Spoznali sme ďalší monopost. Takto vyzerá nový McLaren MCL38 | Magazín F1 - F1online.sk

Ja v mobile Safari, lebo v mobile sú na všetko separatne aplikácie (fb, messenger, ig, YT atď.), a tak na prečítanie fóra a nejakých aktualít je mi to úplne jedno aký prehliadač. :slight_smile:

1 Like

Takže s tou Mozillou som to trafil. :slightly_smiling_face:
Jeden z tipov je mazanie kompletnej histórie prehliadania. Vie to urýchliť fungovanie prehliadača.

Dúfam, že tým pádom používaš Bing namiesto Googlu. :sweat_smile:

Ferdo otazka je aj hlavne ako vykonny mas pocitac :grinning:

1 Like

Kriste to davam hned zakazat ten bing :grinning: ale u mna to je tiez vec zvyku lebo som pred rokmi mal este nevykonne pc tak chrome robil zle ramkam, a hoci uz po novom edge bezi par rokov na chromium jadre tak ajtak mam pocit (asi placebo) ze to je sviznejsie ale robia to sj tie ramky

1 Like

Já mám klasickou bednu a volného místa snad 90%.

Tak to si nám výrazne upresnil. :grinning:

1 Like

Stolní počítač. Prý nějaký herní.
Stačí? :grin:

Ja uz par rokov len M1-M2 Macy a odvtedy nie je problem ani 8GB RAM aj pri otvorenych cca 30 taboch v Opere. Myslim ale, ze Chrome by problem robil. Edge som na Macu neskusal a ked som mal v praci alebo sukromne este relevantny Windows, tak Edge sluzil len na stiahnutie Opery tak ako IE kedysi, takze dnesny Edge neviem objektivne porovnat. :slight_smile:

2 Likes

Ono na to spomaľovanie môže mať vplyv viacero vecí ako napríklad samotný výkon počítača, typ antivíráku, defragmentácia diskov, rýchlosť internetového pripojenia atď.

1 Like

@Jos_Verstappen @Explorer díky borci za vaše pocity a zhodnocení :eyes:

2 Likes

8,00 GB (použitelné: 7,88 GB)
NOD 32
Připojení snad 250 nějakých jednotek

:skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones::skull_and_crossbones:

1 Like

Musíš koupit novej počítač. :slight_smile:

1 Like

8gb na chrome je dost na hrane

Žádné takové, dyť je stále hezký. :grin:

Herné počítače sú výkonnejšie, ale záleží v ktorom roku boli vyrobené. :slightly_smiling_face:
Dôležité parametre ako frekvencia jadier procesora a veľkosť operačnej pamäte RAM nájdeš vo vlastnostiach počítača (tretím tlačidlom myši cez ikonu “Tento počítač”).

Ak to pouziva len na bezne citanie webu a pozeranie videi s tym, ze nema naraz otvorenych milion tabov, tak to Ferdovi v klude moze stacit, hlavne pri Win10 alebo starsom. Nie kazdy potrebuje 4k a otvorenych milion veci naraz ako my, mladi ITckari. :smiley:

1 Like

930 GB volných 865.
Filmy nestahuji, takže místa habaděj.

V tom prehliadači Mozilla Firefox si vieš samozrejme podľa seba povypínať rôzne zbytočné veci, ako zobrazovanie reklám, rôznych návrhov a nepoužívaných funkcií, čím ten prehliadač urýchliš.