Ja v mobile Safari, lebo v mobile sú na všetko separatne aplikácie (fb, messenger, ig, YT atď.), a tak na prečítanie fóra a nejakých aktualít je mi to úplne jedno aký prehliadač.
Takže s tou Mozillou som to trafil.
Jeden z tipov je mazanie kompletnej histórie prehliadania. Vie to urýchliť fungovanie prehliadača.
Dúfam, že tým pádom používaš Bing namiesto Googlu.
Ferdo otazka je aj hlavne ako vykonny mas pocitac
Kriste to davam hned zakazat ten bing ale u mna to je tiez vec zvyku lebo som pred rokmi mal este nevykonne pc tak chrome robil zle ramkam, a hoci uz po novom edge bezi par rokov na chromium jadre tak ajtak mam pocit (asi placebo) ze to je sviznejsie ale robia to sj tie ramky
Já mám klasickou bednu a volného místa snad 90%.
Tak to si nám výrazne upresnil.
Stolní počítač. Prý nějaký herní.
Stačí?
Ja uz par rokov len M1-M2 Macy a odvtedy nie je problem ani 8GB RAM aj pri otvorenych cca 30 taboch v Opere. Myslim ale, ze Chrome by problem robil. Edge som na Macu neskusal a ked som mal v praci alebo sukromne este relevantny Windows, tak Edge sluzil len na stiahnutie Opery tak ako IE kedysi, takze dnesny Edge neviem objektivne porovnat.
Ono na to spomaľovanie môže mať vplyv viacero vecí ako napríklad samotný výkon počítača, typ antivíráku, defragmentácia diskov, rýchlosť internetového pripojenia atď.
8,00 GB (použitelné: 7,88 GB)
NOD 32
Připojení snad 250 nějakých jednotek
Musíš koupit novej počítač.
8gb na chrome je dost na hrane
Žádné takové, dyť je stále hezký.
Herné počítače sú výkonnejšie, ale záleží v ktorom roku boli vyrobené.
Dôležité parametre ako frekvencia jadier procesora a veľkosť operačnej pamäte RAM nájdeš vo vlastnostiach počítača (tretím tlačidlom myši cez ikonu “Tento počítač”).
Ak to pouziva len na bezne citanie webu a pozeranie videi s tym, ze nema naraz otvorenych milion tabov, tak to Ferdovi v klude moze stacit, hlavne pri Win10 alebo starsom. Nie kazdy potrebuje 4k a otvorenych milion veci naraz ako my, mladi ITckari.
930 GB volných 865.
Filmy nestahuji, takže místa habaděj.
V tom prehliadači Mozilla Firefox si vieš samozrejme podľa seba povypínať rôzne zbytočné veci, ako zobrazovanie reklám, rôznych návrhov a nepoužívaných funkcií, čím ten prehliadač urýchliš.