Z mojej strany to však nebol dotaz.
guys, si tady chladí žahu na Spartě…zase.
V skratke ide o to, že máš evidentne potrebu navodiť dojem a pochváliť sa, aký šťastný život si prežil a že zhodou okolností je akurát obdobie počas Tvojho života najlepšie a najvýhodnejšie. Všetky ostatné obdobia či už pred alebo tesne po Tvojej životnej etape vnímaš ako horšie s rôznymi nevýhodami, lebo vesmír vrámci svojej histórie vygeneroval špeciálne časové okno s najlepšími podmienkami pre Teba a Tvoju generáciu, ktoré je v porovnaní s ostatnými obdobiami bezkonkurenčné.
Pravdou je, že každá doba má svoje plusy aj mínusy a tie mínusy môžu byť pre niekoho výzvou.
Dôležité je, že Ty si spokojný, ale dosť často je tam cítiť nostalgia a potreba zámerného vyzdvihovania rokov minulých, čo podľa mňa voči nasledujúcim generáciam, ktoré je treba skôr podporiť, pôsobí trochu nevyzreto.
Čo sa týka kontroly ľudí a súkromia, tak zďaleka nie si sám, kto si uvedomuje smerovanie ku globálnej kontrole. Vrámci zachovania vonkajšej a vnútornej slobody sa už musí každý s týmto popasovať a zariadiť podľa seba na základe toho, čo vie a ovláda.
No Ferdo, je pravdou že u nás jsme malinko jinde než Slovensko, ale miluju Tatry.
Já mám rád čokoládový tatranky.
Nevím, jestli se ještě zapojit, hodně filozofujeme . Já jsem hodně velký fatalista, což je asi vidět.
Snažím se neztratit paměť - vím, jak jsem se sama dívala na předchozí generaci;
Vadí mi podceňování, ne-li navážení se do mladých - jsou takoví, jaké jsme je vychovali, a snad jsme odvedli dobrou práci, ne? Chce to jim jenom víc věřit.
A nakonec - Slovensko mi je pořád bližší, než jiné země. To, že jsme se dokázali v míru rozejít, považuji za velký dar. Možná tenhle vztah časem zeslábne, to je život, ale pro mě už to jiné nebude.
A vůbec, zase jste mě přivedli do vážné nálady, nemám to ráda !
ty jsou ale z Opavy, ne?
Tatranky vyrába Sedita zo Serede aj Opavia z Opavy.
Sedita dělá Horalky ne? Ty mi moc extra nejedou.
To ani nevím, jestli jsem někdy měl. Ale miluju Milu.
Aj ja ju mám rád. Mila je super.
Mila Kunis byla moje crush.
potom uz len Janu ako Ferda…
Mila je sympatická a celkom pekná, ale mňa osobne až tak neberie.
Já myslel dřív, když ji bylo třeba 25.
Teď už ne.
Jaká Jana? Jana (0716)?
Počítaš aj s možnosťou, že Ferda ako bývalý etický hacker zámerne nahradil Otíliu v názve fotky za Janu? Ferdu netreba podceňovať.