Spoznali sme ďalší monopost. Takto vyzerá nový McLaren MCL38 | Magazín F1 - F1online.sk

To je Nyck de Vries. :smiling_face_with_tear:

Můžeš sledovat přes whatsapp :grinning:

2 Likes

Puff vysílá https://www.youtube.com/watch?v=untBIfeKU9E&ab_channel=OgulCanKepsutlu

1 Like

Bavia ma tunajší experti, čo na základe launch špecifikácie už majú jasno o celom priebehu sezóny. Auto vyzerá na prirodzený vývoj vlaňajšieho úspešného konceptu, čo je určite sľubnejšie než prekopaný koncept Ferrari.

2 Likes

Až na to, že s rovnakým riešením jazdili aj vlani. Ale skúsil si kvázi pseudoexpertný pohľad.

Vsetko co tu piseme su len nase domnenky a laicky pohlad

Nic osobne aj ked narazka na ferrari zabolela takto na Valentyna :sob:

2 Likes

Pěkný

3 Likes

Top Gs pouzivaju Operu. :slight_smile:

Ale Ferdu by som videl na IE a Win XP (najlepsi OS vsetkych cias).

1 Like

Sakra to vyzera vyborne

Spolu s Ferrari najlepsie livery. :slight_smile:

Pri Ferrari skoda, ze nepouzili bielu namiesto ciernej, ktorej tam trochu ostalo.
Pri Mercedese skoda, ze to nie je viac strieborne a ten gradient nie je aj na bocniciach.
RB bude klasika, ktoru sa ani neda hodnotit, lebo sice je to pekne, ale stale rovnake.

1 Like

To je pri nom klasika. Vsetky timy su na h0vno, nezaujimave, zly koncept, nefunkcne uz na pohlad, len Aston ma brutalne novinky a nikoho nekopiruje. :slight_smile:

Hogr si zije vo svojej hlavicke zivot inziniera z detskej izby.

Chce to více chromu, ať ten vůz vypadá ještě více chlapsky.
Pěkně sladěné. Žádné rušivé barvy. :+1:

Ježko valentín nevalentín musíš sa zoceliť. Bude horšie :grinning:

Kamarad samotne fandenie ferrari ta bud zomelie alebo zoceli :grinning:

Stale som tu takze asi ma to zocelilo :grinning::grinning:

1 Like

Líp, než Ferrari :stuck_out_tongue:

Si nechal cocky zase v kupelni

Mercedes ma livery velmi povedené, zatím nejlepší podle mě, ale zase mam dojem, že je to jen prezentace a reálně uvidíme jiný

1 Like

vcaprb zatial najkrajsie lakovanie. Ciastocne preto, ze sponrske loga a vzhlad su dolezitejsie ako vaha. Tak to dnes chodi.
No a potom este Ferrari. to je kategoria sama o sebe.

Jojo, mě se zatím nejvíce líbí Mercedes, pak Aston, pak Ferrari.

1 Like