Sportovní neděle

svět je zase v pořádku

2 Likes

Z mojej strany to však nebol dotaz. :slightly_smiling_face:

1 Like

guys, si tady chladí žahu na Spartě…zase. :roll_eyes: :exclamation:

1 Like

V skratke ide o to, že máš evidentne potrebu navodiť dojem a pochváliť sa, aký šťastný život si prežil a že zhodou okolností je akurát obdobie počas Tvojho života najlepšie a najvýhodnejšie. Všetky ostatné obdobia či už pred alebo tesne po Tvojej životnej etape vnímaš ako horšie s rôznymi nevýhodami, lebo vesmír vrámci svojej histórie vygeneroval špeciálne časové okno s najlepšími podmienkami pre Teba a Tvoju generáciu, ktoré je v porovnaní s ostatnými obdobiami bezkonkurenčné. :slightly_smiling_face:

Pravdou je, že každá doba má svoje plusy aj mínusy a tie mínusy môžu byť pre niekoho výzvou.
Dôležité je, že Ty si spokojný, ale dosť často je tam cítiť nostalgia a potreba zámerného vyzdvihovania rokov minulých, čo podľa mňa voči nasledujúcim generáciam, ktoré je treba skôr podporiť, pôsobí trochu nevyzreto.

Čo sa týka kontroly ľudí a súkromia, tak zďaleka nie si sám, kto si uvedomuje smerovanie ku globálnej kontrole. Vrámci zachovania vonkajšej a vnútornej slobody sa už musí každý s týmto popasovať a zariadiť podľa seba na základe toho, čo vie a ovláda.

:+1:

2 Likes

No Ferdo, je pravdou že u nás jsme malinko jinde než Slovensko, ale miluju Tatry. :slight_smile:

2 Likes

Já mám rád čokoládový tatranky.

2 Likes

Nevím, jestli se ještě zapojit, hodně filozofujeme :smile: . Já jsem hodně velký fatalista, což je asi vidět.

Snažím se neztratit paměť - vím, jak jsem se sama dívala na předchozí generaci;
Vadí mi podceňování, ne-li navážení se do mladých - jsou takoví, jaké jsme je vychovali, a snad jsme odvedli dobrou práci, ne? Chce to jim jenom víc věřit.
A nakonec - Slovensko mi je pořád bližší, než jiné země. To, že jsme se dokázali v míru rozejít, považuji za velký dar. Možná tenhle vztah časem zeslábne, to je život, ale pro mě už to jiné nebude.

A vůbec, zase jste mě přivedli do vážné nálady, nemám to ráda :smile: !

2 Likes

ty jsou ale z Opavy, ne? :thinking: :smiley:

1 Like

Tatranky vyrába Sedita zo Serede aj Opavia z Opavy.

Sedita dělá Horalky ne? Ty mi moc extra nejedou.

Tatranky (Sedita)

To ani nevím, jestli jsem někdy měl. Ale miluju Milu.

2 Likes

Aj ja ju mám rád. Mila je super.

1 Like

Mila Kunis byla moje crush.

2 Likes

potom uz len Janu ako Ferda…

Mila je sympatická a celkom pekná, ale mňa osobne až tak neberie. :slightly_smiling_face:

Já myslel dřív, když ji bylo třeba 25.
Teď už ne.

:grin:

Jaká Jana? Jana (0716)?

1 Like

Počítaš aj s možnosťou, že Ferda ako bývalý etický hacker zámerne nahradil Otíliu v názve fotky za Janu? Ferdu netreba podceňovať.