Spoznali sme ďalší monopost. Takto vyzerá nový McLaren MCL38 | Magazín F1 - F1online.sk

To bude velkost disku, nie RAM. Keby to bola velkost RAM, tak mas pocitac v cene dobreho auta. :smiley:

1 Like

ABP funguje skvěle.
Ono ani ta rachlost mého Tetrisu není nijak pomalá, jen mám pocit, že zamlada byl můž Tetris trochu svěžejší. Spíše jen nastartování je trošku pomalejší.
Jó je to disk

To je veľkosť tvojho pevného disku ako píše aj Jos, čiže cca 1000 GB (1 TB).
Dôležitá je ale frekvencia jadra/jadier procesora, ktorá sa udáva v GHz
a operačná pamäť RAM, ktorú si uviedol 8GB, čo v dnešnej dobe ešte ako tak postačuje, ale pri niektorých veciach je to už na hrane.

1 Like

Asi mas pravdu a ja som len zhyckany dobou, ked mi pocitac nezapne do 10 sekund, ze uz realne mozem pracovat, tak mam panicke ataky :grinning:

Filmy ani hry nestahuji, takže kromě pár pracovních věcí ho používám pouze jako obyčejný internet.

Tie lebky znamenajú, že je Ferda vydrtený PC killer, alebo že to nie je moc dobré? :slightly_smiling_face:

1 Like

Že to není vůbec dobré :sweat_smile:

1 Like

Že jsem správný pirát. :grin:

1 Like

To stejný máš tady na fóru ne?:stuck_out_tongue:

mas rad cinanov a doverujes im? len si robim srandu. Opera je bezpecna…

1 Like

Si zhýčkaný SSD diskami. :slightly_smiling_face:

1 Like

No ja neviem ja sem nechodim o 5 rano pisat prispevky :stuck_out_tongue_closed_eyes::stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

A zároveň mu stačí 60hz monitor. :slight_smile:

1 Like

A čo hudbu Ferdo? Marie Rottrová je stále kočka. :slightly_smiling_face:

144 default a 60 zalozny :sob: obcas mam pocit, ze nech robim cokolvek tak mam hejterov

Som Mick Schumacher druhy rok v Haase

2 Likes

Ja taky ne, takže se zeptej toho, kdo to tvrdil :grinning:

Opera by mala byť Nórska.

Triper tu bude zase za pol roka

2 Likes

aj je a nevyse nie je vlastnena cinskou vladou, ale konzorciom cinskych investorov. Ja im verim.

No jo, tady je to samej odborník. Google, Firefox, Opera,… Přitom kdo tomu trochu rozumí, používá Vivaldi (neboli to, co dřív bývala Opera). To jen tak na okraj. :wink: