Stejná jako Fornaroli.
Brouček se vyšplhal o osm míst nahoru. Všechno jsem viděl.
Staněk totálně nezvládl pneu, myslel jsem,že se v otmhle zlepšil, ale dneska ukázal, že ani prd. Když budou závody, kde management nebude hrát roli, tak bude vysoko, jinak tragédie
Však špatná, to uznej, jinak by Bro nebyl druhej
Tak Fornaroli měl stejnou strategii.
Tak nevím, že by musel spadnout na 17.
Zdá se, že umí hezky pošetřit gumy. Na konci jel neskutečně.
Nojo… tvůj velkolepej kámoš a manažer světa Jířík Košta protáhne hubu.
Staňkovi to na rovinkách vůbec nejelo. Hotová pomazánka pro soupeře.
Snažím se nedělat předčasné závěry, ale už mi “to nejelo” nějak nestačí. Je tam třetí rok, teď v dobrém týmu, nic lepšího už ho nemůže potkat.
Škoda, že mu to nejde v kvaldách.
Ale asi to vypadá, že mu Košta už manažera nedělá. Dřív tam psal i když si Staněk hezky prdnul, a teď o něm ani slovem nezavadí.
Co naděláš, když jsou sponzorské příspěvky nízké. Můžeme být rádi, když dostal fleka.
No teď mu snad výše sponzorských příspěvků v ničem nebrání, nebo jo?
Však fogoš je miliardář…
Do roku 2023 do něj táta narval 300 milionů, pak mu zavřel kohoutky, tak mladej prodával podepsané trenýrky, aby přežil. Nakonec se táta smiloval a je tam další sezonu.
To nevím. Ani netuším jestli ještě nějaké dostává. Běžně funguje platební kalendář a když se zpozdí, tak letí.
On bude asi podobný talent jako naše sjezdařka Křížová, která těžila ze své mamky.
Ale včera a dneska jsem viděl F2 možná poprvé. xddd
Kdyby se nechal vyfotit nahatý na velbloudovi v poušti, tak by Sulayem pár šašlíků přidal.
Ale jemu asi teď momentálně nechybějí peníze, jezdí v opravdu dobrém týmu. Aby to nebylo to cimrmanovské “Pořád jsme nevěděli, proč xxx na rozdíl od ostatních nemá úspěch. Až jsme na to přišli - on nemá talent!” .