To je leclerc ne
Ja som laik ale co je divne na bocniciach, pridu mi sice ako nejake zakladne podla pravidiel ale nevidim na nich nic neobvykle
Právě, není na nich nic neobyvkle a koukni na ten vstup do bočnic, to je smrsknuty řešení Ferrari
Okej
Ten vstup zpredu je akoze co?
To im bude len v zatackach tlacit vzduch do bocnic ked to maju takto natocene?
Som zmateny vybuchne mi hlava
Alebo ze Lewis podpisal
Jj přesně to myslím no, podle mě to chtěli minimalizovat, ale není to nejlepší řešení, i díky tomu jsou ty bočnice “strašně” široký a ten vzduch nebude proudit pod a nad bočnice, jak je zamysleny třeba u RB, ale i obloukem kolem skrz ten zvlastni vstup, to není podle mě ideální, ale samozřejmě je to jen můj názor
Ale to si děláš srandu, 3 roky po sobě to stejný? Začátek ztracenej a pak to dohání, to je něco hodně nefunkčního
Jim ujela ruka u designu no
McLaren poodhalil, že monopost pro příští sezónu s názvem MCL38 se na datech ukazuje slibně. Data jsou srovnatelná s nasazením upgradů v polovině loňské sezóny, která oživila konkurenceschopnost týmu v roce 2023.
Bud to je sandbagging od stellu a fakt na nieco prisli alebo je to ta horsia varianta a manazment Norrisa uz riesi klauzuly
@landofan jak to vidis ty?
Vytvorili pojem “aplikačné peklo”, aby mohli každý rok nejakú službu zarezať alebo premenovať. Alphabetu sa stále darí, viď NASDAQ. Ak správne implementujú AI do svojich produktov (Android, Smart Home a pod), ostanú na čele tech rebríčkov.
Všimnite si, že zadné krídlo neukázali detailne ani na jednom zábere. Možno bude tam niečo, čo nechcú pred konkurenciou ešte odhaliť.
A je správne
Lebo používa Mozilla Firefox. Google Chrome nerieši.
Je to kombinace, oni delaji sandbagging s tím, že si myslí, že mají vyhráno, ale objeví se jiný problém a management Landa už rezervuje oběd s Totem
Nějaký odkaz na Mercedes?