Mne hovor . Že by teda te meďák mal na sebe nejak menej karbónu ako Mcl sa neda povedať. Akurát sa to stratí v tej čiernej. Keď už to bol podľa Josa ďaľší dizajnérsky hnoj
Zatiaľ tento rok podľa mňa naj livery VY
Toto uz su silne drogy (aka fanatizmus na urovni 14rocnej tinedzerky) dat livery Astonu pred Ferrari a VISA.
Tak prechod z tej striebornej do karbonu je postupny a clovek na prvy pohlad ani neuvidi, ze to je karbon. McLaren vyzera velmi zle prave kvoli tomu ako je tam ten karbon zakomponovany, resp. keby to auto je cele oranzove, tak to vyzera ovela lepsie.
No celooranžový už asi bohužiaľ nebude nikdy
Mala by to FIA zakazat, lebo aj ked timy budu pod hmotnostnym limitom, tak radsej to dovazia ako by mali dat viac farby. Zaviest pravidlo, ze 100% povrchu auta (od podlahy hore) musi byt nalakovanych a hotovo.
Ja používam už roky Operu.
McLaren po shlédnutí Mercedesu spadl z lopatky.
Je tiež. S tou Operou som to myslel vážne. Najlepší prehliadač.
Môže byť. Používam ju dlhé roky, lebo som na ňu zvyknutý a vyhovuje mi.
Já jakože, ze zvyku se furt pohybuji v chroomu, vidíte tam v té opeře, nějaký markantní rozdíl pro vás, v čem je to lepší borci?
Používám Firefox. Někdy se mi zdá nějaký pomalý.
Mám to řešit?
Kdo nepoužívá Google Chrome… okrádá sebe i rodinu.
Jedna vec je zvyk ako písal @Explorer, ale u mňa sú to viaceré výhody. V práci používam Chrome kvôli vývoju web aplikácií, ale súkromne vždy Operu. Má default adblock a VPN bez potreby inštalovať extensions, ale hlavné dve funkcie, ktorými dodnes vyniká je pozeranie videa v pop-up okne alebo ako to nazvať a organizácia tabov na workspaces v rámci jedného okná.
Ja používam napríklad Operu v stolovom PC a v notebooku (Chrome a Edge mám naištalovaný tiež, ale nepoužívam ich). V mobile mám napríklad Chrome (lebo sa mi nechcela inštalovať Opera). Neviem detailnejšie posúdiť, ktorý je lepší, resp. vyslovene lepší, lebo pre mňa je to skôr otázka zvyku. Možno Jos sa Ti k tomu vyjadrí erudovanejšie.
Edge je najlepsi a odmietam diskutovat