Sportovní neděle

To si nemyslím. Když sprchne, tak Staněk pokaždé zazáří.
Problém budou finance. Jen si vzpomeň jak dokázali i Baby Schumiho zázračně protlačit až na titul a to se tam rok a půl pouze plácal.

Nevím. Nemůžu si pomoct, ale tohle je prostě zklamání, už to není žádný začátečník. Ok, o postupu do F1 nemá v žádném případě význam mluvit i kdyby jezdil jak pánbůh, ale ve svojí situaci musí jezdit vepředu, když dostal slušné auto. Jinak jsou to fakt vyhozené peníze.

Já jsem si žádné iluze nedělal, takže žádné zklamání. Na současný stav jsem byl připravený. Vlastně Staněk mé očekávání předčil.

Tak to se neodvažuju ptát, co jsi čekal za výsledky… No nic. Ještě k Lindbladovi - jel teprve druhou kvalifikaci F2, chce to trochu trpělivosti. Zdá se, že jo půjde.

Kdyby měl Staněk za papá Strolla, tak by byl hodně vysoko. Z mého pohledu je tak dobrý jezdec, že by se mohl uchytit i v F1, ale k lepším výsledkům nemá dost tintilinti.

Brouček je super. Sice kvaldy ještě nic moc, ale je radost sledovat jak se pak v závodě šplhá nahoru kus za kusem. Má super cit pro rozložení sil.

1 Like

Když už jsme u těch scének, takhle u nás matky jezdí zadara v MHD. Dobrej rage. xD

@Explorer

3 Likes

je to tam :slight_smile:

1 Like

Teď dostanou od Pardubic.

To je jedno, je to finále a hlavně, že tam nebude Sparta :smiley:

To je iný tlak. :laughing:

1 Like

Skoro to možná trumflo Scullyovou z X-Files. Nebo nevím, který rage je lepší :thinking:, asi to začnu sbírat. :smiley:

…vlastně já už to sbírám. :sunglasses:

1 Like

Máš kliku že na hokeji mi nezaleží vubec …teda skoro. Fotbal mám radši. :smiley:

1 Like

Skrátka sa Ti páčia poriadne naštvané ženské. :slightly_smiling_face:

1 Like

Líbí se mi herecké výkony. A zahrát pořádnej rage neni sranda. :smiley:

2 Likes

Jen aby megery nehrály hodné holky. To by se později pořádně vymstilo. :grin:

Mbappe by měl dostat minimálně stop na 10 zápasů.

3 Likes

Súhlasím… Vidno ze forma padla a nervicky tečú. Liga majstrov tento rok nebude, to by musel byt zázrak…

hahahahahahahahaha

image

Nuž :man_shrugging: co ti mam k tomu povedať