak jsem je dnes nesledoval, když předvádí auto 3x za měsíc.

1 Like

Ne, tohle je upravený prý skrz chlazení, protože nebylo dostatečný :grinning:

Jsi ještě nikdy nechodil v zalátaných jeansech? :stuck_out_tongue_winking_eye: